@adnancakir49
Kararınızı aslında vermişsiniz.Meridayı aldım de bir bisikletçiye sor hata yapmışsın demez.
Merida Crossway i günlük olarak kullanıyorum.En ufak sıkıntısı olmadı.
arkadaslar biisklet alıyorum da sizce almalımıyım bu paraya değermi
Cube analog 15 MODEL KADRO
XT DEORE (kitlemeli)
18kadro
disk fren 27.5 jant
ön shimana arka novatec
aykanol shimano m522
maşa xcm
hub sesi varmıs 13.8 klio
2000 Tl ye değermi kadroda çizik vb var sadece
YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
arkadaslar biisklet alıyorum da sizce almalımıyım bu paraya değermi
Cube analog 15 MODEL KADRO
XT DEORE (kitlemeli)
18kadro
disk fren 27.5 jant
ön shimana arka novatec
aykanol shimano m522
maşa xcm
hub sesi varmıs 13.8 klio
2000 Tl ye değermi kadroda çizik vb var sadece
YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
Şu üründen bahsediyorsak bence o fiyata değme çünkü ön süspansiyon sr suntour xcm yeni modellerde rock shox xc 30 mevcut.Ayrıca sıfır almayı düşünürsende btwin rockrider 560 ı da tavsiye ederim fiyat performans bisikleti.
(link)
@rahman18
evet bende suan sanırım vazgeçtim sizde rockrider 560 mı yoksa bumu (link)
bu indirimi sanırım kaçırmayacağım fake değildir dimi bu ilan yardımlariniz için çok teşekkürler bu arada
@rahman18
Ben bisiklet alırken 2800 civarındaydı 2016' sı yanlış değilsem. 2015' inin daha da ucuz olacağını düşünürsek gereksiz. Ben o paraya sıfır bianchi falan alırım, özellikleri aynı olur. Kadrosunu satar istediğim kadroyu alırım. Hem kaliteli, hem neye bindiğimi bileceğim bir makinem olur. Cube olduğuna bakmayın, 400€ bisiklet. Vaktinde benim bisikletim de 400€ idi (2014 whistle Huron) aldığım fiyat 2017' de sıfır olarak 1080.
BİANCHİ ARX 627 Medium modeli 2 yillikmiş,az kullanılmış, 1100 tl ilanı var.modelin özelliklerini bilmiyorum.Daha önce bazı arkadaşlar alternatif öneriler sundular,sıfıra yönelirken bu bisikleti gördüm, bana uyar mi?(125 kilo,günde 1 saat kullanilacak)
fiyatı uygun mu sizce
@Mutoberk (link) biraz google yaparak her şey bulunur hocam biraz gayret.1500 e sıfırı bulunuyorken gidip 1100 e almazdım daha doğrusu bu modeli almazdım
Madem konuya bir yerden dahil oldum tavsiyede bulunayım 2.el gruplarında 1100 liraya daha iyilerini gördüm. Bence biraz daha araştırma yapmalısın. Ben olsam bu bisiklete 1000 den fazla vermem, ederi de bu bence. (temiz olduğunu, lastik-balata durumunun iyi olduğunu varsayıyorum)
@Desert Fox Kusura bakmayın arkadaşlar googleda sadece biancinin sayfasına baktim,gereksiz bir soru sormuşum.
@hamlet2006 dağ ya da şehir hiç farketmez ben düz yolda kullanacağım ,önceki tavsiyelerin aklımda yalnız merida 1800 civarıydı o yüzden vazgeçtim
Bisikletin fiyatini artıran bir çok şeyin benim için çokta gerekli olmadığını düşündum
Fren amortisör gibi.
sadece kadro sağlamlığı ve sele rahatlığı bana yeter.
Yazın decatlona gitmiştim bir tane alıp cikayim diye,ordaki eleman 110 kiloya kadar satıyoruz. Üzerindeki kişiler için elimizde yok dedi o günden sonra uğramadım.
şimdi düşündümde acaba o zaman camurluklu olsun şehir bisikleti olsun demistin o anlamda mi bana yok dedi acaba
Bahsettiğiniz btwin beğendiğim renginde s beden kalmış,kırmızıda hoşuma gitmedi