görüntü için kusura bakmayın elimde resim yok geldiğim yön tek yön sadece gidiş fakat bisiklet yolu çift yön çoğu sürücü sol tarafı kontrol etmeden yola çıkıyor normalde ya geçidinin arkasında beklemesi gerekiyor fakat sürücü arkadaş kontrol etmediği için araç harekete geçiyor .Hızım 15 20kmh arası hatırlamıyorum ama frene basmadan aracın sol ön tekerleğine çarptım çarptığım gibi havalanıp kaputun üstüne düştüm şükür ki burnum bile kanamadı ama ben kaputun üstünde arabanın içindeki 4 kadın bana bakıyor. Biraz komiğime geldi arabanın üstünden inip kendimi kontrol ettim sanırım bacağımı çarptığım sırada telefon sıkışmış V şeklinde bükülmüştü ve bataryadan dolayı ısınmıştı. Olayın sıcaklığı ile bisikleti kontrol edemedim tanıdığım birisi aracılığı ile kadının telefonunu ehliyetinin fotoğrafını çektim. Tutanak o sıra aklıma gelmedi arabada sadece far kırılmıştı ve kaput içine göçmüştü konuşup anlaştıktan sonra ben sınava yetişmek için bisikleti eve bırakıp devam ettim
321128 dosyayı görüntüle321127 dosyayı görüntüle
Bisikleti kontrol ettiğimde bisikletin jantı yamuk lastiği yarık diski eğilmişti en kötüsü bisikletin kadrosu alt borudan geriye doğru eğilmişti
Gelelim kaza sonrasına kazadan sonraki gün hanımefendiyi aradım kaza sırasında tutanak tutmadığımız asli kusurlu kendilerinin olduğunu söyledim kadın beni hızlı gelip çarptığımı söyledi(Kaza sırasında sıcaklıkla çok korkmuştu o yüzden üstüne gitmek istemedim) tekrardan aynı şeyi söyledim bu sefer tutanak tutma kararı aldık.