Scudo Sports

Bugün kaza yaptım

Çok geçmiş olsun. Tetkiklerinizi, kontrollerinizi aksatmayın lütfen... Acil şifalar dilerim. Aracın sürücüsü umarım gerekli cezayı alır.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Scudo
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramıza dönersiniz.

• Beğen
Çok geçmiş olsun, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım.

• Beğen
Sağolun arkadaşlar. Bugün arkadaşım bisikletimi getirdi arka jantta çizikler var ve 8 çiziyor. Ayakta tam duramadığım için inceleyemedim tam. Sanırım yeni bir jant setine ihtiyacım olacak.

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.🙏

• Beğen
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

• Beğen
Sağolun arkadaşlar. Bugün arkadaşım bisikletimi getirdi arka jantta çizikler var ve 8 çiziyor. Ayakta tam duramadığım için inceleyemedim tam. Sanırım yeni bir jant setine ihtiyacım olacak.
O jant delildir. Sakın atmayın veya tamir ettirmeyin. Bilirkişi gerekirse çarpmanın şiddetini ölçmek için kullanabilir.

geçmiş olsun.

Acil şifalar diliyorum. Çok üzüldüm 😢😢

geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Sürüş arkadaşlarımdan birisi sağolsun trafik jandarma, polis vs ne varsa çağırıp tutanak tutturmuş benim haberim yok çünkü kendimde değildim. Dün akşam arkadaşlarımdan biri garmin edge, bisiklet çantası ve alet çantasını getirdi ve yarın sabahta kısmet olursa diğer arkadaşım bisikleti emanet ettiği marangozdan alıp evime getirecek. Önümüzdeki bir iki ay boyunca sanırım yatarak geçireceğim. Cuma günü babamın yardımı ile hastaneye gidip rapor vereceğim ve jandarma gelecek ifademi almaya. Hem maddi hem manavi olarak büyük bir kayıba yol açtı bu kaza. Bu işin peşini bırakmayacağım. Babamın anlattığına göre bana söven kadın hastanedeyken aramış ve çok özür dilemiş. Daha önce hiç kırık geçirmedim, ameliyat olmadan kırık gerçekten iyileşebiliyor mu? Valide hanım sağolsun çok yardımcı oluyor kemik ilik suyu vs olsun besliyor beni. Bugünde sipariş verdiğim vitaminler elime ulaştı.
(link)
(link)
(link)
320978 dosyayı görüntüle320979 dosyayı görüntüle
Bildiğim kadarıyla evet kırık iyileşir ama baya bi kaynaması lazım falan filan. Yine doktora sormak lazım.

Kırığı dert etme her türlü iyileşir ameliyatsız. Sen kafana dikkat et MR çekilmediyse çektirmeye bak baş dönmelerin devam ediyorsa. Önemli olan kafan.

Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede toparlarsınız.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Sürüş arkadaşlarımdan birisi sağolsun trafik jandarma, polis vs ne varsa çağırıp tutanak tutturmuş benim haberim yok çünkü kendimde değildim. Dün akşam arkadaşlarımdan biri garmin edge, bisiklet çantası ve alet çantasını getirdi ve yarın sabahta kısmet olursa diğer arkadaşım bisikleti emanet ettiği marangozdan alıp evime getirecek. Önümüzdeki bir iki ay boyunca sanırım yatarak geçireceğim. Cuma günü babamın yardımı ile hastaneye gidip rapor vereceğim ve jandarma gelecek ifademi almaya. Hem maddi hem manavi olarak büyük bir kayıba yol açtı bu kaza. Bu işin peşini bırakmayacağım. Babamın anlattığına göre bana söven kadın hastanedeyken aramış ve çok özür dilemiş. Daha önce hiç kırık geçirmedim, ameliyat olmadan kırık gerçekten iyileşebiliyor mu? Valide hanım sağolsun çok yardımcı oluyor kemik ilik suyu vs olsun besliyor beni. Bugünde sipariş verdiğim vitaminler elime ulaştı.
(link)
(link)
(link)
320978 dosyayı görüntüle320979 dosyayı görüntüle
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun dicemde,trafikteki bu öküzler olduğu sürece her daim hayati tehlikemiz var,kadının saldırgan tavrı panik kaynaklı olabilir,yıllar önce kapı açması sonucu,beni havada takla atarak yola savuran kadında bana bağırmıştı sonra yüzde yüz suçlu olduğunu kabul etmişti,neyse canınıza birşey olmamış kırık çıkık geçer,hep diyoruz maalesef trafikte yok hükmündeyiz karşı tarafı kör sağır ama arabaya binmiş bir yaratık olarak görüp ona göre bisiklete binmeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Başınız dönüyorsa kulağınızdaki kristaller oynamış olabilir vertigo başlangıcı olabilir. Doktor değilim ama annem yıllar önce kaza geçirmişti ve kulağındaki kristaller oynadı, hala vertigo hastası. Vakit geçirmeden MR çektirin bence. Acil şifalar dilerim

görüntü için kusura bakmayın elimde resim yok geldiğim yön tek yön sadece gidiş fakat bisiklet yolu çift yön çoğu sürücü sol tarafı kontrol etmeden yola çıkıyor normalde ya geçidinin arkasında beklemesi gerekiyor fakat sürücü arkadaş kontrol etmediği için araç harekete geçiyor .Hızım 15 20kmh arası hatırlamıyorum ama frene basmadan aracın sol ön tekerleğine çarptım çarptığım gibi havalanıp kaputun üstüne düştüm şükür ki burnum bile kanamadı ama ben kaputun üstünde arabanın içindeki 4 kadın bana bakıyor. Biraz komiğime geldi arabanın üstünden inip kendimi kontrol ettim sanırım bacağımı çarptığım sırada telefon sıkışmış V şeklinde bükülmüştü ve bataryadan dolayı ısınmıştı. Olayın sıcaklığı ile bisikleti kontrol edemedim tanıdığım birisi aracılığı ile kadının telefonunu ehliyetinin fotoğrafını çektim. Tutanak o sıra aklıma gelmedi arabada sadece far kırılmıştı ve kaput içine göçmüştü konuşup anlaştıktan sonra ben sınava yetişmek için bisikleti eve bırakıp devam ettim

Opera Anlık Görüntü_2024-08-31_133848_www.google.com.png
Opera Anlık Görüntü_2024-08-31_134103_www.google.com2.png

Bisikleti kontrol ettiğimde bisikletin jantı yamuk lastiği yarık diski eğilmişti en kötüsü bisikletin kadrosu alt borudan geriye doğru eğilmişti

Gelelim kaza sonrasına kazadan sonraki gün hanımefendiyi aradım kaza sırasında tutanak tutmadığımız asli kusurlu kendilerinin olduğunu söyledim kadın beni hızlı gelip çarptığımı söyledi(Kaza sırasında sıcaklıkla çok korkmuştu o yüzden üstüne gitmek istemedim) tekrardan aynı şeyi söyledim bu sefer tutanak tutma kararı aldık.

• Üzgün
Tepkiler: SlowButProud
görüntü için kusura bakmayın elimde resim yok geldiğim yön tek yön sadece gidiş fakat bisiklet yolu çift yön çoğu sürücü sol tarafı kontrol etmeden yola çıkıyor normalde ya geçidinin arkasında beklemesi gerekiyor fakat sürücü arkadaş kontrol etmediği için araç harekete geçiyor .Hızım 15 20kmh arası hatırlamıyorum ama frene basmadan aracın sol ön tekerleğine çarptım çarptığım gibi havalanıp kaputun üstüne düştüm şükür ki burnum bile kanamadı ama ben kaputun üstünde arabanın içindeki 4 kadın bana bakıyor. Biraz komiğime geldi arabanın üstünden inip kendimi kontrol ettim sanırım bacağımı çarptığım sırada telefon sıkışmış V şeklinde bükülmüştü ve bataryadan dolayı ısınmıştı. Olayın sıcaklığı ile bisikleti kontrol edemedim tanıdığım birisi aracılığı ile kadının telefonunu ehliyetinin fotoğrafını çektim. Tutanak o sıra aklıma gelmedi arabada sadece far kırılmıştı ve kaput içine göçmüştü konuşup anlaştıktan sonra ben sınava yetişmek için bisikleti eve bırakıp devam ettim

321128 dosyayı görüntüle321127 dosyayı görüntüle

Bisikleti kontrol ettiğimde bisikletin jantı yamuk lastiği yarık diski eğilmişti en kötüsü bisikletin kadrosu alt borudan geriye doğru eğilmişti

Gelelim kaza sonrasına kazadan sonraki gün hanımefendiyi aradım kaza sırasında tutanak tutmadığımız asli kusurlu kendilerinin olduğunu söyledim kadın beni hızlı gelip çarptığımı söyledi(Kaza sırasında sıcaklıkla çok korkmuştu o yüzden üstüne gitmek istemedim) tekrardan aynı şeyi söyledim bu sefer tutanak tutma kararı aldık.
Geçmiş olsun. Kavşağa trafiği kontrol etmeden ve duramayacak kadar hızlı mı girdiniz yani? Kavşağa girmeden önce neden yavaşlamadınız?

... sınava yetişmek için ...
Sınava veya önemli birşeye yetişmek için bisiklet kullanılmamalı, bence.

Google Maps görüntüsüne göre sen yokuş aşağı, otomobil yokuş yukarı gidiyor.

Bisiklet o kavşağa yavaş girmeli bisikletten beklenen budur. Tutanak tutturup iletikten sonra belli oranda sana da kusur yazabilirler.

Geri