Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bugün artık kilom ve trafiğin birleşmesi sonucu yaşadığım buhran beni bisiklet seçeneğine itti. Hem kilo verip hem de işe bisikletle gidip gelirim diye düşündüm.
Yaşım 27, boyum 178, kilom 130. Evet aşırı kiloluyum ve bu yüzden normal insanlar gibi direk bir bisiklet alıp sürme işlemine başlayamadım.
Hiç alakam olmayan bir konu olduğu için sizden değerli bilgilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
İzmir Üçyol Bahçelievler'den havaalanı karşısında ki Keresteciler sitesine gidip geleceğim. Yolum bu belki gereklidir diye belirtmek istedim.
Bütçem aşırıya kaçmayacak şekilde 1000 lira civarı. Piyasayı da pek bildiğim söylenemez. Bu durumda eğer ki " 1300 ver bak çok daha sana uygun " dediğiniz olursa 1300 lira da verebilirim elbette. Ama 2000 lira falan veremem baştan belirteyim.
Özellikle altını çiziyorum arkadaşlar aşırı kiloluyum, kilolu değil obez hatta süper obezim. 130 kilo birisini taşıyacak bir şey varsa lütfen tam marka, model adı vererek ve mümkünse gerekecek aksesuarları da belirtecek şekilde tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Gerçekten sıfır düzeyi bisiklet ile aram. 10 yaşımdan beri de binmedim ama sanırım unutmamışımdır.
Size samimiyetle söylüyorum yardımınıza ihtiyacım var. Obezlikten de bu trafikten de kurtulmam lazım.
Teşekkürler.