Ben de servisinden memnun kalmayanlardanım.
Geçen RR520 bisikletimin arka freni düzgün tutmuyordu. Hem kask alayım hem de frene ayar yaptırayım dedim.
Kocaeli Decathlon mağazasına gittim. Sorunumu söyledim,dedi ki 1 hafta kalması gerekiyor bakım için ya da sadece fren ayarı yaptırmak isterseniz 15 lira ödemeniz gerekiyor.
Bisikleti alalı daha 4 ay oldu bildiğim kadarıyla 6 ay ücretsiz bakım hakkım olduğunu söyledim.
Tamam o zaman tekrar bakayım dedi. Sonra aynı şeyleri tekrar söyledi.
Gittiğim gün pazartesiydi ve o kadar yoğunluk yoktu. Yani yapacağı işlem en fazla 5 dk sürecekti.
Çalışan arkadaşa dedim ki;bu genel bakımın içine fren bakımı dahil değil mi? Dahil. E peki neden sadece istediğim fren ayarını yapmıyorsun da benden ekstra para talep ediyorsun. Cevap veremedi. Prosedür deyip geçiştirdi.
Ben de o sinirle çıktım ve kask falan almaktan vazgeçip eve döndüm,zaten gece işe gideceğim için yatmam gerekiyordu fazlada üstelemedim.
Eve geldiğimde Decathlon'a mail attım,durumu anlattım.
Ertesi gün dönüş yaptılar ilgileniyoruz diye,bugün 1 hafta oldu hala ses seda yok.
Ben işin parasında değilim. Evime yakın bisikletçilerde var onlara da yaptırırım ayarımı geçer giderim,çokta basit bir işlem. Ama sıkıntı orada ki arkadaşların biraz bilgisiz olması. Bunun sorumluluğuda bence Decathlon'a ait.
Velhasıl ürünlerinden çok memnun olduğum Decathlon'un ilk defa servisinden hayal kırıklığıyla ayrıldım. Umarım düzeltirler bu durumu.