Scudo Sports

Bugün kaza yaptım

Scudo
Dün 5 arkadaş kızdarbent tarafından geliyorduk altınova ana yoluna çıktık. Ana yolda emniyet şerinden gelirken sağ tarafta yol kesişme kısmı vardı. İki kere sağ bakmama rağmen araba göremedim. Sonra arkadan korna sesleri duydum bir baktım araba arkadan bana çarptı ve söylenene göre 10-15 metre yerde sürüklenmişim. Yeni aldığım forma ve kask tamamen paraçparça oldu. Sol ayak kemiğimde bir adet kırık, sırt, diz, dirsek ve kollarımda ciddi yüzümeler mevcut. Arabadan inen kadın üstüme doğru koşarak bana hakaret etmeye başladı yanında da kocası ve oğlu vardı. Arkadaşlarım gelmese orada beni terk edip gideceklerdi. Sonra adam arabayı geri almaya başlarken arkadaşım hop ne yapıyorsun birader diyip adamı durdurdu. Yerde boydan boya lastik fren izleri mevcut. Şuanda sol ayağım alçıda 15 gün boyunca böyle kalacakmış ve sürekli başım dönüyor hareket ettiğimde. Bisikletimde ne hasar var yok bilmiyorum arkadaşlarım bisikletimi yakındaki bir baba oğlun müstekil evine koymuşlar telefon numalarında verdiler.
Çok geçmiş olsun.

Dün 5 arkadaş kızdarbent tarafından geliyorduk altınova ana yoluna çıktık. Ana yolda emniyet şerinden gelirken sağ tarafta yol kesişme kısmı vardı. İki kere sağ bakmama rağmen araba göremedim. Sonra arkadan korna sesleri duydum bir baktım araba arkadan bana çarptı ve söylenene göre 10-15 metre yerde sürüklenmişim. Yeni aldığım forma ve kask tamamen paraçparça oldu. Sol ayak kemiğimde bir adet kırık, sırt, diz, dirsek ve kollarımda ciddi yüzümeler mevcut. Arabadan inen kadın üstüme doğru koşarak bana hakaret etmeye başladı yanında da kocası ve oğlu vardı. Arkadaşlarım gelmese orada beni terk edip gideceklerdi. Sonra adam arabayı geri almaya başlarken arkadaşım hop ne yapıyorsun birader diyip adamı durdurdu. Yerde boydan boya lastik fren izleri mevcut. Şuanda sol ayağım alçıda 15 gün boyunca böyle kalacakmış ve sürekli başım dönüyor hareket ettiğimde. Bisikletimde ne hasar var yok bilmiyorum arkadaşlarım bisikletimi yakındaki bir baba oğlun müstekil evine koymuşlar telefon numalarında verdiler.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Arkadaşlarım olmasa beni orada terk edip gidecekler diyince geçtiğimiz haziran ayı başında kaybettiğimiz Cihat Mert abim aklıma geldi. Dağ başında çok şiddetli şekilde çarpıp bir saat sonra ambulansa haber veren ....... yüzünden acı çekeren oracıkta vefat etti dünyalar güzeli abimiz. Ambulans ekibinin sözüne göre çarpan kişi hastaneye yetiştirse yaşama ihtimali varmış. O anlarda neler yaşadı, ne acılar çekti hala düşünürüm ve üzülürüm. Aklımızdan çıkmıyor hala. Vefat ettiği antrenman parkurunda geçmiş zamana ait bir paylaşım ve serzenişini de buraya bırakmak istiyorum.
1000010742.jpg

Maalesef kendisi de aynı şeye maruz kaldı. Sizin bu cümlenizi görünce zaten aklımdan çıkmayan bu acı olayı anımsadım. Şükürler olsun ki yalnız başınıza kalmamışsınız orada.

Size de çarpıp bir de üzerinize hakaretler saçarak yürümek hangi akla hizmet acaba??? Kazadır bu, olabilir. Anlayışla karşılıklı yardımlaşmayla insanca çözülebilecek bir durumda ne diye çıkıntılık yapar bir insan(emin değilim)? Umarım tutanak vs. tutulmuştur da her türlü zararınızı karşılattırırsınız. Bu ülkenin gerçeği bu. Her sürüşün sonunda eve sağlam geldiğim için kendimi şanslı hissediyor ve aynı zamanda bu tehlikeyi bilmeme rağmen kendimi bisikletten alıkoyamıyorum. Allah sonumuzu hayretsin.

Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Arkadaşlarım olmasa beni orada terk edip gidecekler diyince geçtiğimiz haziran ayı başında kaybettiğimiz Cihat Mert abim aklıma geldi. Dağ başında çok şiddetli şekilde çarpıp bir saat sonra ambulansa haber veren ....... yüzünden acı çekeren oracıkta vefat etti dünyalar güzeli abimiz. Ambulans ekibinin sözüne göre çarpan kişi hastaneye yetiştirse yaşama ihtimali varmış. O anlarda neler yaşadı, ne acılar çekti hala düşünürüm ve üzülürüm. Aklımızdan çıkmıyor hala. Vefat ettiği antrenman parkurunda geçmiş zamana ait bir paylaşım ve serzenişini de buraya bırakmak istiyorum. 320900 dosyayı görüntüle
Maalesef kendisi de aynı şeye maruz kaldı.

Size de çarpıp bir de üzerinize hakaretler saçarak yürümek hangi akla hizmet acaba??? Kazadır bu, olabilir. Anlayışla karşılıklı yardımlaşmayla insanca çözülebilecek bir durumda ne diye çıkıntılık yapar bir insan(emin değilim)? Umarım tutanak vs. tutulmuştur da her türlü zararınızı karşılattırırsınız. Bu ülkenin gerçeği bu. Her sürüşün sonunda eve sağlam geldiğim için kendimi şanslı hissediyor ve aynı zamanda bu tehlikeyi bilmeme rağmen kendimi bisikletten alıkoyamıyorum. Allah sonumuzu hayretsin.
Buna tamamen suçlu psikolojisi diyoruz. O onda yaptığı şeyin o kadar salakça olduğunun farkındaki üste çıkarak haklı çıkma umudunda. Bir diğer durum bisikletin orada ne işi var grubu onlar daha vahim ne yazık ki. Çok çok geçmiş olsun @StanicEnemy. Umarım polis çağırıp tutanak tutturmuşsunuzdur.

@StanicEnemy geçmiş olsun,Bu tür kaza haberlerini gördükçe maalesef korkudanmı nedir bilemiyorum ama fena fobi oluşuyor bende soğudum artık bazen çıkmak gelmiyor içimden..bu arada başınızdaki dönme olayı muhtemelen düşmeden dolayı travma kaynaklı iç kulak kristallerinin yerinden oynaması olabilir.. özellikle uzanıp yeniden kalkınca oluşur.... artık kaza yapa yapa çarpıla çarpıla sağolsunlar kendi sıkıntımızın kaynağını bulma konusunda uzman yaptılar...tekrar geçmiş olsun....

@StanicEnemy geçmiş olsun. Umarım durumun tez vakitte düzelir sağlığına kavuşur pedallamaya devam edersin. Çarpan şahısta gereken cezayı alır inşallah.. Artık bu durumlara da şükür ediyoruz. Kırıkla çizikle atlattık hayattayız yaşıyoruz sakat kalmadık diyerek😔

Geçmiş olsun. Baş dönmesi, kaskın da parçalanmış olması dikkate alındığında, takip edilmesi gereken bir konu. Beyin sarsıntısı tetkiki yapılmadıysa gecikmeden doktora görünün. Araba arkadan çarptığına göre suç çarpanda. Polise şikayette bulunun ve tazminat davası açın.

hocam geçmiş olsun içimden gelenleri tam olarak yazamıyorum araç sürücüsüne iyi dileklerimi iletiyorum!

Bu tatsiz olaydandan sonra sahalara bomba gibi döneceginden eminim!

Büyük gecmis olsun, Rabbimden acil sifalar diliyorum. Rabbim tez vakitte sagligina ve sıhhatine kavustursun İnşallah.

Geri