bu konu galba daha öncede açılmış idi bende demiştimki,bir günde gidilen mesafe 100 artı ise ,ve kısa mola anlayışı ve tempolu sürüş ise bunun anlamı şudur ,bisiklet sporunda bu işe amatör performans sürücülüğü derler,bu nedenden ötürü ben amatör kalıyorum gerçek prolar zati bir takımdadır ve de eskort araçları vardır 100 km de asla pedal kesmeden ekipçe basarlar ekipçe çalışmak zordur ,sistemi aynen oturtacaksınız ,rüzgara karşı nöbetleşe süratli sürmek, bunlar çok zor işlerdir ,yıllarca aynı adamlar çalışarak bir yere varırlar bu iş böyle .
biz burada ne yapıyoruz şile -teke etabını durmadan gidiyoruz 6 adet eğim üzerine köy içlerinde kısa ama duvar eğimlerde durmadan tam 58 km basıyoruz rekorum 2 saat 45 dakika bunu ekipçe neden yaptık kartepe 1300 rakım için ,istanbuldan tek hedef tanırım kartepe otel......
son başarımız ekipçe aynı anda oldu iki adam başardı bu işi,,,,çıkış noktasını topçular alırsak 163 km 'dir bunun 16 km 'si rampadır -topçular-kartepe otel 1300 rakım dönüş aynı yer ama yalovada biter etap ,topçular suadiye köyü arası 58 km 'dir, 2 saat 25 dakikada yolu aldık mola olmadan ve suadiye köye 09.05 de vardık 25 dakika mola ve 16 km rampaya dalış 3 saatte çıktık kısa mola anlayışı energel içmek için zirve 1300 rakım 10 dakika mola aynı yerden iniş,
iniş son derece riskli toprak yol bozuk asfalt ve stabil yol bazı yerler asfalt suadiye köyde durduk yemek molası burada 1 saat 35 dakika durduk lastiğim patladı inişte ,saat 18.15 de yalovada olduk sabah 06.45 de topçulardan çıkmış idik ayrıca 39 km 'yi hesaba katmıyorum saat 04.00 de evden çıktık ve de topçulara gittik tempo yavaş oldu çünki araya 45 dakika feribot girmekte hızlı sürmek yalnış olur idi vücut aynen feribotta soğuyacak ve topçulardan çıkışı tam istediğimiz gibi yapamayacaktık
tabi toplama 203 km yazdı 14 saat 15 dakika toplamı bunun 2 saat 15 dakikası mola tabi 45 dakika feribot sürede içinde geriye kalan 12 saat sele üstü 203 km'de 99 km sonra 16 km eğimin hikayesi .............................