Scudo Sports

Bu topik yarışlara hazırlananlar içindir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ozantuzcu

(link)

yok ozan harita bu tamamı ile otoban yol ve geniş
bu yolu defalarca kullandım
yunus ve ekibi bu yolu kullanıyor..

sabah erkenden kalkacağım ve saat 09.00 'da yunus ve ekibi ile buluşacağım üsküdarda ..

Scudo
Tamamdır. 9'da orada olurum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ozantuzcu

saat 23.00 ben yataş.....görüşmek üzere......:harika::harika::harika:

(link)

günaydın ozan ,,saat 08.00 'de evden çıkarım üsküdar bana 9 km yazmakta,saat 09.00 'da iskelede olacağım..
sıkı giyinmek lazım ,pamuklu olmaz tabi termaller şart..

rüzgar yok yağış yok .

(link)

saat 07.28 hala karanlık istanbul ozan,
bende ışık yok ,bu nedenden ötürü saat 08.15 çıkış yapacağım ,,,

selam ozan ,valla 18-33 yaş arası kadro dehşet bastı bu gün,giderken uçtunuz ,rampalarda,tempomu korudum haneye 120 km yazdı ,ama eğimler ile 160 felan yaptık ,ömerli tersden alınınca adamı eziyor,sabah iyi bir tempo yakalandı valla yunus 'un ekibi felaket,,09.00 çıkış ben şile benzinciye saat 12.30 'da vardım ,karşı yolda kerim var idi dönüşe geçmiş idi,valla bu gün acaip iyi oldu özlemişim eğimleride ,neyse kamyon gürültüsünü sineye çektik ,dönüşte fazla kamyon sirkülasyonu var idi ,giderkende ,

saat tam 16.oo 'da dudulluya geldim.dönüşte,ozan bu ekip şahane ....

üsküdardan gidiş opet benzinci 68 km gidiş.sabahtan 9 km üsküdara geldim ,

dönüş 100 km aynı yerden ,

(link)

@yunakre

yav o resim nerede yahu biraz gülelim ....
valla yunus ben anladım seni ,edirne yarışında 26 jant ile yol bisikletlerinin arasında 14 'üncülük valla sen yola geçer isen ödüllere doymazsın o ne biçim sürat yahu ,26 jantta,bu gün enteresan bi olay oldu ,şöyleki volkanın arka çanta açık idi ,sonra yavaşlama yaptık ben devam ettim ilerde kerim ve ozan arkadaşın adını unuttum fakat o da acaip idi.mavi anoraklı olan ,önde onları gördüm fakat nasıl olduğunu anlamadım belkide ben yola daldığım için ozanlar durmuş idi köprüde durmuş olabilirler yola kilitlendim ömerliden indim ve bekledim bi baktım sen fırtına gibi geldin ve arkasından ekip ondan sonra uçtunuz özellikle 4 'üncü eğim ömerliden sonra acaip uzundur,orada 5 adam koptunuz,
tempomu korudum saat 12.30 'da şile benzincide idim karşıda kerim var idi ve kerim dönüşe geçti,valla ben giderken siz döndünüzmü anlayamadım 15 dakika dinlendim ve dönüşe geçtim sana dediğim dudullu ışıklara 16.00 'da, ulaştım ondan sonrası zati kolay idi..bu arada ozan üsküdarda resim çekmiş idi ,topluca valla koyar ise iyi olur ,güzel bir anı oldu..

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/1480873213684-jpeg.98129/

hay allah nasıl oldu bu ,:eek::eek::eek::eek::eek:
montaj acaip oturmuş ...:harika:

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_5832-jpg.98131/

yerinde saydım iyi geldi ,vücut soğumadı..

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_5835-jpg.98135/

bu arada yunus acaip basıyor felaket 100 hava bastı yahu..:eek::eek::eek::eek::eek:

@Kudret Kurtcebe abi ,benim amacım seninle zaman geçirmekti. gerçi yolda aynı havayı solumakta yetti . bizde senden az önce shel de idik. bekledik 15 dak. arkadaşlar üşüdü o yüzden merkeze gittik . kerim dönmeye karar verdi bizde ona dedik Kudret abiyi görünce Şile merkeze yönlendir . tmm dedi seni görmüş ama iletememiş, beni aradı. dedi Kudret abi rampadan aşağı koptu geliyor :)) bende geri döndüm ışıklar caddede bekledim yarım saat, sen ise dönüşe karar vermişsin ;) velhasıl herşey için teşekkürler . turda telefon kullanmamanın altındaki nedeni öğrenmek isterim Hocam :D

@yunakre

kahrolsun telefon şaka şaka ..önemli değil yunus maksat kısa mola tempo yapmak idi bu gün kendi çapımda yaptım valla dönüşte önce yavaş tempo ,30 dakika sonra tempoya geçtim .ömerli rampasına geldim ve aynen mola ,markete girdim maden suyu ve soda içtim 15 dakika sonra ömerliye daldım orada 4 eğim saydım yani ömerlide 4 eğim var
4 eğim sonra aynen inişler ve dudullu ,kamyon çok fazla idi
ama ne hikmet ise mesafe koydular ve korna çaldılar
ama sağa yapıştım
yalnız kafam şişti yunus,,,,,valla bi ara şu bıçkıdereden göçbeyli yapak yahu
üsküdardan direk basarız gene ama dudulludan sonra tam 6 eğim sayacağız ,hatırla ömerliyi ondan sonra 3 eğim sonra sağa bir yol giriyor ora aynen bıçkıdereye giderde yav yunus biraz kafa dinleyelim allasen çok gürültü vardı bu gün valla kafam şişti...:):):):):)

evt katılıyorum deneriz bi gün abi ;) şu ayranlı sodayı bi yapamadık yaa:D

• Beğen
Tepkiler: ozantuzcu
kesinlikle Ayran denedim abi kaçar mı ;)

(link)

Kudret abi havalar ısınsın uzun turlar yaparız geçen sezon yunuslarla 3 günde izmire gitmiştik 1. Gün eceabat 2. Gün altınoluk 3. Gün izmir totalde 720 km yaptık

• Beğen
Tepkiler: ozantuzcu
@Kerim BEŞER

allah şimdi b...u yedik sıcak acaip dokunuyor yahu,vücut benim acaip sıcak ve yakıyor,troit bezler çok hızlı çalışıyor ,kerim sen karşı yolda idin seni gördüm ,ama meğersem ekip merkezde imiş,zati kerim benim plan benzincide 15 dakika mola aynen geriye vın zati öyle yaptım bu arada sen bayağı sıkı bastın seni yakalayamadım .
dudulluya geldiğimde saat tam 16.00 idi hava aydınlık idi ,valla karanlığa kalmadan eve geldim...bu aylar sakat, çabuk kararmakta hava ,uzun etaplar bence kısa mola ve tempo olur ise ,karanlığa kalma riski ortadan kalkıyor valla baktımda
bu gün üsküdara 9 km ,sonra benzinci 68 km ,dönüş erenköy viaporta 100 km ordan eve ise 5 km var
toplama 182 km yaptım bu gün,ama eğimleri hesaba katar isek valla 200 'ü buldum gene

@mehmetsunu

sonunda erciyese çıktın

dünki idman kriterim,,

saat 08.15 'de evden çıktım saat 09.00 'da üsküdara ekip aynen tam zamanında geldi.
erenköyden üsküdar 9 km ,
üsküdardan şile opet benzinci 68 km

(link)

ekip çok hızlı tempo ile eğimlere daldı,üsküdardan çıkışta ,şile otobana girdik dostumuzun tekeri patladı ,durduk,yerinde saydım ,ısınma hareketleri yaptım tekrar yola çıktık ,aynı arkadaşın tekeri yine patladı bi daha durduk gene ısınma hareketleri yaptım rüzgar sıfırdı ama soğuk var idi aynen kar soğuğu,
dudulludan sonra volkan dostumuzun arka çantasının açık olduğunu farkettik ve durma yapmadan yavaşladık volkan arkadaş durdu .yunus dostum yavaşladı bende ,önden üç kişi koptu,
ozan -kerim mavi montlu dostum,(ismini bilmiyorum fakat sıkı idi )diğer 26 kullanan arkadaşta acaip sıkı idi..onunda ismini bilmiyorum,foruma üye değiller.
önden kopanlar durmuşlardı (tahminimce köprü altında) fakat farketmedim gene yol tamiri var idi köprü altında yolu daraltmışlardı ,topukladım ömerliye vardım ve durdum çünki önümde kimse yok idi.bekleme yaptım ama az .ve yunus fırtına gibi geldi arkasından tüm ekip ,devam ettik esas baba eğim geldi oldukça uzun ekip koptu tempoyu korudum ,saat 12.30 'da opet benzincide idim 09.00-12.30 -üç saat otuz dakika sonra benzincide idim ,kerim dönüşe geçmiş idi. ekip merkezde idi genelde merkeze inmem benzincide 15 dakika mola yapar dudulluya basarım saat 12.45 çıkış yaptım ve çok sıkı eğimleri otobandan alarak dudulluya 16.00 'da ulaştım 12.45 çıkış varış 16.00 3 saat 15 dakikada iş bitti

dönüş finişin olduğu yer 86 'ıncı km

(link)

toplam 68 km artı 86 km 'de kısa mola ve tempo yapıldı 154 km .......

https://i.hizliresim.com/5daEyR.png

gidişte toplam 2626 metre elevation game
dönüştede 2626 eder ise ne oluyor
5252 metre hesap doğru ise
154 km yaptım
kısa mola tempo gidiş ve dönüş yukarısı aynı sadece benzincide durdum oradan sonra zati eğim yok,opet benzinci ,
üsküdar eğimlerinden geldim ta opete 68 km dönüş 86 km dudullu ışıklar
7 saatte bitti

mola sayısı bir mola ömerlide giderken,ikinci mola ulupelit kavşakta maden suyu ayran içtim, durmadım benzinciye 5 km bir otobüs bozulmuş idi içindekiler dışarda idi onlara saat sordum 12.15 dediler ve nitekim ekipte 12.15 de benzincide imiş ve tekrar bastım benzinciye geldiğimde 15 dakika geçmiş idi ama yarım saat bana ekip takdı 18-33 yaş arası hepside fırtına gibi adamlar,basacak tabi,,,6 adam altısıda muhteşem idi dün
kerim dönüşte diğer yolda beni bekler buldum ekip merkeze inmiş ben inmedim 15 dakika mola yaptım dönüşe geçtim
kerim çok hızlı sürer topukladı o gitti onu bıraktım dönüşte 3 yerde mola ama çok kısa,

@Kudret Kurtcebe

Atma kudret (kurtcebe) forumkardeşiyiz. ne yaptın kudret abi 5 bin küsür metre nereye çıkıyorsun dünyanın damı hima yamı tırmandın. 154 km de 5 bin küsür. yani 5 kez erciyes tırmanışı. Türkiyede 150 kmde 5 bin küsür irtifa kazancı olan bir rota varsa biri bizi bilgilendirsin.

@mehmetsunu

hahahahhaha tabi olmaz hesapta bi yalnışlık oldu galba
ama doğrusu 2626 olmalı ...

@mehmetsunu

kızma babo dil sürçtü :koptum::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:

anladığım kadarı ile yolun gidiş ve dönüşü toplamı 2626 olmalı doğrusu bu herhalde .

https://i.hizliresim.com/5daEyR.png

@Kudret Kurtcebe

ZİYA ZİYAAAAAAA.....

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@mehmetsunu

bi arkadaş vardı hatırlarmısın önce ismi isa oldu sonra cem :ç oldu şimdi nerde bu arkadaş cem :ç onun şile treni konusundan aldım bu stravayıda yav arkadaş bi türlü gidememiş idi.hep niyetlendi bi türlü gidemedi tek sevmiyor idi...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri