Scudo Sports

Bugün kaza yaptım

Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Scudo
@StanicEnemy geçmiş Olsun. En kısa sürede iyilesmenizi dilerim.

• Beğen
@StanicEnemy cok cok gecmis olsun acil sifalar dilerim . ne yazik ki bu kafa yapisi ve zihniyet degismeyecek , cunku yeterli cezalar ve hukuk yok artik ve en kotusu insanligimizi kaybettik.

• Beğen
Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

• Beğen
Dün 5 arkadaş kızdarbent tarafından geliyorduk altınova ana yoluna çıktık. Ana yolda emniyet şerinden gelirken sağ tarafta yol kesişme kısmı vardı. İki kere sağ bakmama rağmen araba göremedim. Sonra arkadan korna sesleri duydum bir baktım araba arkadan bana çarptı ve söylenene göre 10-15 metre yerde sürüklenmişim. Yeni aldığım forma ve kask tamamen paraçparça oldu. Sol ayak kemiğimde bir adet kırık, sırt, diz, dirsek ve kollarımda ciddi yüzümeler mevcut. Arabadan inen kadın üstüme doğru koşarak bana hakaret etmeye başladı yanında da kocası ve oğlu vardı. Arkadaşlarım gelmese orada beni terk edip gideceklerdi. Sonra adam arabayı geri almaya başlarken arkadaşım hop ne yapıyorsun birader diyip adamı durdurdu. Yerde boydan boya lastik fren izleri mevcut. Şuanda sol ayağım alçıda 15 gün boyunca böyle kalacakmış ve sürekli başım dönüyor hareket ettiğimde. Bisikletimde ne hasar var yok bilmiyorum arkadaşlarım bisikletimi yakındaki bir baba oğlun müstekil evine koymuşlar telefon numalarında verdiler.
Geçmiş olsun. Sizi yerde görüp bir de üstünüze yürüdüklerine göre, insanlıktan çıkmışlar ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu idrak edebilecek kapasiteleri yok. Birisine çarpmışsın, yere düşmüş, yaralanmış. İyi misin der, gerekirse ambulansı ilk sen çağırırsın veya aciliyete göre hastaneye yetiştirirsin. Bu toplum gerçekten yozlaşmanın kitabını yazıyor. Bakın bisikletli veya taşıt sürücüsü haksız veya hatalı demedim. Yerde birini gördüğünüzde, bu "acil durum"dur. Kedi ve köpek bile durur, yanına gelir bakar.

@StanicEnemy Çok geçmiş olsun, "insanlık nerede yaya kaldı ?" sorusu geçiyor şu olayı okuduğum zaman. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

• Beğen
Dün 5 arkadaş kızdarbent tarafından geliyorduk altınova ana yoluna çıktık. Ana yolda emniyet şerinden gelirken sağ tarafta yol kesişme kısmı vardı. İki kere sağ bakmama rağmen araba göremedim. Sonra arkadan korna sesleri duydum bir baktım araba arkadan bana çarptı ve söylenene göre 10-15 metre yerde sürüklenmişim. Yeni aldığım forma ve kask tamamen paraçparça oldu. Sol ayak kemiğimde bir adet kırık, sırt, diz, dirsek ve kollarımda ciddi yüzümeler mevcut. Arabadan inen kadın üstüme doğru koşarak bana hakaret etmeye başladı yanında da kocası ve oğlu vardı. Arkadaşlarım gelmese orada beni terk edip gideceklerdi. Sonra adam arabayı geri almaya başlarken arkadaşım hop ne yapıyorsun birader diyip adamı durdurdu. Yerde boydan boya lastik fren izleri mevcut. Şuanda sol ayağım alçıda 15 gün boyunca böyle kalacakmış ve sürekli başım dönüyor hareket ettiğimde. Bisikletimde ne hasar var yok bilmiyorum arkadaşlarım bisikletimi yakındaki bir baba oğlun müstekil evine koymuşlar telefon numalarında verdiler.
Geçmiş olsun

• Beğen
geçmiş olsun çok üzüldüm :(
Tez zamanda toparlarsın inşaAllah.

• Beğen
Geçmiş olsun. Bi abimin lafı vardı, "Ortalık, Bakırköy'de ömür boyu yatabilecek kapasitede olup rahatça gezen ruh hastaları ile dolu."

• Beğen
Çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda şifa versin.

• Beğen
Gecmis olsun. Allah beterinden sakinsin.

• Beğen
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Sürüş arkadaşlarımdan birisi sağolsun trafik jandarma, polis vs ne varsa çağırıp tutanak tutturmuş benim haberim yok çünkü kendimde değildim. Dün akşam arkadaşlarımdan biri garmin edge, bisiklet çantası ve alet çantasını getirdi ve yarın sabahta kısmet olursa diğer arkadaşım bisikleti emanet ettiği marangozdan alıp evime getirecek. Önümüzdeki bir iki ay boyunca sanırım yatarak geçireceğim. Cuma günü babamın yardımı ile hastaneye gidip rapor vereceğim ve jandarma gelecek ifademi almaya. Hem maddi hem manavi olarak büyük bir kayıba yol açtı bu kaza. Bu işin peşini bırakmayacağım. Babamın anlattığına göre bana söven kadın hastanedeyken aramış ve çok özür dilemiş. Daha önce hiç kırık geçirmedim, ameliyat olmadan kırık gerçekten iyileşebiliyor mu? Valide hanım sağolsun çok yardımcı oluyor kemik ilik suyu vs olsun besliyor beni. Bugünde sipariş verdiğim vitaminler elime ulaştı.
(link)
(link)
(link)
1724776013037.png
1724776033990.png

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Sürüş arkadaşlarımdan birisi sağolsun trafik jandarma, polis vs ne varsa çağırıp tutanak tutturmuş benim haberim yok çünkü kendimde değildim. Dün akşam arkadaşlarımdan biri garmin edge, bisiklet çantası ve alet çantasını getirdi ve yarın sabahta kısmet olursa diğer arkadaşım bisikleti emanet ettiği marangozdan alıp evime getirecek. Önümüzdeki bir iki ay boyunca sanırım yatarak geçireceğim. Cuma günü babamın yardımı ile hastaneye gidip rapor vereceğim ve jandarma gelecek ifademi almaya. Hem maddi hem manavi olarak büyük bir kayıba yol açtı bu kaza. Bu işin peşini bırakmayacağım. Babamın anlattığına göre bana söven kadın hastanedeyken aramış ve çok özür dilemiş. Daha önce hiç kırık geçirmedim, ameliyat olmadan kırık gerçekten iyileşebiliyor mu? Valide hanım sağolsun çok yardımcı oluyor kemik ilik suyu vs olsun besliyor beni. Bugünde sipariş verdiğim vitaminler elime ulaştı.
(link)
(link)
(link)
320978 dosyayı görüntüle320979 dosyayı görüntüle
Ameliyat olmadan durumuna göre iyileşir onuda doktorun/doktorların karar verir en iyi şekilde. 2005 yılında merdivenden düştüm, düşerken sol ayağım iki basamak arasına girmişti. Topuğumdan diz altına kadar bütün kemikler tabiri caizse tuz gibi olmuş. Doktorlar çok yoğun kırık olmasından dolayı ameliyat etmediler hatta alçıya bile almadılar. Sadece bandaj ile sabit dursun diye sardılar. 2. ayın sonunda üzerine basmaya , sekerekte olsa yürümeye başladım. 6 ay içinde sanki hiç kırılmamış seviyesine gelmişti.

Tekrardan geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

geçmiş olsun hocam umarım maddi zararlarınızı karşılarlar

• Beğen
gecmiş olsun.biran önce saglıcakla dönersin inşallah

• Beğen
Geri