Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

arkadaşlar 2000 tlye kadar bütçem var bu 2 bisiklet konusunda bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim kadro dayanıklılığı ekipman vs olarak hangisini tercih etmem doğru olur veya alternatif olarak önerilerinizide beklemekteyim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kron SPX1000 HD
LASTİK & VİTES :28” CITY 30 VİTES
GÖVDE :ALUMİNİUM
ÖN AMORTİSÖR :KRON STRAIGHT FROG
ARKA VİTES :SHIMANO DEORE-10
ÖN VİTES :SHIMANO DEORE
VİTES/FREN KOLU :SHIMANO DEORE-10
KASET DİŞLİ :SHIMANO CSHG 50-10
AYNAKOL :SHIMANO FCM-522
FREN :SHIMANO AM 355 H.DİSK

Salcano City Wings 30 HD
  • TİPİ
  • 700C TREKKING
  • KADRO
  • Hydroformed tubes alüminyum kadro
  • MAŞA
  • Sr Suntour 700C NEX RL gidondan kilitlemeli maşa
  • ARKA VİTES
  • Shimano RD-T610 Deore 30 vites
  • KADRO ÖLÇÜLERİ
  • 18" - 20"
  • ORTA GÖBEK
  • Aynakol ile birlikte
  • AYNA VE KOL
  • Shimano Deore FC-T611 48t/36t/26t krank takımı
  • FREN TAKIMI
  • Shimano M355 hidrolik disk fren sistemi
  • VİTES KOLU
  • Shimano Deore SL-T610
  • RUBLE
  • Shimano CS-HG62 34t/11t kaset
  • ÖN DEĞİŞTİRİCİ
  • Shimano Deore FD-T610 ön değiştirici
  • GİDON
  • Zoom alüminyum gidon
  • BOĞAZ
  • Zoom TDS-C297 alüminyum boğaz
  • SELE BORUSU
  • Zoom C208 alüminyum sele borusu
  • SELE
  • -
  • FURÇ TAKIMI
  • Chin Haur CH-9280TBW
  • TEKER SETİ
  • Continental Country Plus reflektörlü lastik
  • JANT SETİ
  • Salcano XPRO HB 8x4h özel örüm jant seti
  • AĞIRLIK
  • 14,43 kg

Scudo
Merhaba arkadaşlar ben istanbul ataköyde oturuyorum bisiklet almayı dğşünüyorum 600 gibi bir bütcem var. Yol bisikleti seçiyim diyorum oda en ufak kumda flan kayıyor diyorlar o yüzden dağ bisikleti almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok biraz araştırdım, genellikle yolda kullanıcam marmaray kazlıçeşme durağına gidebilriim mesela sultanahmete gitmeyide düşünüyorum bilenler yardım ederse ne tarz almam gerektiğini çok sevinirim boyum 1.80kilom 74 bu arada bisikleti normal kıyafet değilde tam tesisat almayı düşünüyorum kıyafeti flanı filanı onlarıda araştırdım

Merhabalar ,

Uzun zaman sonra tekrar bisiklet kullanmaya karar verdim. Bunun sonucunda asagidaki linkte bulunan Scott subcross 20 modelini almayi dusunuyorum.Ayrica boyum 1.72 ve Small olcu tavsiye edildi.Sizlerden ricam onerilerinizi ogrenmek olacaktir.

(link)

merhaba arkadaşlar
özellikle samsunda oturanlar askerden geldikten sonra bisikleti bir yaşam biçimi ve spor olarak hayatıma entegre etmeyi düşünüyorum
internetten satın almayı istemiyorum görüp dokunarak almak satıcınında bilinçli olması önemli karşınızda bi muhattap bulmak ileriki zamanlarda benim için dahada önemli çünkü internetten aldığınızda adam sattıktan sonra bitmiştir ama yaşadığıız yerde aldınız eve gittiğiniz de fark ettiğiniz bir sorunu diğer gün söyleyip çözebilirsiniz
neyse fazla başınızı ağrıtmadan konuya gireyim
samsunda nereden bisiklet satın alayım
satış ve satış sonrası ilgi vs tavsiyelerinizi bekliyorum
bilinçli bilgili yardımcı bir satıcı olması benim için önemli sonuç olarak ben bir acemiyim

Öncelikle tüm foruma merhaba
Başlıkta bahsettiğim 500-600 tl fiyat aralığında bir bisiklet arıyorum daha fazla üstüne ekleme şansım yok bu arada konuyu inşallah doğru bölüme açmışımdır eğer ki yanlış olduysa affola.
İstediğim bisiklet hafif olsun ve asfaltta gidip gelirken yokuştan inerken beni yormadan hızlı giden, süspansiyonsuz bir bisiklet istiyorum görünümü dağ bisikleti gibi olup hafif ve hızlı bir şey istiyorum inşallah güzel önerilerinizle ortalama bir bisiklet alabilirim markasından kadrosundan pek anlamıyorum yeni başlayacağım :)))

Oncelikle ben bartinda yasiyorum firumada yeni katildim bisiklet konusunda biraz acemiyim hanhi marka model dag bisikleti sececgime karar veremdim butcem en son 3000 olur lutfen yardim edin kafam cok karisik

Merhabalar,yol bisikleti almaya karar verdim ve bisiklet ayakkabisina ihtiyacim var alacagim
ayakkabi: (link)

pedal:(link)

uyarmi yardimci olabilirmisiniz ve kargo sikinti degil amerikadayim bir de ayakkabi numaram EU 45 bu bisiklet ayakkabilari normal numaramla aynimi olmali yoksa bunlar daha mi buyuk ? daha kucuk numara mi almaliyim ? simdiden tesekkurler.

almayi dusundugum bisikletler:

1. (link) (1 ay sonra turkiyeye geliyorum ayakkabiyi felan burdan alip gelicem)

2. (link)

3.(link)

hangisini almaliyim bisiklet butcem 3900 tl kask elbise felan hazir. cok acele yazdim bura da gece ve uykuluyum isim yeni bitti nlyi gosterin lutfen hatam varsa ve hitabimdan dolayi acele yazmam gerekti.

Selamlar,

Haftasonu Carrefour'da Bianchi Journey 210 city bike gördüm. Fiyatı 890 TL

Evim sahile yakın ve sadece sahilde kullanmak üzere şehir bisikleti bakıyorum.

Bu modeli internette o kadar aramama rağmen hiçbir yerde bulamadım sanırım Bianchi Carrefour'a özel üretmiş :)

Altta carrefourda çektiğim resimler var. Sizce bu bisiklet alınır mı ?

(link)
(link)
(link)
(link)

Teşekkürler

Merhabalar,yol bisikletine geciyorum ve aklimda soru isaretleri var ne wepsitelerin de cevabini bulabildim ne de bura da o yuzden sormaya karar verdim.

1.soru alacagim bisiklet ayakkabisi ve pedal uyumlumu degilmi nasil anlarim ?

pedal:(link)

bisiklet ayakkabisi:(link)

2.bisiklet ayakkabisi: (link) aralarinda fark varmi hangisini almaliyim ? Ve numara secimini neye gore yapmaliyim 45 M EU ile 45 arasinda ki fark nedir ? ayak numaram 45

Bisiklet: (link)

yorumlar marka icin olumlu ama modeli arattigim da hic inceleme felan yok kimse almamis sanirim. (kargo sikinti degil)

boyum 175 ama yasim 16 ve ergenlige gec girdim yani daha yeni yeni uzamaya basliorum 56 al diyorlar ama uzuyorum nasil olacak ?? YARDIMCI OLAN HERKESE COK TESEKKUR EDIYORUM.

İyi günler arkadaşlar bir bisiklet almayı düşünüyorum '' Orbis kodiak 27.5 jant 21 vites'' arkadaşlar başlangıç için iyimidir ve boyum 170 27.5 jant küçük mü durur yoksa büyük mü

Bisikletin link: (link)

Fiyat Bakımından bütçem buna yetiyor oda zorlarsam anca sizce almalımıyımAdsız.png Adsız.png

Özellikler:
27'5 Jant Mtb
Alüminyum Zoom 27'5" CH325 Amortisörlü Maşa
Alüminyum kadro
Alüminyum gidon ve gidon boğazı
Alüminyum çift jant
Alüminyum aynakol seti
Ön arka disk fren
Alüminyum disk frenli jant göbeği
Shimano Sol Vites kolu: 3 vites indeksli (EF-51)
Shimano Sağ Vites kolu: 7 vites indeksli (EF-51)
Shimano Ön vites arttırıcı (TZ-51)
Shimano Arka Vites arttırıcı (M-310)
Shimano Ruble (HG-31)
Teknik Özellikler

Ürünün kodu: 2712
Ürünün Adı: 27'5 Kudiak
Markası: Orbis
Üretim Yeri: Türkiye
Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Vites : 21

Konu basligindanda anlasilacagi gibi ucuz yollu full suspension kadro onerebilirmisiniz 1mt yerlerden atlayabiliyorum fakat bisijletim yetersiz kaliyor

50 veya 49 kadrolu 105 setli bisiklet aranmaktadır. İstanbul mağazası olursa sevinirim.

Bütçe 7.000-8.500 TL

Bulduklarım Merida reacto 4000, bunun kadro geometrisi aerodinamik bu yüzden sürüş pozisyonu biraz sorun yapabilir.

Cube'in attain carbon 2017 var bunun da kadrosu endurance, endurane çok sorun da değil ama satıcı firma (erdoğanlar) Ankara'da gidip ürünü görme, deneme ve fiyatı görüşme olmadıktan sonra zor.

İstanbul'da 50 kadrolu bilinen markaları satan bildiğiniz var mı?

Teşekkürler.

Selamlar,

Haftasonu Carrefour'da Bianchi Journey 210 city bike gördüm. Fiyatı 890 TL

Evim sahile yakın ve sadece sahilde kullanmak üzere şehir bisikleti bakıyorum.

Bu modeli internette o kadar aramama rağmen hiçbir yerde bulamadım sanırım Bianchi Carrefour'a özel üretmiş :)

Altta carrefourda çektiğim resimler var. Sizce bu bisiklet alınır mı ?

Teşekkürler

Dosyalar

• IMG_8322.JPG
    IMG_8322.JPG
    303,8 KB · Okunma: 21
  • IMG_8331.JPG
    IMG_8331.JPG
    292,4 KB · Okunma: 21
  • IMG_8332.JPG
    IMG_8332.JPG
    306,3 KB · Okunma: 19
  • IMG_8333.JPG
    IMG_8333.JPG
    301,6 KB · Okunma: 20
kardeşim için bmx bisiklet bakıyorum bir adet buldum.hareket yapma amaçlı kullanıcak.boyu 1.55 kilosu da 55 civarı.
bisiklet özellikleri ''Subrosa novus 20.75 kadro Eastern masa Eastern 3pc Crank Eastern pedal ve 25 t dişli Eclat gidon Verde freeze boğaz Odyseey furc takımı Çemberler odyseey quadrant Ön göbek odyseey hazar Lite Arka khe greyhound freecoaste '' fiyat olarak 1300 lira söyleniyor.uygun mudur?

Hayırlı günler arkadaşlar.
1.400 ₺ gibi bir bütçem var ve bisiklete ayırmak istiyorum bu bütçemi. Düşündüğüm tarz ise katlanır bisiklet. Şuanki piyasaya göre katlanır bisikletlerde fiyatlar 800 ₺ den başlıyor. Aklımda tern link b7 var. Eğer tek bisiklet alıcaksam alıcağım bisiklet bu olmalı. Hem ürün yorumları hem dizaynı aradığım ilaç diyebilirim. Fakat bu tarz bisikletlerle şehir içi kısa mesafeler harici kullanım kolaylığı pek yok gibi. 2. Alternatifim ise 800-850 civarında btwin tilt serisi alıp geri kalan bütçeylede ilimde bulunan spor kulübünün düzenlemiş olduğu turlara katılabileceğim 2. Bir bisiklet edinmek. Bu konu hakkında siz tecrübeli arkadaşların görüşlerini almak istiyorum. En kısa zamanda kafamdaki bu ikilemi çözüp bende artık biran önce bisiklet sevdam ile buluşmak istiyorum. Bütün bütçemi yatırıp tern mi almalıyım ? Yoksa 2 bisiklet alıp daha fazla kullanım alanımı oluşturmalıyım kendime. Zaman ayırıp düşüncelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Siz değerli Bisiklet Forum sakinleri ilk önce siz değerli tecrübeli hocalarıma sormak istedim cevaplarsanız teşekkür ederim.
Şimdi bu konuyu açmamın sebebi 3-4 yıl önce ucuz diye aldığımız hantal bisikletin çift süspansiyon olduğu yazıyordu ama nedense bugün bindiğim bisikletin ön süspansiyonu çalışmıyordu.Kilidi falanda yok.Eve dönüşte parçalı asfaltta biyerlerimi bıraktım.Hala kollarım ve ellerim uyuşuyor.Fotoğrafını buraya bırakıyorum.126906 dosyayı görüntüle
Bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ediyorum.:okyrm::okyrm::)

Merhaba arkadaşlar hafta sonları köy bazen dağ bazende şehir turu yapıyorum ortalama 40-50km. bisikletin üzerinde gelen lastikler cst 700x35 110 kilo olduğum için bana dayanacağını düşünmüyorum, o yüzden bunu hangi marka model numarasını almam uygun olur zırhlı demeyin zırhlılar ağar oluyor ve beni yoruyor 700x42 modellerine baktım biraz daha geniş gibi duruyor sizce handisi uyar?

yardımınıza ihtiyacım var.

okula gidip gelmek ve arasıra araziye girmk için bisiklet alacağım

boyum:1.80 kilo:75

bu ölçülere göre hangi kadro boyu ve kaç jant bsiklet tercih etmeliyim.

ya dağ yada şehir bisikleti alacağım

ikisi içinde kadro boyu ve jant tavsiyesi istiyorum

bu konulardan anlamıyorum anlayanlara soruyorum

açklayıcı cevabın için teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ben yeni bir bisiklet alıcam ben mossonun cvalier yol bisikletini almayı düşünüyorum sizce verdiğim paraya değer mi acaba kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim

Merhaba Arkadaşlar,

Bir çoğu gibi bende ilk konu hakkımı yardım istemek için kullanıyorum. :)
Bu gün katlanır bisikletimi sattım. Üzerine biraz daha ekleyerek şehir/tur bisikleti almayı düşünüyorum. Ancak o kadar çok çeşit var ki hangisini alayım bir türlü karar veremedim. Forumda arattığımda hep eski başlıklar mevcut o yüzden güncel tavsiyeler almak istedim.

Arkadaşım mtb al diye diretiyor lastikleri değiştirirsin diyor. MTB ler daha güzel duruyor ama boşuna da pedal çevirmek mantıklı gelmiyor açıkcası. Bu konudaki düşüncenizi de merak ediyorum.

Bir diğer merak ettiğim konu ise 27,5 bisikletleri seleyi düşürerek kullanabilir miyim. Çok mu büyük gelir. İlla 26 mı almam gerek.

Bütçe : 1500 (Maksimum)
Tercih : Şehir - Tur Bisikleti - - Ön amortisör olsun istiyorum. Zira arada arkadaşlarla bozuk yola girebiliyoruz.
Bisikletin Durumu : Eğer ikinci elde çok daha iyi bir bisiklet alabileceksem olabilir. Çok yıpranmamış olması lazım tabi.
Boy : 1.66 Kilo 78
Bulunduğum İl : Kocaeli

Mümkünse HD fren:hhhhhh:

Şimdiden teşekkürler.

Edit : Ekleme

Geri