Öncelikler herkese merhaba konuyu uzaktan takip ediyordum ama malesef bugün bende kaza yaptım.
Bugün ( 25,03,2024 ) işten çıktım eve giderken yavaş tempoda emniyet şeridinde ilerliyordum zaten şehir içi araçlardan dolayı sürmüyordum genelde çevre yolları köy yollarını tercih eden birisiyim malesef ülkemizde saygı olmadığı için daha az risk taşıyan yerlerde seyahat ediyordum ama malesef bu talihsiz olay başıma geldi elimden geldiğince görseller ile anlatacağım sizlere.
Olay yeri Kayseri zafer cad. Osb. Çıkış güzergahı
315821 dosyayı görüntüle
Tam burada meydana geldi. Ben emniyet şeridinde max: 30 km/h ile ilerlerken trafik yoğundu ve bulunduğum kavşağa geldiğimde aniden durdu trafik kavşaktaki araca yol vermek istedi işçi servisleri büyük olduğu için yol verdiklerini göremedim haliyle kavşağın içindeki araçta beni görmedi.
315822 dosyayı görüntüle
Ve çarpışma gerçekleşti.
Aracın sağ yolcu kapısına ilk önce ön tekerim ardından havalanarak yüzümü ve dişlerimi Çarptım
315823 dosyayı görüntüle
Araçta böyle bir hasar açıldı ve olduğum yere yığılıp kaldım.
315824 dosyayı görüntüle315825 dosyayı görüntüle
Bende ise böylesine bir hasar oluştu.
315826 dosyayı görüntüle
Ardından ambulans ve hastaneye kaldırıldım gerekli kontroller yapılıp taburcu oldum şükürler olsun dişlerim hariç ciddi bir şeyim yok.
Kaza yaptığım şahıslar ile görüştük hastanede ben bisikletimdeki hasar sorun değil yerine gelir dedim ama dişlerimin masraflarını karşılamasını istedim.
Diyalog tam olarak böyle gelişti.
-Abi bisikletim sorun değil mal yerine koyulur fakat benim dişlerim kırıldı ve ağzımı açmakta zorlanıyorum. Kırılan bir diş parçalanmış çekilmesi gerekiyor dediler.
+Evet kardeşim geçmiş olsun çok şükür başka bi sorunun yok en azından dişler var .
- Çok şükür o yüzden ben dişlermin masraflarını karşılanmasını istiyorum Çünkü önümüzde bayram var ben nişanlıyım kız tarafına gelinip gidilecek bir an önce yapılması gerekiyor.
+Evet haklısın ben bi babam ile görüşeyim.
Dedi ve uzaklaştı telefon görüşmesi yaptı.
+Babam ile görüştüm dişlerin masraflarını yarı yarıya karşılayalım şikayetçi olmasın dedi
-Abi öyle saçmalık mı olur hatalı yoldan geliyorsun kaza yapıyoruz dişlerim kırılıyor ve yarı yarıya diyorsun ben bisikletin masraflarını söylemiyorum iyi niyetimden sadece dişlerimin masraflarını talep ediyorum.
+Haklısın kardeşim seni çok iyi anlıyorum bisikletine baktım bir şey yoktu.
-Daha hastaneden çıkmadım bakmadım ben ona.
+Bizimde aracın tavan direği içine göçtü o nasıl olacak
-Tamam ozaman ben karakola şikayette bulunacağım aracın sigortası karşılar hepsini ben iyi niyetle yaklaştıkça sen benimle pazarlığa geliyorsun.!
+Yok yanlış anladın sen yine şikayetini yap sorun değil biraz kendimizi toplaryalım yarın yada diğer gün tekrar görüşelim.
-Tamam görüşürüz.
Diyerek karakola gittim ifade verdim.
Polisler kaza tutanğını 2 Gün sonra tekrar gel verelim. dedi ve eve geldim şuan pipet ile besleniyorum Gelişme oldukça buraya yazacağım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden.