Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@GFlex
güzel bisiklet, kullanabilirsiniz. ikinci eli de hareketlidir; değiştirmek isterseniz rahat da satarsınız. ufak ufak bir yerden başlamak lazım..

• Beğen
Tepkiler: GFlex
Scudo
Carraro Sportive 321 vs Carraro Sportive 225, hangisi arkadaşlar kadro boyuda min 52 cm olmalı başka öneririniz varmı max 1100

@Mutoberk Çift katlı,32 tel janta sahip her türlü bisiklet olabilir.Sizinle aynı durumda bir arkadaşım Carraro sportive 225 ile mutlu mesut pedallıyor.Tek yaptığı lastik basınçlarına dikkat etmek, çukurlardan tümseklerden kaçınmak.Bir de Merida Crossway 20v ye de bir bakmanızi tavsiye ederim.İyi bir pazarlıkla ya da gelen yılbaşı indirimleriyle sizin bütçenize uyabilir.Ben de Merida Crossway kullanıyorum bugüne kadar en ufak bir şikayetim olmadı.
Önemli olan bir yerden başlamanız,kılo verdikçe bisikletten aldığınız keyif katlanarak artacaktır.

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,bahsettiğiniz merido marka bisikleti bulamadın,Adana da olduğum için burdaki bana yakin bisikletçide olan markalardan almak istiyorum,
sizden ricam sedone,mosso ve merido,bianci,salcano marka lardan alacak olsanız kilo bütçe vs dikkate alarak 1000 -1500 aralığında 3 tane bisiklet söyler misiniz

@Mutoberk @hamlet2006

@Scuenly ben 321 diyorum.bu fiyat seviyelerinde sabit maşa daha iyi oluyor.

@Mutoberk (link)
(link)
(link)

(link)
Bunlar da iyi pazarlık edersen senin bütçene uyar.Ben olsam Carraro yu veya Merida yı tercih ederdim.Tasarımı hoşuna gideni almanı tavsiye ederim.
Carraronun 2017 modelinin fiyatı biraz daha uygun
Linkte bozukluk var carraro sportive 225 olacak

• Beğen
Tepkiler: Mutoberk
@hamlet2006 link 225 e gidiyor hocam.330 il 410 arasında fren farkı var 330 disk fren bu bile tercih meselesi

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Desert Fox Hocam 330 yazıyor 225 e gidiyor. Ben 225 demeye çalışıyorum:)

@hamlet2006 bana kalırsa sabit maşa tavsiye ederim.hem daha az masraf uğraş hem daha az ağırlık.alıştıktan sonra da aramıyorsun amörtisörü

@Mutoberk Özelden mesaj yazıyorum bakarsan sevinirim.
@Desert Fox Sabit maşa konusunda haklısın ancak dostumuz mutoberk e uymayabilir diye şüpheliyim

@MotorolaMerak ve heyecanla yorum ve onerileri bekliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Motorola Anladığım kadarıyla cyclocross özellikle de gravel bike lara ilginiz var.
Örnek verdiğiniz bisikletler yurtdışından geleceği için herhangi bir olumsuz durumda muhatap bulmanız zor olacaktır.Bundan dolayı ben size ülkemizde satılan benzer fiyattaki bisikletlerden örnek vermek isterim:
(link)

@hamlet2006

@hamlet2006

@hamlet2006 cevabiniz icin tesekkurler. Yurt icinde fiyatlar malum. Butce olarak 1200 usd nin uzerine cikamiyorum. Btwin 540 da ciddi olarak dikatimi cekti. Bu model icin yorumunuz nedir. 32c lastik takip amacima uygun kullabilir miyim?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Motorola
Btwin Triban 540 ;çok agresif olmayan günlük kullanıma uygun endurance kadroya sahip bir model.Sürüş pozisyonu nispeten rahattır.Sanıyorum port bagaj takılabiliyor.ETRTO değerlerine göre jant; 32 mmyi kaldırıyor.Yalnız maşanın genişliğine bakmak lazım ama triban 520 ye 32 mm takan duymuştum.fityat performans ürünü 105 ve mavic aksiyum gayet güzel.Bence sizin amaçlarınıza uyacak gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Arkadaşlar 5-6 ay sonra bir bisiklet alacağım.Fakat Bu bisikleti Karbon seçmek istiyorum hem şehirde hem yarışlarda , hemde uzun turlara çıkınca kullanırım fakat aklımda bir soru var full karbon bir bisikletle tura çıkmak ne kadar mantıklı ? Cevaplarsanız sevinirim

Başlangıç için bu bisikleti düşünüyorum düşüncelerinizi alabilir miyim bisiklet hakkında, teşekürler.

KADRO: 6061 ALLOY FRAME 46CM
MAŞA: MODE MD-780S-M/LO
AYNAKOL: SHIMANO FC-TY501
RUBLE: SHIMANO MF-TZ21
VİTES KOLU: SHIMANO ST-EF500 7x3
ARKA ATIRICI: SHIMANO ALTUS RD-M310L
ÖN ATIRICI: SHIMANO FD-TY510-TS6
ZİNCİR: KMC-Z51
FREN: LOGAN V934AE
ORTA GÖBEK: KASET KL-08A
PEDAL: HF866 ALLOY
HAZNE: SF-223 RULMANLI
JANT: STARRIMS J19DR
LASTİK: CST 700X38
AĞIRLIK: 13,70 kg

13 Yaşındayım boyum 1.70 bisikletle uğraşmak istiyorum başlangıç olarak Kron xc 150 düşünüyorum 27.5 boyutunda ama gidonu kırılıyor diyorlar iyi bir bisiklet midir 800-900 civarı bir fiyata alıcam o civarlarda krondan daha iyi önerebileceğiniz bisiklet var mıdır dağ bisikleti arıyorum şimdiden teşekkür ederim :)..

Merhabalar ben forumda yeniyim bütçem 1500 civarı. Bu bütçeye uygun şehir veya yol yarış bisikleti arıyorum. Kafamda sedona 410 var. Önerilerinizi bekliyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carraro 324 modeli hakkında bilgisi olan var mi merida 40 d urban düşünüyorum karar veremedim

Geri