Scudo Sports

Bisiklete motorsuz taşıtlar vergisi geliyor...

@nonsteril

gerçek sananlar gerçek olarak haberi arkadaşına verir, şaka olduğunu anlayan böyle bir şaka yapmışlar diye arkadaşına haber verir. 4700 kişi 1 arkadaşına söylese 4700 kişi yapar. Matematiğimin ne kadar sağlam olduğunu da bu vesile ile anlamış bulunmaktayım.

Scudo
Arkadaşlar siz beni güldürdünüz Allah da sizleri güldürsün :)))
Yaf devlet beni ne zaman dinledi de burada başlığı görüp örnek alsın?
Merak etmeyin adamlar zaten her şeyden vergi alıyor, alınacak şeyler de zaten sıradadır.
Bir de yorumlara bakmadan halen sinirli sinirli nasıl olabilir böyle bir şey diye kızanlar var :)
Yaf fat bike yazmışım, devlet vergi alacak da fat bike sözcüğünü mü kullanacak? Oradan da şaka olduğu belli değilse daha ben ne yapayım?
Hatta daha da yazacaktım. Karbon maşa şu kadar Full karbon şu, elektronik vites de şu diye de aman dedim yeter yani :D
Korkmayın bisiklete vergi gelmez, Zaten gümrük, yüzde 18, bisiklet yollarına harcanmayan para falan derken zaten örtülü bi vergi var, çok da şeetmemek lazım yani :D
Ama gerçekten iyi güldüm yorumlara, en son sabah çokoprens idamı izlediğimde bu kadar gülmüştüm. Sağ olun var olun :)

@Ahmetgitar

Ahmet bey bu ülkede yok artık dediğimiz ne varsa oldu. Şu konuyu 5.000 misafir üye okuyor. Bir nisan şakası özgürlüğünüze saygı duyuyorum lakin emin olun bu çokta uzak bir ihtimal değil. Konuyu edit etme şansınız var ise başka bir içerikle edit etmenizi istirham ederim. Allah hepimizi güldürür inşallah. Vergiler hafiflese inanın herkes çifter çifter güler :)

@Serkan Mıstınoğlu

Bisiklete vergiye razısınız yani? :)

Madem 1 nisan şakasından gidiyoruz. bir nisanı 15 dakika geçtik. bu konuyu şuan 4.000 kişi okuyor.
size 1 nisan şakası haberi. hafif hafif acı acı gülümsemeleri görür gibiyim.

(link)

Vites sayısı falan deyince geçici olarak kayıt ettirirken düşük kalitesiz vites vs takımına kadar düşündüm gerisini siz düşünün 1 nisan olduğunu biliyordum ama bisiklet yolları için vs deyince inandım saf gibi sinirlendim gece gece.

Şu anda konuyu okumakta olan değerli 3.600 misafirimiz. Konu dışı bölümünde bisiklete binmeniz için 13 neden başlıklı yazıyı okumanız istirham olunur. Bisikleti ücretsiz bir ulaşım aracı olarak kullanmak devletimize çok büyük ekonomik kazanımlar sağlayacaktır. Bunun örneğini ab ülkeleri başta olmak üzere görmekteyiz. AB ülkeleri bisikleti büyük ölçüde ulaşım aracı olarak kullanarak ülke ekonomilerine milyar dolar katkı sağlıyorlar. Konunun detaylarına bisiklet ekonomisi yazarak google' da aratabilirsiniz. İlginiz ve bisiklete ve bisiklet yollarına desteğiniz için teşekkürler.

Güzel şakaydı.. :) 1 Nisan hiç bu kadar kötü hissetmemiştim bak 2 Nisandayım ve hala vergi yükü hissediyoruz Ahmetgitar hocam bisiklet ve çevreci insanlara teşvikler süpvansiyonlar bekliyoruz buradan yetkililere selam olsun iyi günler iyi bir sistem için elele pardon ayak ayaa pedal çevirelim hepberaberce :D

Değerli misafirler...Lütfen üşenmeyip üye olunuz.
Aranızda ne cevherler vardır,bizleri mahrum etmeyin..
Pedallayan herkesin gülmesi,güldürmesi dileğiyle..
Hayat maytap geçersek daha anlamlı :koptum:
Sahi , Çin e giden ergenden haber var mı?

@Ahmetgitar izahı olmayanın mizahı olurmuş derler ya, tam bu durum için geçerli. Düşüncene, emeğine ve yüreğine sağlık. Sen bizi güldürdün Tanrı'da Seni güldürsün...

Abi kusura bakma ama büyük sövdüm.

Abi var ya, okurken küfretmeye tam başlamıştım ki yorumlar yetişti sağolsunlar.

Geri