Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

@Mehmet D.

Daha önce 8 saat 12 dakika aralıksız pedalladığınızı yazmışsınız:

@Mehmet D.

8 saat 12 dakika aralıksız pedallarsanız, 8 saat 12 dakika sürer. 4 saat pedallar, 4 saat mola verir sonra 4 saat daha pedallarsanız 12 saat sürer ama 8 saat aralıksız pedallamış olmazsınız.

"Mendacem memorem esse oportet"

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
Scudo
@Onur O.

katılıyorum km saatim yok ama kesin saat tutarım ve not alırım ,saate bakar pedala basarım durma anında saate bakar not alırım molalarda tabi .....

@Kudret Kurtcebe

Abi hicbirsey demem :) Allah bacaklarina kuvvet versin ne diyeyim baska :) eminim bir yanlis anlatim vardir kafaya takmamak lazim.ben o 24 saat giden ekiplerinde nasil arkadan 20-30 km ruzgar aldiklari gunleri sectiklerini de gayet iyi biliyorum :) herkes mutlu oldugunca bisiklet surmeye devam etsin keyfimize bakalim :) dilin kemigi yok kendini ispatlamak isteyen egolu arkadaslari yarislara bekliyoruz.

Bu forumda bazı insanlarda ciddi manada kendini öne çıkarma ve aşağılık kompleksi var olduğuna kanaat getirdim. Kimse kimseyle sidik yarıştırmak zorunda hissetmesin kendini arkadaşlar rahat olun çok profesyonel olmayanları forumdan atmıyor ya da dışlamıyoruz merak etmeyin. SAKİN!

Rekora karşılık bir kazanım yoksa, uğraşmanın tek tesellisi kendini tatmindir. Günde 2 saat sürsen de 20 saat sürsen de yol kısalmayacak. Yollar hep aynı yollar...

@Mehmet D.

takip ettiğim sağlam bisikletçiler, 6 kiloluk bisikletlerle, günler süren hazırlıklarla bu performansa ulaşamıyor. 33.3 km ortalama ile 400 km mesafe.
bu turun strava, sportstracker vs. kaydı var mı?

@volkan a

valla aklım kesmiyor şimdi 400 km 12 saat peki mola ne kadar ,,yav müthiş bi derece bu yahu ..:)ama evet strava gerekiyor galba inanmamız için .

en fazla 120 km. toplamda 8 saat. iki saate yakın bir dinlenme ile. yolun büyük çoğunluğu yokuş çıkarak geçti :)

en fazla 51 km yaptım :D sanırım benim çoook çalışmam gerek.

İzmir Gültepe'den yola çıkarak Konak iskele ve Balçova'dan arkadaşları da alarak Urla Demirci koyuna gidip gelmistim.Yanılmıyorsam öğlen 11de Balçovadan çıkmıştık.Akşam 9 gibi eve dönmüştüm.Gidiş geliş 130 km yapmıştık ve bisikletim çift amortisörlü birşeydi.O günden sonra bisikletimi değiştirdim.

Kudret abi 12 saatte değil :)

arkadaş 8 Saat pedallamış :) 400KM'yi 8 saate :) 50KM/H ortalama hız yapmış arkadaş.

4 Saatte dinlenmiş :)

Kesinlikle Team Sky'a filan haber vermek lazım.

@Kudret Kurtcebe

Molalı bir şekilde Eskişehir-Bozüyük-Eskişehir yapmıştık arkadaşımla. Toplamda 105 km sürmüştü.

@Hüseyin Gündoğdu

valla iyice kafam karıştı iyimi doğru dedin hemen sky takımına transfer,,,,:alkis::in:

https://i.hizliresim.com/1j4py5.jpg

Çorlu - Çerkezköy Gidiş Dönüş 78 Km Şehir İçinde Gezmeler Max Günlük Budur Bende :p

Oda Pazardan Pazar'a :))

Sekiz saat on iki dakika!
Eksisozlukde şöyle bir söz vardır :Şakaysa hiç komik değil,ciddiyse çok komik.

Bizim inanmamız çok da önemli değil.Ya arkadaş sekiz saat on iki dakika pedal cevirerek Ankara'ya gittiğine inanıyorsa ?

Işte asıl bu trajedik.

O kadar mümkün değil ki, nasıl mümkün olmadığını anlatmak için örnek vermek örneğe haksızlık olur.

Biraz ciddiyet.Siz burayı ne sanıyorsunuz? En az dört kez Dünya rekoru kırıp sonra da kirdiginiz rekorları egale ettiginize inanmamızı bekliyorsaniz,bu bir hakarettir.Zaten böyle olduğu için yazdım;iddiayı ciddiye aldigımdan değil.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
210 kilometre yaptım ve bacaklarım tükendi, uyudum uyandım ertesi gün hâlâ bacaklarda yorgunluk, hafif bir ağrı vardı.
Ama deydi doğrusu, büyük keyif aldım, tekrar bir +200km yapma isteğim var.

Geri