Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@snakesteam Verdiğiniz özelliklerle Carraro nun görseli uyuşmuyor.Gorseldeki Carraro da tiagra 4600 var.(eski versiyon)
Carraro nun kadrosu,Mosso ya göre biraz daha rahat bir kadro yani günlük kullanıma biraz daha uygun.Mosso biraz daha race kadro daha agresif.Carraro birazcik ağır bir bisiklet sizin için ne kadar önemli.Yilbasi indirimlerini kovalamanizi , tasarım olarak da içinize sinen bisikleti almanizi tavsiye ederim.Hayirlisi olsun

Scudo
arkadaşlar merhaba,
hafta sonları İstanbul sahilde/ormanda dolaşmak belki ileride de yakın illere turlar yapmak istiyorum. bisiklet teknik donanımları konusunda cahilim desem yeridir.
aşağıdaki iki bisiklet arasında kaldım. fuji markasını daha önce duymuştum ama verenti markasını ilk defa görüyorum :) donanımlarını değerlendirecek/karşılaştıracak teknik bilgim yok.
  1. sizin bu modeller için yorumlarınız nedir?
  2. hangisini neden tavsiye edersiniz?
  3. resimlerde kadrolar birbirine yakın görünüyor, fuji nin cylocross olması uzun turlarda rahatsızlık verir mi?
  4. kullanım amacımı yukarıda yazdım buna göre f/p oranı iyi makul fiyatlı(800-1200 usd) başka hangi marka ve modelleri önerirsiniz

(link)
(link)

zaman ayırdığınız için teşekkürler....

@Motorola
Hocam bende yeni başlıcam bisiklete, benimde isteklerim hemen hemen senin ile aynı... 1 aydır araştırıyorum , cylocross ile başladım, Sonra Endurance kadrolu yol bisikletlerine yöneldim en sonunda Gravele karar verdim.... Bende siz gibi kısa turlar, bazen ormanlık alanlara girmek istiyorum, bnun için en uygun modeller gravel modeller gibi gözüküyor... beğendiğim 2018 modeller var , baklalım onlkar türkiyede piyasaya girecekmi görücez... Gravel olmazssa Endurance bir bisiklet tercih edicem...

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@Adrenalin26
üstadım verenti adventure/gravel bike olarak geçiyor zaten, aslında araştırmalarım beni de gravel/adventure e getirdi. fuji yi marka olarak duymam, bisikletin hafif olması aklımı çeldi. ama konfor konusunda sıkıntı olur mu bilemedim.

Merhabalar yardımınıza ihdiyacim var . Ben çoğunlukla istanbul içinde kullanicagim yılda 3 5 kez adapazarı bolu gibi çok uzun olmayan mesafelerde kullanacagim bir bisiklet arıyorum bu konularda çok fazla bilgim yok bir ticari tuzagada düşmek istemiyorum açıkçası max 1200 bütçe ile ne alabilirim

Arkadaşlar bmx alıcam biraz hafif olmasını istiyorum kolay bhop falan yabaliyim bütçem 1.200 tl fln bide istanbulda nerden alabilirim internetende isteyebilirim

Ben istanbulun avrupa yakasında oturuyorum Okuluma sahil yoluyla gitmek istiyorum(20 km) ve bunun için hangi bisikleti tercih etmeliyim. Boyun 1.75 kilom 60 ve bütçem 500-1500TL.Yardımcı olursanız sevinirim

CARRARO SPORTİVE 220 - BİANCHİ TURİNG 413
yakın bir zamanda bir bisiklet alacağım bu ikisi arasında kaldım ve baya bir araştırdım anladığım kadarıyla bu iki model arasında çok da bir fark yok bianchide kilitlenebilir ön amortisör var carraroda yok
her neyse ben bisiklet alıcam ama bu alacağım kaliteli diyebileceğimiz ilk bisikletim olucak şu an salcano nun eski püskü bir bisikletine sahiibim yeni güzel bir bisiklet alıcam bu iki bisiklet iyi midir ya da onlardan ziyade şu şu bisikletlere de bir bakmanı tavsiye ederim dediğiniz bisikletler var mı acaba

not: 15 yaşındayım 175 boy 55 kiloyum alacağım bisikleti genelde 25-60 kilometre yollarda kullanıcam bütçem kask eldiven vs. dahil 1500

Merhaba çocukluğumda bir kaç kez bisiklete binmiştim ama şimdi işe gidip gelirken bisiklete binmek istiyorum baya hevesliyim bu konuda boyum 1.55 şöyle uygun bir bisiklet tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?

@duru2512
Fiyat kriterinide belirtir misiniz?

Önümde 4 adet alternatif var ve hangisini alacağım konusunda konuyu sizin yardımlarınıza sunuyorum şimdiden teşekkürler :)
1) Kron xc500
2: Kron xc250
3) Kron xc100
4) Whistle Miwok 1053 V
Whiste Miwok 1053 V.png xc100.png xc250.png xc500.png

@gurkanercay Hemşehrim fiyatlarını da yazsaydın daha iyi bir karşılaştırma yapılırdı.
Şevkini kırmak gibi olmasın ama bu kronlarda gidon,kadro kırılması gibi durumlar söz konusu olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@gurkanercay
Whistle 2010 model fiyatını ona göre düşünün. Bazı çakallar 2010 model bisikleti 2017' ye göre fiyatlandırıyor :mad:

@Yigittmo
2018' den önce alınan her bisiklet fiyatına değer :D bence değer rockshox xc 30 maşalı iyi kötü 27 vitesli bisiklet. Ortalama kullanıcıyı tatmin eder.

@gurkanercay
Forumda gördüm fiyatı o zamanlar da aynıymış ama o zamanın 500 lirası ile şimdiki aynı değil tabi. Özelliklerini yazarsanız bir değerlendirip fikrimi belirteyim.

@Mustafa Zeybek Whistle Miwok 1053 V'nin özellikleri

Kadro : Alu. W 8900 Hydroformed Custom Tubing

Maşa : Suntour XCM HLO 100mm with hydraulic lockout

Furş Takımı : integrated 1″1/8

Aynakol : Shimano FC-M191 42/34/24

Arka Vites : Shimano Acera RD-M360

Ön Vites : Shimano Tourney FD-C050

Vites/Fren Kolu : Shimano ST-EF60 EZ Fire Plus

Fren Takımı : Aluminium V-brake

Ruble : Shimano CS-HG30 8s 11/32

Pedal : Steel/Resin MTB

Jant : Whistle 4×8 Black, with Shimano hubs