Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@Mustafa Zeybek Hoca ben bu bisiklete (link) biraz olumlu bakıyorum, hoşlanıyorum gibi :) Geçen taçlı maşa falan dedin nedir bunun eksisi ? Hoca birde bu bisiklet 15 kg şimdi ben şehir içinde günde 10-15 km yol almak istiyorum bu bisikletle ne diyorsun yorar mı ? Bisiklet mtb sınıfına göre ağır mı ? Donanım-fiyat olarak dengi yok bir (link) var onlada amca çocuğu sayılırlar lakin aynı firmanın malları. Çok büyük ihtimalle bu iki bisikletten birini almayı düşünüyorum, yol bisikleti alayım dedim sonra düşündüm ben cins bir adamım yarın öbür gün keşke mtb alsaydım demek istemiyorum, şehir bisikleti alayım desem mtb'ye ince lastik taksam aynı şey olacak fakat şehir bisikletine mtb lastik takılmıyor 2 kg için değmez lakin mtb'ye ince lastik taksam 750 gram-1 kg düşer diye düşünüyorum. Son olarak ben bu iki bisikletten birini almalımıyım veya ikisindende uzak mı durmalıyım, ve mtb için ince lastik decathlondan alırsam ne kadara patlar ? Lastiği değiştirince iç lastik ve jant değiştirmek gerekiyor mu ? Fazla sordum birazda karıştı fakat cevap her soruya verirsen çok sevinirim, şimdiden çok telekkür ediyorum sevgili hocam-hocalarım :D

Scudo
@berbatine1 sırayla cevaplayım.
1- taçlı maşa olayında kastettiğim şey maşanın dandik olması değil siteye taçlı maşa yazılmasıydı, arayıp Bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum. Carraro 1 tık önde bianchi den.
2-yormaz ruble dişlileri güzel. Vitesi bire alıp yavaş yavaş gidersiniz en kötü. Bisikletin ağırlığı mtb başlangıç sınıfı için normal ama rockrider 540 13,5 kilo mesela.
3-bu ikisinden birini alacaksanız Carraro iyi seçim. Sonuçta kadroyu çok zorlamayacak tarzda süreceksiniz kadro elinizde kalacak değil ya :D
4-her jantın desteklediği aralıklar var. Mtbler bildiğim kadarıyla genelde 1,50-2,35 arası destekliyor. Lastik değiştirerek ağırlık azaltmak istiyorsanız sadece ince değil aynı zamanda kaliteli lastik almak gerekir bu da 300den aşağı tutmayacaktır bir çift için. Tabi ucuz lastikler de hafiflik kazandırır fakat 200-300 gramı geçmez diye düşünmekteyim.

Yalnız Carraro cidden senin aradığın bisiklet gibi geldi bana sence de öyle değil mi?

@Mustafa Zeybek Hoca hiç sorma 1 hafta önce gidip kredi kartıma para yatırdım (link) (bisikletçim.com'dan) alacaktım 2016 modelini tam pc başına geçtim durduk yere siteyi araştırma gereği duydum, araştırdım ki millet ne sövmüş Bisikletçim'i bir anda vaz geçtim almadım, güvenilir site olsaydı şimdi biniyordum bisiklete.

@berbatine1 benim de okuduklarım o yönde. 1620 liradan ucuza yok galiba.

@Mustafa Zeybek hoca ama 2016 model ile 2017 model arasında çok büyük donanım farkı var. (link) ve (link) acaba diyorum 2017 mi alsam ? Carraro Crp 710 2017 26 jant, Bianchi Arx 727 27,5 2017 ve Bianchi 1650, Carraro 1780 tl sence hangisi alınmalı :D

Arkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim. Bisiklet almayı düşünüyorum daha çok trafikten sıkıldığım için şehir içinde kullanmayı düşünüyorum ama şehir bisikletlerinin de tipini sevmiyorum. Arada spor da yapacağım tabi ki. Aklımda Salcano excel 26 var. Ama burda da sormak istedim. 400-500 fiyat aralığında şehir içinde rahat edeceğim ara sıra da spor olsun diye bineceğim bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum.

İkisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım???

Çok küçük yaşlarımdan beri bisiklet kullanıyorum. 4. bisikletimde emekliye ayrılmış durumda. Yeni bir bisiklet alacağım. Mtb ve Hibrid bisikletler arasında kararsız kaldım. Bisikleti uzun yol gitmek, okula gitmek, eğlenmek için kullanıyorum. Çoğunlukla yokuş çıkıyorum ve hızlı gitmeyi seviyorum. Fakat sadece yoldan değil kaldırımdan gidiyorum, merdivenlerden atlıyorum vb. Önerilerinizi bekliyorum.

@hellbells o parayı çocuk bisikleti olarak tabir ettğimiz hi ten (çelik kadrolu) bisiklete vereceğinize şu tarz (link) 2. el bir bisiklet alın.

@Mustafa Zeybek Merhaba arkadaşlar ve abiler az önce kendimi tanıttım ama gene tanıtayım burada adım:Samet İzmir/Torbalı/Ayrancılar'da yaşıyorum 17 yaşındayım şuan evden okula mesafem 35-40 km her gün 80 km yapamıyacağım için eğer puan tutarsa seneye daha yakındaki bi okula gitmeyi düşünüyorum(18 km) eğer tutarsa sabah sabah yada akşam o tıklım tıklım otobüsleri çekmek istemiyorum yolun büyük bit kısmı asfalt ama benim aklımda dağ bisikleti var çünkü burdan yaklaşık 2 km ilerde biraz değil bayağı bi yokuşu olan bi zeytinliğimiz var hem ona da gidip gelmek için düşünüyorum çok pahalı bir ürün benim işime gelmez sanırım park edilcek yerler pek güvenilir yerler değiller orta halli çok göze batmayan bir model arıyorum teşekkürler.
Bu arada yazmayı unutmuşum boyum 1.82 kilom 72 başka sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim teşekkürler
Yardımcı olursanız sevinirim

Yeni triban 500 1700₺ sizce bu fiyata alınır mı ?

Arkadaşlar elimde giant nrs 2 adlı bisikletten var kullanıyorum falan da bisiklet nedir neyin nesidir hiçbir bilgi bulamadım.Bilen duyan var mıdır acep?

Merhaba , bisiklet almaya karar verdim.
Bisikleti bazen arazide bazen şehirde kullanmak istiyorum genel olarak kullanacağım şehirler : Trabzon ve Kayseri .
Carraro force 320 uygun mudur ?
Avantajları dezavantajları nelerdir?
Kullananlar varsa tavsiye ederler mi?
Teşekkürler :)Screenshot_20170522-014436.png

Başlangıç bisikleti olarak carraro sportive 225 tercih edecek arkadaşlar ve büyüklerim için genel olarak bisikleti inceledim kendi görüşlerimi anlattım bende neredeyse yeni başladım ve yeni başlayacaklara bir yardımım dokunsun istedim iyi seyirlerhttps://youtu.be/vgfc1w9Qm4c

merhaba arkadaşlar bu bisikletler arasından hangisini tavsiye edersiniz. lütfen yardımcı olurmusunuz.

CORELLİ PİERRE 5,0800 TL
SALCANO CİTY FUN 60790 TL
BİANCHİ TOURİNG 821900 TL
MOSSO LEGARDA 1721900 TL

Geri