Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Şehir içinde yani otobüsle gidilmesi gereken yere bisikletle gidip hem spor yapma amacım var arkadaşımda salcano hector var şehir içinde beğendiğim bir bisiklet bana rica etsem max 500 tl ile başlanacak amortisörlü bisiklet önerisinde bulunabilir misiniz? şimdiden teşekkürler bir hatam olduysa affola

Scudo
yıl 2017 oldu ve sıfır triban 3 yok şu an, ikinci elleri de bu salcanonun üstünde, tribanlardan sıfır alınabilecek ise triban 500 şu an 2000₺, 2017 şartlarında bu bisikleti almak ne kadar mantıklı? 869₺ şu an fiyatı.

@kapluj
Çok kötü bir alet diyebilirim :D Zamanında 450 liraydı, dağ bisikleti aldım, yine de bunu almamıştım. Triban 3 ile karşılaştırılacak bir alet zaten değil, triban 3 e kurban olam ben :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN aynı fiyata ikinci el triban 500 buldum, tüm kapılar beni o ikinci el triban 500'e götürüyor. ama ikinci el almaktan korkuyorum :D

salcano memnun degilim

salcano ile ustalar ile kaynas olduk benim bildigim tek bir ustan olur. Tam 5 farkli usta var ayni yere gitsen YINE MI Sen derler. :)

Merhaba arkadaşlar ben 1000-1500 TL arası bir dağ bisikleti almak istiyorum.Şu anda Btwin Rockrider 500 kullanıyorum bu bisikleti kardeşime verip kendime yeni bir bisiklet almak istiyorum. İzmir Karşıyaka da oturuyorum ve akşamları sahilde bisiklet sürmek,dağa çıkmak istiyorum.Yol bisikleti almak istemiyorum. Ayrıca İzmir de bildiğiniz bisiklet satan mağazalar var mı ?

Saygılarımla...

Merhabalar şehir içi olarak kullanacağım bir bisiklet almayı düşünüyorum 500 tl gibi bir bütçem var bu iki model arasında kaldım.
İkinci olarak tek vitesin avantajları dezavantajları nelerdir? Yokuşlarda sıkıntı çıkarır mı?
Son olarak hibrit bisiklet şehir içi kullanıma uygun mudur?
(link)

(link)

Mosso monza almayı düşünüyorum forumda aradım fakat 2014 2015 vb eski konulardı hep başlangıç için bana bir cycle cross önerebilirmisiniz ikincielde olabilir öğrenciyim bütçem 2000-2500 tl cyclocross almakta kararlıyım ve hevesliyim yardımlarınızı bekliyorum

@HIZLI dostum gunde 4 km gideceksen amortisör çok da elzem birşey değil bence genel olarak amortisör gerekli bişey değil safi ağırlık yapıyor teker capından ziyade bisikletin kadro boyuna dikkat et zaten doğal olarak 28 inç janta yoneleceksın

@55tunaxx carraro 220 o paralarda biraz üstüne koyma şansın varsa 224 alabilirsin farkı 224 24 vites biraz daha koyma şansın varsa 225 alabilirsin bu da disk frenli disk fren çok gerekli birşey değil biraz daha konfor sunuyor sadece

@EryJems Şehirde gezecekseniz dağ bisikleti almayın, şehir veya tur bisikleti almanız daha iyi bir seçim olacaktır.

@pedalıngücü Yazık olur paranıza. Bin liralık bisiklet bu...

Başlıkta belirttiğim gibi 650-700 ₺ bütçem var boyum 1.77 kilom 80 yaş 14 haftaya spora başlıyorum herşeyi dikkat edicem yediğime içtiğime her neyse ben şehir içinde ve uzun yol yapmak için bisiklet önerilerinizi bekliyorum Salcano ng serisi iyi midir sizce? :koptum:

Merhaba Arkadaşlar

Ben çok uzun zamandır Bianchi Storm Kullandım 24 Jant Neyse

Yeni bir bisiklet almam gerektiğine karar kıldım Beğendiğim Bianchi Speed 3000 begendim ama kararsızım

Bütcem 1000 Tl

Bana Bisiklet Önerirseniz Sevinirim

Boyum:1.70 Kilom:58

Arkadaşlar hayırlı günler iyi forumlar. Yaklasık 10 yıldır bisiklete binmiyorum. Yaptığım son trafik kazasından sonra şehir içinde bisiklet kullanma kararı aldım. Almışkende iyi birşey olsun istiyorum. Max 900 lira bütcem var fakat ne kadar altında olursa o kadar iyi.Benim bisiklette aradığım şey göbekte boşluk olmasın birde sık sık arıza yapmasın. Ayrıca eğer amartisör bu fiyat bandında bir işe yaramayacaksa amartisörsüz alalım.170cm boy 55 kilo ağırlık. Zaten genelden hafif olduğum için bisikletin ağırlığı çok önemli değil diye düşünüyorum.Bir kaç seçenek var önümde sizce hangisini seçmeliyim ?

1 -) Mosso Legarda MDM
ÖZELLİKLER

KADRO 6061 ALLOY FRAME
MAŞA
AYNAKOL SHIMANO FC-TY501
RUBLE SHIMANO MF-TZ21
VİTES KOLU SHIMANO ST-EF500 7X3
ARKA ATTIRICI SHIMANO ALTUS RD-M310L
ÖN ATTIRICI SHIMANO FD-TX51
ZİNCİR KMC-Z51
FREN ALLOY V-BRAKE
ORTA GÖBEK KASET KL-08A

PEDAL HF893 ALLOY
HAZNE SF-A223 RULMANLI
JANT STARRIMS J19SZ
LASTİK CHAOYANG 700X32C
AĞIRLIK 12.4Kg

2-) Mosso Wildfire 27.5

Kadro :6061 Alloy Frame
Maşa:Mode MD-N780S
Aynakol:Shimano FC-TY501
Ruble:Shimano MF-TZ21
Vites Kolu:Shimano ST-EF51 7x3
Arka Arttırıcı:Shimano TX-55
Ön Arttırıcı:Shimano FD-TX50
Zincir:KMC-Z51
Fren:Alloy V-Brake
Orta Göbek:Kaset KL-08A
Pedal:HF-866 Alloy
Hazne:Disc SF-A223 Alloy Rulmanlı
Jant:Starrims J19SZ
Lastik:Cst C1563 27,5x2,25
Ağırlık:14.20 kg

CARRARO SPORTIVE 221

Şarjım bittiği için bunun özelliklerini bulamadım fakat akşam eve geçince ekleyeceğim

Geri