Scudo Sports

Bisiklete motorsuz taşıtlar vergisi geliyor...

@Ahmetgitar

Bizim çalıştığımız tekstil atölyelerinde mesai olmadan çalışan işçiler mesai var derlerdi olmayacağı varsa da mesai olurdu. Bu mesai var fısıltıları patronun kulağına giderdi patron da mesai yaptırırdı. Şu ülkede 1 sene nefes vergisi adım atma vergisi olsun söylemi yapılsın 2. sene bu vergilerle karşılaşmak sürpriz olmaz. Vergi üzerinden olmayan şakalar bence daha ideal. Allah korusun patronun kulağına gider felan evlerden uzak...

Scudo
İnandım ya laa
Ama feci sinirlendim
Ağız dolusu küfretmeye başlıyordumki
Uyandım

Kaç taksitte ödeyebiliceğiz :)

Tapatalk ile gönderildi...

• Beğen
Tepkiler: cngz ve Ahmetgitar
Bence bisiklete vergi çok mantıklı. Hatta bisikleti olmayan herkese de vergi tahakkuk ettirmeli. Yani herkesten vergi alınmalı...

Eskiden bisikletlerde plaka ve ruhsat zorunluydu. Hatta bisiklet sürebilmek içinde Trafik şube müdürlüklerinden A1 ehliyeti almak gerekiyordu.İstermisiniz eski sisteme dönülsün ?

Not: 1 Nisan şakası değildir.

@Ahmetgitar Yaptığınız haber her tarafa yayıldı başka haber bulamadın mı?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@emre önen
ben çok pis kaydım , ama şaka olduğunu sonradan gördüm yapacak birşey yok artık

Kesin şu muhabbetler geçer:
Polis : vergisi ödenmemiş
Atasoy: valla benim değil arkadaş tan bir tur biniyim diye aldıydım memur bey.

Kulaklarına kar suyunu kaçırdık. Biz bunu daha önce nasıl düşünmedik diyebilirler :)

• Beğen
Tepkiler: emnbydk
Muhteşem şakaydı :) Önce bir öfke patlaması yorumlardan sonra da soğuk su. :):)

Zaytung felan değil bu, değil mi?
Yok eğer harbi böyle bir şey olursa, reflektörlerimi takıp,stop lambamı,farımı takıp araba gibi şeridin ortasından gitmezsem o bisikleti parçalarım. Laf edenin de ağzına kürekle vergi verdiğim belgeyi sokarım.

Yorumları okumadan önce harbiden gerçek sandım nasıl içimden sövdüm yapılmaz ki böyle şakada yav :D

Haberin yayılmadığı yer kalmadı. Önümüzdeki günlerde yürürlüğe girerse şaşmayın millet. :D

kesin ip var

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Başta jant boyutlarını vites sayısı sandım 8 vitesi görmeyince iyi yirttik dedim kendi kendime Sonradan katlanirin vergisini görünce dondum kaldim. Katlanıra ne gareziniz var da o kadar yüksek vergisi :)

Şu an bu konuyu okuyan 56 üye 4700 misafir. Ne oluyor lan!!!

Bu haberi okyunca vize istemeyen ülkelerin isimleri aklımdan birer birer geçmeye başlamıştı ki, bir kaç mesaj sonra manidar bir, bir nisan şakası olduğunu anladım.

konuyu okuyunca aklıma direk bisikleti satmak geldi nasil bi pisikojiyse :DAsdad

• Beğen
Tepkiler: cngz ve Ahmetgitar
Geri