Scudo Sports

Bugün kaza yaptım

görüntü için kusura bakmayın elimde resim yok geldiğim yön tek yön sadece gidiş fakat bisiklet yolu çift yön çoğu sürücü sol tarafı kontrol etmeden yola çıkıyor normalde ya geçidinin arkasında beklemesi gerekiyor fakat sürücü arkadaş kontrol etmediği için araç harekete geçiyor .Hızım 15 20kmh arası hatırlamıyorum ama frene basmadan aracın sol ön tekerleğine çarptım çarptığım gibi havalanıp kaputun üstüne düştüm şükür ki burnum bile kanamadı ama ben kaputun üstünde arabanın içindeki 4 kadın bana bakıyor. Biraz komiğime geldi arabanın üstünden inip kendimi kontrol ettim sanırım bacağımı çarptığım sırada telefon sıkışmış V şeklinde bükülmüştü ve bataryadan dolayı ısınmıştı. Olayın sıcaklığı ile bisikleti kontrol edemedim tanıdığım birisi aracılığı ile kadının telefonunu ehliyetinin fotoğrafını çektim. Tutanak o sıra aklıma gelmedi arabada sadece far kırılmıştı ve kaput içine göçmüştü konuşup anlaştıktan sonra ben sınava yetişmek için bisikleti eve bırakıp devam ettim

321128 dosyayı görüntüle321127 dosyayı görüntüle

Bisikleti kontrol ettiğimde bisikletin jantı yamuk lastiği yarık diski eğilmişti en kötüsü bisikletin kadrosu alt borudan geriye doğru eğilmişti

Gelelim kaza sonrasına kazadan sonraki gün hanımefendiyi aradım kaza sırasında tutanak tutmadığımız asli kusurlu kendilerinin olduğunu söyledim kadın beni hızlı gelip çarptığımı söyledi(Kaza sırasında sıcaklıkla çok korkmuştu o yüzden üstüne gitmek istemedim) tekrardan aynı şeyi söyledim bu sefer tutanak tutma kararı aldık.
En büyük hatadır tutanak tutturmamak. Çünkü sonradan itiraz ediyorlar.

Scudo
Geçmiş olsun. Kavşağa trafiği kontrol etmeden ve duramayacak kadar hızlı mı girdiniz yani? Kavşağa girmeden önce neden yavaşlamadınız?
aracın durduğunu gördüm yavaşladım ama duracak kadar değil araç harekete geçtiğinde aramızda 1.5 2 metre belki vardı yoktu lakin orası 2 şeritli yol yani hanımefendinin çıktığı yol tali yoldan anayola bağlanıyor
En büyük hatadır tutanak tutturmamak. Çünkü sonradan itiraz ediyorlar.
daha sonra tutanak tutuldu hanımefendi itiraz etti fakat anlaşma yoluna varıldı sınava gidiyordum acelem yoktu lakin tutacak kadar vaktim yoktu

aracın durduğunu gördüm yavaşladım ama duracak kadar değil araç harekete geçtiğinde aramızda 1.5 2 metre belki vardı yoktu lakin orası 2 şeritli yol yani hanımefendinin çıktığı yol tali yoldan anayola bağlanıyor

daha sonra tutanak tutuldu hanımefendi itiraz etti fakat anlaşma yoluna varıldı sınava gidiyordum acelem yoktu lakin tutacak kadar vaktim yoktu
Öyle bir kavşakta durma derecesine gelecek kadar yavaşlamanız gerekirdi diye düşünüyorum. Yani yavaşlamak için araç görmeyi beklememek lazımdı.

Öyle bir kavşakta durma derecesine gelecek kadar yavaşlamanız gerekirdi diye düşünüyorum. Yani yavaşlamak için araç görmeyi beklememek lazımdı.
aracı gördüğüm için yavaşladım zaten araç aniden hareket etti

@StanicEnemy geçmiş olsun tekrardan. forumda sürekli gördüğümüz birinin kaza yapması bisikete binerken beni ayrı tedirgin etti. kaza ile ilgili bir gelişme var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
@StanicEnemy geçmiş olsun tekrardan. forumda sürekli gördüğümüz birinin kaza yapması bisikete binerken beni ayrı tedirgin etti. kaza ile ilgili bir gelişme var mıdır?
Cuma günü ifade vermeye gideceğim sonra ise dava vs başlamış olacak. Şuanda evden dışarı çıkamıyorum malum sol ayağım alçıda ve ne zaman iyileşir veya iyileşmez hiç bir fikrim yok maalesef. İfade vereceğim zaman tehdit edildiğimi ve hakarete uğradığımıda söyleyeceğim.

Cuma günü ifade vermeye gideceğim sonra ise dava vs başlamış olacak. Şuanda evden dışarı çıkamıyorum malum sol ayağım alçıda ve ne zaman iyileşir veya iyileşmez hiç bir fikrim yok maalesef. İfade vereceğim zaman tehdit edildiğimi ve hakarete uğradığımıda söyleyeceğim.
çok geçmiş olsun tekrardan. bu işin peşini sakın bırakmayın derim. çevrede kamera kayıtları vs varsa almaya bakın. hatta gerekirse avukat tutun, süreç ne kadar uzarsa uzasın illa cezasını çeker.

Geri