@Cem Unden
Body Builder sporcularını futbol,basketbol,voleybol oyuncuları ile karıştırıyorsunuz.
Vücut geliştirme yapacak bir insan eğer dünyada söz sahibi olmak istiyorsa 16-17 yaşlarında belki dahada erken başlıyor.
@Cem Unden
Veledrom yaptırıp olcaksa yapacaklar zaten.
Elimizde bitane ferrari var çok iyi araba. hızlanması çok iyi , son sürati çok iyi , yol tutuşu mükemmel , fren kuvveti çok iyi , esnemezliği çok iyi.
Ama benzini yok????? eeeee sonuç gidemiyor.
Kimde malzeme yok? Bizdemi ? Milli takımın altında 2011 full durace li bisikletler yokmu ? Jantları C50 durace tubular ?? Altındaki kadrolar? Lastikleri?
Brisada full durace li Colnagolar yokmu ? Konya torkuda Recordlu Vivelolar yokmu?
Benim söylediklerimden sadece protein tozu eksik lafını çıkartıyorsanız yazıyı bi daha okuyun.
Sadece protein tozu değil Yağ yakıcılar eksik , nitrik oxidler eksik, cafein hapları eksik,
Kısacası bir sporcunun ihtiyacı olan tüm besin maddeleri eksik.
Vinokourov un dopingli çıktığı seneyi hatırlıyormusunuz?
Doping testleri nasıl oluyor onu anlatmama gerek yok herhalde? Bir madde vücutta gereğinden 1 damla fazla bulunsa dopinge giriyor. Çok iyi ayarlanması gereken bir bilim.
Vücudunuzda gereğinden 1mg fazla kafein çıksın dopingli olursunuz.
Neyse Vinokourovdan bahsediyordum. Dopingli yakalandığı sene sadece beslenmesine harcadığı para ne kadar biliyormusunuz
300.000 Dolar

.
Ne yaptı 300.000 dolarla peynir ekmek domates kırmızı etmi aldı?
Yoksa yakalanacağını bile bile illegal maddeleremi verdi parasını?
Hayır adam beslendi. Bacaklarını o hale getirmek için beslendi.
Dopingli çıkmasının sebebide , kanında olması gerekenden 0,1-0,5 milimol daha fazla oksijen taşıyan bilmem kaçtane alyuvar bulundu. Kan dopingi.
Mazlemeye değindiniz ya?
Be seneki marmara turunu takip ettinizmi.? Etseniz bile benim kadar yakından görmediniz?
Suriyeliler vardı , altlarında 9-9,5 kiloluk aliminyum bisikletler vardı.
Nasıl gitti biliyormusunuz adamlar? Adam bir etapta tek başına 2- dakika fark açtı.
Suriyede veledrommu var? Malzememi var ? E bizden iyi adamlar ??? Nasıl olcak??