@Mehmet D.
Turu yapacağız. Sıkıntı yok kimler katılacak bir görelim parmakları

Sen 18:30'da oraya gelecek olursa haber veririm ben olmazsa yavaştan aşağıya Panayıra doğru ak sonra ben de katılırım devam ederiz. Senin bisikletle Kent Meydanından Panayıra gelmen 15 dakikayı geçmez. 30 Kmh/s'den aşağı gitmiyorsun ki eğim var. Yol Panayırdan sonra başlıyor zaten
@Antares
Nerdesin abi sen eğer buralardaysan gel buyur katıl bize İstanbul diyor profilinde.
@ebubekir sözbir
Ben herşeyi Aydın Bisikletten aldım. Bisiklet hariç.
Ön Far 50 TL'ye aldım ama diğerlerinin 2-3 katı ışık veriyor resmen Xenon gibi.
Arka Stop 40 TL'ye aldım şık ve ince tasarıma önem veriyorum.
Kask'ı 60 TL'ye aldım çok iyi bir şey değil idarelik. Aydın bisiklette 130'a düzgün bir kask var demişti satıcı.
Eldiven 30TL içi jelli eldiven aldım.
Km Sayacı 50 TL Assize AS8000 gayet güzel ik ayarı biraz hassas mümkün mertebe bozmamak lazım.
Kilit 30 TL 1.85 boyunda çelik kilit. Her iki lastikten de geçiriyorum haliyle gövdeden de geçmiş oluyor
Beşyol lambalarındaymış Sevinç Bisiklet bir de oraya bakmak lazım fiyat nedir fakat taksit yok tek çekim. Aydında 100 üzeri taksit var.
Benim acil suluk ihtiyacım var. Sonra Kilitli Pedal, Kilitli Ayakkabı, Short, Forma falan alacağım. Bir de evdeki tamir takımlarından birisini yanıma alacak çanta ayarlamalıym
@ebubekir sözbir
Senin için sakıncası yoksa pazar günü programım olmazsa bu programa katılmak isterim. Varsa fazladan oltan gerçi yoksada ben mahalleden bulabilirsem bulurum. Balık olayına da varım yani sana da uyarsa
@ebubekir sözbir
Geçmiş olsun daha dikkatli olmalısın. Kask vs eksikler varsa tamamla bence de dizleri de dinlendir pazar sınavdan sonra takılrız uyarsa
@Samet K.
Bir gün senin mahalle civarlarına gelip alalım seni olmadı bizle kendini daha iyi hissedersin sanırım

En kısa zamanda aramızda görmek isteriz.