berbatine1
Üye
- Tepki
- 7
- İsim
- Burak Asan
@Mustafa Zeybek Hoca ben bu bisiklete (link) biraz olumlu bakıyorum, hoşlanıyorum gibi
Geçen taçlı maşa falan dedin nedir bunun eksisi ? Hoca birde bu bisiklet 15 kg şimdi ben şehir içinde günde 10-15 km yol almak istiyorum bu bisikletle ne diyorsun yorar mı ? Bisiklet mtb sınıfına göre ağır mı ? Donanım-fiyat olarak dengi yok bir (link) var onlada amca çocuğu sayılırlar lakin aynı firmanın malları. Çok büyük ihtimalle bu iki bisikletten birini almayı düşünüyorum, yol bisikleti alayım dedim sonra düşündüm ben cins bir adamım yarın öbür gün keşke mtb alsaydım demek istemiyorum, şehir bisikleti alayım desem mtb'ye ince lastik taksam aynı şey olacak fakat şehir bisikletine mtb lastik takılmıyor 2 kg için değmez lakin mtb'ye ince lastik taksam 750 gram-1 kg düşer diye düşünüyorum. Son olarak ben bu iki bisikletten birini almalımıyım veya ikisindende uzak mı durmalıyım, ve mtb için ince lastik decathlondan alırsam ne kadara patlar ? Lastiği değiştirince iç lastik ve jant değiştirmek gerekiyor mu ? Fazla sordum birazda karıştı fakat cevap her soruya verirsen çok sevinirim, şimdiden çok telekkür ediyorum sevgili hocam-hocalarım