@hasanalparslang
hasan perşembe benim gürselde işim var ama bu topiğin maiyetini biliyorsun,
yarışlara hazırlanacak arkadaşlar ile beraber olmak ,
bir kere sen yol kullanıyorsun artı eksiklerini (kış malzemelerini )tamamladığını biliyorum
herkesin tam techizat olması lazımda bu konunun neye hizmet ettiğini tekrarlamakta fayda var
madde madde sıralayalım bu konuda
1- yarışlara katılacak arkadaşlar ile kısa mesafede tempolu sürüş yapmak bunun için önceden ekipmanlarının tam olması bunlar nedir ?
a- kar maske
b- kask
c- kilitli pedal
d- uzun tayt
e- termal
f-uzun kollu bisklet forması kışlık
g- rüzgarlık
ı- kışlık eldiven -gözlük
bunlar olacak bu mevsimde ,
ayrıca eğimli etaplarda idman yapacağız,formumuzu koruyacağız
hasan senin grand fondoya katılma fikrinin olup olmadığınıda bilmiyorum çünki sormadım
ama biliyorsun burada yarışlar için varız isteyen sadece benim gibi marmara etapta olur ya da çeşmede seçimi herkes kendisi yapar
geçen pazar 68 artı 58 km 'de kısa mola tempo üzerine odaklandım 7 saat ,ve 6 mola toplamı
126 km yani 100 artı yaptık ,
burası üsküdar -şile opet benzinci ve dönüş opet şile benzinci -dudullu ışıklar idi,uzun uzun rampaları aldım
buraya talep olur ise gene idman yaparım ama dudullu çıkış olacak
ayrıca senin ta karşıdan dudulluya gelmen zor olur bu etap sana tuzluya patlar km çok yazar senin handikapın uzakta olman ,
ama senle anca yapacağıımız güzergah kısa mesafe 60 km 'lik üsküdar-dut eğimi
dönüş aynı ama burada tempo yapma olayına anladığım kadarı ile sen hazır değilsin,
birde senden ricam burada pazar programlarını bana bırakman ve gene ayrıca hafta içi programları ,
senle bu pazar anca keşif olur ,,,tempo olmaz çünki kaybolma durumun olur yolu bilmeden tempo yapamazsın
hasan durumlar budur,
yarışlara var isen bu konuya devam ederek benim programlarına dahil olursun gerçi yarışlara daha var ,,,,,,,
@hasanalparslang
yani kıssadan hisse buraya doluşmadan önce bu konunun maiyetini bilmekte yarar var herkes açısından ,
burada yemekli gezi yok burada eğimde durupta arkadaşını beklemek hiç yok burada af yok hasan ,
bura acımasız konu,ama ne var performansta birliktelik ancak nasıl olur
iki kişinin afedersin eşekler gibi birbirinin deryasında çalışmakla ile olur,
bu iş yan gelip yatmaya asla benzemez
benim bu forumda görmediğim olay ise şudur ,iki adam göremedim, birbirlerine inanmış ve birbirleri ile sürekli idman yapan ve yarışlara katılan iki kişiden bahsediyorum
neden partner ?
çünki yarışta bir partnerin olur ise aynen deryasında gider kürsüyü hak edersin ,
asla rüzgar faktörünü yarışlarda unutmayacaksın hasan,
hasan senin partnerin sen yaşta olabilir ya da 3 yaş küçük olabilir ya da 3 yaş büyük olabilir
gene ayrıca hasan eski çalışma disiplinimizi anlatayım ,benim idealim ,bir adet amatör performans grubu oluşturmak idi yaş katagorilerine göre ve bu ekip birlikte çalışacak idi,ama kimisi evli kimisi öğrenci olunca ve de ekipman eksikleri yüzünden aksamalar oldu ,senin anlayacağın badire hep badire ,eski idmanlarıma gelenler çok acemi idi ayrıca ekipmanları eksik idi zamanla pişenleri gördüm ve grup içinde partnerleri sıraladım sen şunla olacan gibi,birbirinizin deryasında gidin dedim
tabi bu iş çalışma gerektirir.öyle kolay iş değil takımca çalışmak takım başarısını yakalamak ,zati grup sadece 6 kişide kaldı ,en yaşlısı bendim ama grupta performans farkları var idi ,herkes tekdi senin anlayacağın, yani aynı performansta olunamıyor idi......çünki bir kişi hafta içide biniyor idi diğeri haftada bir kez,
yarışta şunu gördüm açıkça tren oluşturanlar kazandı daha az yoruldular bu çok önemli ,
benim idmanlarımda en fazla bu konuya önem vereceğim..
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14695338_1304193136279924_8397761751760014764_n.jpg?oh=9b5da9370b40a35dbc593d8aedd30b41&oe=58BB0C94
seneye grand fondo marmara etapta seni kürsüde görür isem en fazla ben sevineceğim tabi kendi katagorinde olacan
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/15337546_1349195471779690_2797662015619696743_n.jpg?oh=d140e558020848900cb988f5ad67b899&oe=58B3103B
ayrıca geçen pazar bu ekip ne yaptı anlatayım hasan
saat 09.00
üsküdar yukarısı ,tam zamanında geldi ekip helal olsun tabi ben böyle gençleri severim ve saygım var böyle genç adamlara ,
bu gördüğün gençler fırtına gibi yediler şile eğimlerini önden koptular onları bi daha asla göremedim grup aynen 18-33 yaş arası bu grupla basanlar aynen gelişir zati bu grupla idmanlar benim aynen devam edecek..
onlar kendi temposunda ben kendi tempomda olay budur