Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

11 temmuz 2014 cuma günü abidinpaşadan başlayan elmadağ-kömürcü-çavuşlu-beynam-gölbaş-eymir ve imrahor üzerinden iki kişi yaptığımız turdan... yaklaşık 120 km'lik bir turdu.
ankarada ki arkadaşlar için şiddetle tavsiye edilir güzergah. özellikle elmadağı aşıp arkadaki köy yolü cok güzel. hem yol hem manzara olarak

(link)

(link)

Scudo
Dün ordu-perşembe gidiş dönüş 40 km. max hızım 50 km(dönüşte rampa aşağı :) ) ortalama hızım 17 km; yolun bir kısmı karşıdan esen şiddetli rüzgara karşı geçti.

http://i58.tinypic.com/r2ooyq.png

3 lastik patlaması ve 3-4 kısa molayla birlikte yaklaşık 13 saat sürdü.

• Beğen
Tepkiler: Metehan D.
@Mehmet D.

başka bir konuda şöyle demişsiniz :)
garip

@Mehmet D.

Bende günde 90 km yol yapıyorum. Kondisyonunuzun masallahı var. 400 km her babayiğidin harcı değildir. Takdir ettim. [emoji2]

108 kilometre.

Hurda olan bisikletimle tek viteste ortalama 12 km hızla sürekli ayakta 9 km yaptım. Neden sürekli ayakta derseniz sele aşırı alçaktı bende ayarlamaya üşendim ve iftar yakındı zamanım yoktu. Ama yinede güzeldi.

Yaklaşık 20 kişiyle 48,99 km 16,94 averaj 2.53.31 saat.

@Melih AÇIK

fark ettiyseniz aralıksız pedallama. Eğer o konuyu incelerseniz ncesinde 12 saatte vardığımı ve 8 saat 12 dakika pedalladığımı da yazmıştım. Lütfen milletin açığını yakalamaya çalışmadan önce konuyu iyi takip edin

bu konu galba daha öncede açılmış idi bende demiştimki,bir günde gidilen mesafe 100 artı ise ,ve kısa mola anlayışı ve tempolu sürüş ise bunun anlamı şudur ,bisiklet sporunda bu işe amatör performans sürücülüğü derler,bu nedenden ötürü ben amatör kalıyorum gerçek prolar zati bir takımdadır ve de eskort araçları vardır 100 km de asla pedal kesmeden ekipçe basarlar ekipçe çalışmak zordur ,sistemi aynen oturtacaksınız ,rüzgara karşı nöbetleşe süratli sürmek, bunlar çok zor işlerdir ,yıllarca aynı adamlar çalışarak bir yere varırlar bu iş böyle .
biz burada ne yapıyoruz şile -teke etabını durmadan gidiyoruz 6 adet eğim üzerine köy içlerinde kısa ama duvar eğimlerde durmadan tam 58 km basıyoruz rekorum 2 saat 45 dakika bunu ekipçe neden yaptık kartepe 1300 rakım için ,istanbuldan tek hedef tanırım kartepe otel......
son başarımız ekipçe aynı anda oldu iki adam başardı bu işi,,,,çıkış noktasını topçular alırsak 163 km 'dir bunun 16 km 'si rampadır -topçular-kartepe otel 1300 rakım dönüş aynı yer ama yalovada biter etap ,topçular suadiye köyü arası 58 km 'dir, 2 saat 25 dakikada yolu aldık mola olmadan ve suadiye köye 09.05 de vardık 25 dakika mola ve 16 km rampaya dalış 3 saatte çıktık kısa mola anlayışı energel içmek için zirve 1300 rakım 10 dakika mola aynı yerden iniş,
iniş son derece riskli toprak yol bozuk asfalt ve stabil yol bazı yerler asfalt suadiye köyde durduk yemek molası burada 1 saat 35 dakika durduk lastiğim patladı inişte ,saat 18.15 de yalovada olduk sabah 06.45 de topçulardan çıkmış idik ayrıca 39 km 'yi hesaba katmıyorum saat 04.00 de evden çıktık ve de topçulara gittik tempo yavaş oldu çünki araya 45 dakika feribot girmekte hızlı sürmek yalnış olur idi vücut aynen feribotta soğuyacak ve topçulardan çıkışı tam istediğimiz gibi yapamayacaktık
tabi toplama 203 km yazdı 14 saat 15 dakika toplamı bunun 2 saat 15 dakikası mola tabi 45 dakika feribot sürede içinde geriye kalan 12 saat sele üstü 203 km'de 99 km sonra 16 km eğimin hikayesi .............................

@Mehmet D.

o zaman gerçekten tebrikler. gerçi daha öncede tebrik etmiştim ama beni takmamıştınız. 400 kmyi 8 saatte alıp 50 km ortalama yakalamak her babayiğidin harcı değildir fikrimce. helal olsun. başarılar..

@Melih AÇIK

450 km 'yi tolga gürgün 8 saatte alamamış idi burada bi yalnışlık olabilirmi ,tolga gürgün mtb ile istanbuldan ta izmir çeşme altına gitmiş idi ,ama manisanın o meşhur rampasında kamyona tutunduğunuda yazmış idi şimdi tolga gürgün ve de aytekin erzan 400 km 'de yol bisikletleri kullandılar ama 19 saatte bitti olay bunun nedeni iki kez aytekinin arka jantın teli kopmuş olduğudur ,attila bisiklet takımının 3 elemanı 500 km in üstünde gittiler ve 24 saatte ekipçe başardılar bu işi..
ama mola oldu tabi eskortları var idi tolga ile aytekinin eskortu yok idi....onlarda mola yaptılar tabi ,bu arada salih dedeoğlunun başarısını unutmayalım yol bisikleti ile 525 km 'yi 24 saatte aldı tek kaldı sonlarda rüzgara karşı savaşı çetin olmuş idi..

157 km şile gidiş dönüş, (pendik-bostancı-taşdelen, şile saklıgöl)

400 km 'yi bu forumda sekiz saatte alan var ise hiç durmasın hemen aynen fransa etabına koşsun derim kesin birinci olur pek inandırıcı gelmedi bana arkada atılan mesaj............evet ferhat köse dostum ne der bu işe bakalım onunda fikrini alalım ...

MTB ile bir gün içinde geride bıraktığım mesafe 133km. Performans denemesi değildi ama çok yorulduğumu hatırlıyorum. Kassam 150'ye tamamlayabilirdim sanırım. Ortalama hızım 22.4 km/sa idi.

* Ustalara lafım yok ama kilometre saatinin ayarı kaçmış arkadaşlar olabilir. Saati dosdoğru ayarladığınızdan emin olmalısınız ve hatta belirli bir mesafe test etmelisiniz. Harita ve saat birebir aynı gösteriyorsa sağlamayı yapmışsınız demektir.

Geri