Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
@turkanatalay Salcano 700 mostar lady

@sinandmrl benim çok bilgim yok ama epeydir araştırma yapıyorum. Sezona 410 için iyi olduğunu söylüyorlar fakat kadrosu benim boyuna göre yksekmiş. Çocuk bisikleti alıp geçeyim bari. :)

@turkanatalay Sedona 410 2017 modelinin donanımı azaltılıp fiyatı artmış diyolar. Acaba 1200-1500 tl civarında sedona 410dan daha iyi bisiklet var mıdır? Ayrıca boyunuz kaç bilmiyorum ama 44 kadro ölçüsünün yüksek geleceğini zannetmiyorum.

@cyurdasiper kadro kalitesi derseniz Giant escape 2 öneririm. Sabit maşalı uzun yillar sizi idare edecek kalitede bir bisiklet.

Yarın şehir bisikleti alıcam. Sizce Carraro Sportive 224 mü alayım yoksa Sedona 300 mü?

Arkadaşlar merhaba ben yeni bisiklet alıcamda aklımda 3 tane seçenek var bunlar Bianchi srl 400 Salcano xrl 050 ve mosso cavalier 700 torney acaba hangisini tercih etmeliyim bütçem maksimum 1600 TL

Sa arkadaşlar yol(yarış) bisikleti almayı düşünüyorum 1000-1900 tl arası bütçeyle hangi bisikleti tavsiye edersiniz

Yeni ÜyeKayıt: Bugün
selamunaleyküm
şuanda sedona 740 prom var 3yıldır kullandığım artık değiştirmek istiyorum sizden yardım isticem max 3500lira olan marka olarakta giant cube focus scott cannondale specialzd trek bu gibi üst seviye markalarından mtb önerisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar Kron rc 2000 ile Bianchi slr 500 arasında kaldım. Hangisini almalıyım. Bacak boyum 83cm. Bianchi nin 54 cm kadrosu, Kron un 56 cm kadrosu var. Bianchi nin vites sistemi daha iyi fakat maşası çelik. Kron un maşası alüminyum bide vites sistemi claris olmasına rağmen aynakol sora.

Bianchi;

• KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ TRIPLE BUTTED
    MAŞAÇELİK RİJİT 1.1/8″
    ARKA VİTESSHIMANO SORA R3000
    ÖN VİTESSHIMANO SORA R3000
    KRANK TAKIMISHIMANO SORA 3000
    ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG30 11-28T KASET
    VİTES KOLUSHIMANO SORA 3000 2X9
    FRENSHIMANO SORA 3000 KUMPAS FREN
    LASTİKMICHELIN DYNAMIC SPORT 700X25C
    JANTBIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
    SELESELLE ROYAL

Kron:
  • Bisiklet Tipi

Yol Bisikleti
    Erkek
    Jant

28
    Vites

16
    Fren

Kaliper
    Kadro

Aluminyum 1.1/8″ Entegre Double Butted
    Kadro Ölçüleri

52"-54"-56"
    Maşa

28″ Yol Aluminyum 1.1/8″
    Arka Vites

Shimano CLARIS RD2400
    Ön Vites

Shimano CLARIS FD2400
    Vites Kolu

Shimano CLARIS ST2400
    Fren

Shimano CLARIS BR2400
    Aynakol

Shimano CLARIS FC2450
    Ruble

Shimano CASSETTE HG50 11-28T
    Gidon

Zozo
    Gidon Boğazı

Zozo
    Sele Borusu

Zozo
    Orta Göbek

Shimano
    Jant

28"Zozo 40mm üç kat alüminyum
    Lastik

700x23
    Sele

Kron
    Hazne

Shimano CLARIS

Selamın aleyküm abilerim

Abilerim belki görmüşsünüzdür forumumuzda birçok markaya yazdım. Genel olarak izlenimlerini sordum. Abilerim ben 10 11 senedir bisiklet sürüyorum hemen hemen yani. Bu zamana kadar çok kaliteli biiskletim olmadı ama hepsiylede güzel şeyler yaptım hızlı kullanmak dikkatli olmak olsun vs şuana kadar hiç büyük kazam olmadı bir iki kere bisikletle yanladım o yüzden açıyı çok verince gittiğim yöne üstüne geldim düştüm :D Şimdi gelelim asıl konuya bir iki senedir güzel bi bisiklet istiyorum. Araştırdım btwin rr540 falan düşünüyordum. Ama dedim daha ucuz bişey alayım RR520 ama oda mekanik disk ti vsvs bi katlanırmı alsam dedim ondanda geçtim kullanıma uygun değil şuan. Baktım baktım ve şunda karar kıldım paraya kıyıp güzel bişey alayım başım ağrımasın. 4-5 sene önce aldım 150 tlye sıfır ocean marka ozmn hiç anlamıyordumki bilemezdim çıkartıığı masraf boyunu geçti. Geçenlerde corvette aldım onuda satıcam sadece kadro olarak. Gaziantepte çok tutuluyor imiş sadece kadrosuna 250 350 tl civarı veriyorlar oysa ben 150 tlye toplu şekilde aldım :D Neyse onun parçalarını söktüm eski olan oceana takıcam günlük kullancam. GHOST u da hafta sonu falan böyle çiziksiz korumak istiyorum güzel uygulamalar yapabilirim folyo kaplama vs olabilir korumak amaçlı seffaf folyo tarzı düşünücez bişeyler. Bütçem 2500 2700 tl gibi çıkabilirim bu yaz çalışıp kendim alıcam şuan 1400 tl falan oldu yaz sonu 3000 gibi olucak :) Önerilerinizi bekliyorum. Boyum 178-180 Kilom 91-92.5 gibi aç olma tok olma durumunda :D Şimdiden teşekkür ederim abilerim kardeşlerim.

Konuyu hortlatayım arkadaşlar

bir arkadaşıma şehir bisikleti düşünüyoruz güncel olarak tavsiyeniz nedir? ÜSt sınır başlık ile aynı. Teşekkürler

@iksis Zaten çok da seçenek yok. Mosso Legarda, Carraro Sportive, bianchi touring... Ben mossoyu daha çok seviyorum diğerlerinden.

6
@iksis

650 liraya Bim'e 3 tekerlekli geliyor yarın. Şehirde kullanacaksa güzel seçim olur. Işıklarda durunca denge sorunu da olmaz.

@bariss.t Dostum senin denge sorunun var gibi ama :D Bence sanada lazım o velespit den dilersen gel bi tane hediye alayım sana.

@iksis

Benim pisiklete yanlara teker eklesem diye düşünüyorum zaten. :D Asıl bu 3 tekerleklinin arkasına 2 tekerlekli römork takınca çok daha güzel olur. 5 tekerlekli tur bisikleti :islik:

Arkadaşıma internetten 1070 liraya Bianchi Touring 827 aldık. 27 vites Altus grupset var. Fiyatına göre güzel bir tasarım ve donanıma sahip. Arkadaşım memnun. İncelemiştim
buyur izle öyle karar ver.

Arkadaşlar 2. El bir bisiklet buldum temiz 1 yıl garantisi varmış hala 1700TL sizce alınır mı. Satıcı full aksesuar olarak verecek.

28″ CARRARO CR-CX GIRO ERKEK YARIŞ 20-V MD

KADRO:ALÜMİNYUM 1.1/8″-1.5″ KONİK ALIN BORUSU TRIPLE BUTTED HYDROFORMED
MAŞA:28″ YOL ALÜMİNYUM 1.1/8″-1.5″
ARKA VİTES:SHIMANO 105 5701
ÖN VİTES:SHIMANO TIAGRA 4600
KRANK TAKIMI:SHIMANO TIAGRA 4600 50X34
VİTES KOLU:SHIMANO TIAGRA 4600 2X10
FREN:SHIMANO 317 MEKANİK DİSK
LASTİK:SCHWALBE CX COMP K-GUARD 700X30C 28-1.20 SİYAH
JANT:28″ AIRLINE-4 ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELE:SELLE ROYAL

İyi günler arkadaşlar,
Bir arkadaşla birlikte günde 20km yapabileceğimiz ( işe giderken 5 gün) bisiklet arayışındayız. Çok olmasın ucuzdan alalım diye salcano hectore baktık ama burada gördüğüm en az 800 tl lik bisikletler için bile" başlangıç için ideal " yorumu alıyorsa hector çocuk bisikleti kalıyor. Önerileriniz nedir ?
Teşekkürker.
Not : Bu konudan çokca açılmış fakat 2006,2009... eski yıllar.

Geri