@Hackless İngilizce konusunda az bir destek alıp frenler ile ilgili sorunu merkeze iletmeyi düşünüyorum. Dürüst olmak gerekiyor 3 hafta önce frenleri sormak için mağazaya gittim bisiklet atolyesindeki arkadaş dedi ki hayes radarlar ile ilgili genel bir şikayet var fren kolları yumuşuyor vs vs dedi. Daha sonra ki hafta 27. vites de aktarıcı öne yığılınca bisikleti kontrol edeyim dedim, birde ne göreyim ön aktarıcı sağolsun krank dişlilerinin altında ki zincir krank ile kadro arasına girip kadroyu yemiş

Haliyle yeter artık diyip geçen hafta Perşembe günü bisikleti götürdüm (zor bela) Yaşadığım sorunları söyledim ve sıra zincirin kadroyu yemesini söylediğimde bunu bile gevşekce yanıtlayıp ayarlarda sorun vardır dediler ancak vitesler tık tık geçiyordu

Hatta bir tur sürüp denediler de..
Her ne kadar üzülsem de burayı kaplama ile giderebilirim ancak diğer sorunlar gerçekten sıkıntılı ve yanlış zamanda olursa kazaya sebep olabilecek sorunlar.
Bugün yine mağazaya gittim ve birde ne göreyim bisikletim yerinden bile oynanamış, haftasonu bisiklet sevisi yapmıyoruz dediler ancak geriye kalan 5 günde hiç mi bakmadınız aşırı bir yoğunlukta yoktu.. Ve işin garibi 3 hafta önce hayesler sorunlu diyen arkadaş senin frenlerin sadece havası vardır alınca düzelir dedi ee hani sorunlu bir frendi

Bu iş tavırlarından dolayı inada bindi

Daha buraya yazmadığım başka tutarsız durumlarda oldu keşke ses kaydı veya video alsaydım.
Fotoğrafta mavı daire ile aldığım noktaya zincir girdi ve farkında olamıyacağım için pedalı çevirmem ile kadroyu yemiş...
Fotoğraf temsili bu arada görür görmez tepem atıp bantladığım için fotoğraf çekmedim