Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
@MalatyalıND Nasıl bir bisiklet düşündüğümü okumadınız galiba.

@Mustafa Zeybek (link) bu bisikleti bana 1500-1600 tl'ye verecek babayiğit bisikletçi yok mu Mersin'de gidip bu gün alayım :D

@berbatine1 yerinizde olsam 1600e whistle bianchi falan yerine 1800e zorlar tourneyli ghost merida alırım

Merida big nine/seven altus acera kullanılmış 1760 liraya buldum bi bakışta.
Ghost kato 1 de yine 1700 lira altus set kullanılmış çoğunlukla 120mm gidon kilitli maşa

Merhaba Bugün veya yarın bisiklet alıcam tam karar veremedim ikisinide baya beğendim Sedona 410'mu alayım yoksa Kron Tx500'mü alayım hangisi daha iyidir

@krmozcan Kron hakkında çok şikayet var sedona alın kafanız rahat olur

Donanım kadar marka değeri ve imajı da önemli

• Beğen
Tepkiler: krmozcan
@Mustafa Zeybek Merida'nın en ucuz bisikleti bu neden 200-300 daha fazla verip daha kötü donanımlı ve biraz daha ağır bisiklet alayım ki ? (link) aynı şekilde ghos'da öyle (link)

@Mustafa Zeybek Bahsettiğiniz bisikletleri link atarmısınız, eski model olsa gerek, fark etmez benim için.

@Mustafa Zeybek Sağolun herkes sedona'yı daha çok tavsiye ediyor tercihim sedona olucak Hidrolik Disk'in duruşunu çok beğendiğim için kron düşünmüştüm ancak çok bir farkı yok yağmur çamurda'da bisiklet süren biri değilim sağolun.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@berbatine1 yukarıda da belirttiğim gibi kalite ve marka imajı için. Bir ürünün kalitesi kadar nasıl sunulduğu da önemlidir. Sen gidip de 1700 lira vereceğim bisiklete alüminyum taçlı maşa yazarsan güler kapatırım siteyi.

Merhaba arkadaşlar, 11 12 yaşında alınan beyaz eşyacılardaki ortadan amortisörlü Bisandan sonra(hala arada sırada kullanıyorum) Antalya'da şehir içi ulaşımda kullanmak için düzgün bir bisiklet almaya karar verdim. 1300 1400 TL lere kadar çıkabilirim aklımdaki modeller; mosso legarda 1721 mdm v, bianchi 827 ve geotech t3(uygun fiyata bulabilirsem) mosso diğer ikisinden 300 400 lira daha ucuz merak ettiğim bianchi ve geotech aralarındaki farkı hakediyorlar mı? Hangisini tavsiye edersiniz f/p açısından

@Mustafa Zeybek
Son bir sorum daha olacak bu ikisi arasından alacak olsanız hangisini alırsınız?

(link)

(link)

@berbatine1
Dağ bisikelti istediğinizi okudum. Ama yol şehir de olabilir gibi ibareler görünce atıyım dedim.

(link)
(link)

Sizce hangisini almalıyım, disksiz olanı deltanın elinde kalmadığı için 1 ay bekletiyorlar sipariş verildi. Diskli olan kadro boyu mevcut ama disk fren endişe ettiriyor ilk yol bisikletim olacak..

@Eren1245 ocakta 2500 liraydı big seven :krktm: merida arka aktarıcıda, frende önde. Maşayı daha iyi bilen birine sorun. benim bildiğim xc30 daha iyi fakat model yılları da farklı. İki bisiklet de çok benzer ama Scott 2017 merida 2015 model.

Bu ikisinden Scott seçerdim.

@Mustafa Zeybek hocam ng 750 aldım gıcır gıcır bugün ilk sürüşü yaptım

Dosyalar

• ng75026v-mavi-kirmizi.jpg
    ng75026v-mavi-kirmizi.jpg
    65,3 KB · Okunma: 13
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@6frkn6 güle güle kullanın birilerine yardımlarımın sonuçlanması sevindiriyor beni de.

@canakan sizinle ilgilenmediğimi sanmayın diye yazıyorum yol bisikletinden anlasam yardımcı olmaya çalışırdım . disk fren endişeniz nedir?

@Mustafa Zeybek tourney arka değiştirici olmasındansa, deore değiştiricili taçlı amörtisörü tercih ederim lakin ghost, merida 1900 tl'lik modellerinde havalı amörtisör yok diye biliyorum, acaba yanlış mı biliyorum ?

Son olarak
-(Merida big nine/seven altus acera kullanılmış 1760 liraya buldum bi bakışta.
Ghost kato 1 de yine 1700 lira altus set kullanılmış çoğunlukla 120mm gidon kilitli maşa)

Bu tarz iddalarınız olmuş link atarmısınız, ben o fiyatları göremedimde.

Yeni triban 500 1700₺ sizce bu fiyata alınır mı ?

@berbatine1
Kendi sitesinde 1750 zaten :D (link)
(link) ghostta baktığım 2016 modelmiş biraz fark var arada 2017 ile

Geri