Scudo Sports

Bisiklete motorsuz taşıtlar vergisi geliyor...

Yok artık bunu da yapamazlar diyememiş olmak çok hırpaladı beni.. Evet 1 nisan olduğunun farkındaydık başından beri ama "acaba??" dedikten sonra "hadi canım sen de" diyememek çok acı geldi... Şaka harikulade kurgulanmıştı tebrik ediyorum.. Şakadan sonrası çok mühim, bu kadar kişinin bisikletten de vergi alacaklar diye inanması tam felaket

• Beğen
Tepkiler: cngz ve Ahmetgitar
Scudo
Anneli kufurler etmek icin hazirlaniyodum tam ama sakaymis... Yinede kendime gelmis deilim bu kesin olur ilerde

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
bir an için küfür edecektim ki nisan denen illet olduğunu söylemiş arkadaş :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki artık gerçekle absürdlük aynı. Harbi gerçek sandım. Bir ton sövdüm. Daha 1 hafta oldu bisikletimi alalı çünkü. Altına şaka demeseydiniz araştırıcaktım ciddi ciddi :huhuu::hihi:

Bisiklet güzelliğindeki bu şakayı 2 nisanda öğrenmiş oldum. Şaka olmasaydı çareyi bulmuştum: Polisi veya maliyeciyi görünce kaçmak.

Ne yalan söyliyim okurken şaka değil gerçek zannettim :) Şaka gibi şeylerin gerçek olduğu ülkemde böyle şeylere şaşırmamayı öğrendik vesselam.. Benim için bunun şaka olduğunu söylemen şaka gibi geldi aslında, şaka olmadığını söylemesen hiç işkillenmeyecektim :D

üniversitelinin biri neden bisikletten vergi alınmalı adlı çalışmayı başlatmış .. bitirme tezi olarak toplumlarda motorsuz taşıtların kullanımı tarihi ve gelişimi ve daha nasıl ileriye götürülür'ün çalışmasını yapacakmış..

• Beğen
bence bol bol vergi olsun ama karbon kadro ve üst seviye grup setlere %0 vergi olsun daha gerçekçi olur.

Kimseyi güldürmeyen hatta öfkelendiren amaçsız, gereksiz bir şaka. İnsanlar nelerle uğraşıyor...

Facebook ta araştırmadan bilmeden bir çok yorum yapılıyor. Okumayan araştırmayankulaktan dolma bilgilerle hareket eden bir ülke olduğumuz tekrar tescillendi :)

• Beğen
feyizli bir şeyler yazılmış ama ben anlamadım. şaka üstüne şaka patlatıyor forum ahalisi herhal.

gerçek olsaydı yapılacak ilk tartışma. karbon bisikleti olanlar için niye ayrı kategori yok?

@Ahmet Ayaz
Ben söyleyim; gene zengileri kayırmışlar.☺

Geri