makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.557
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Geçtiğimiz hafta "bir polisin bu yolda gidemezsin" uyarısı üzerine yerel bir bisiklet grubunda bir arkadaş soru sormuştu ve konu hakkında konuşmalar geçmişti. Gruptaki üyelerden birisi alıntı yaptığım mesajdaki kazada akrabasını kaybetmiş. Ve ne kadar uğraşmış olsalar da çarpan sürücü şuan hayatına dışarıda devam ediyormuş. Umarım bu kez benzeri durum tekrarlanmaz ve suçlusu en ağır cezayı alır. Keza bu ve buna benzer suçluların yargılanması gerekiyor ama ülkedeki her akşam haberlerinde sayısız suç kaydı bulunan şahısların elini kolunu sallayarak sokaklarda gezdiklerini gördükçe herhangi bir adaletin olduğuna inanmıyorum.Maalesef bir ölümlü kaza haberi daha aldık sosyal medyadan, Marmaris'li bisiklet sever dr.Kemal Özer,rampa yukarı çıkarken yine dikkatsiz bir sürücünün arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetmiş,Allah rahmet eylesin.Bitmiyorlar bitmeyecekler!
303226 dosyayı görüntüle
Ben de anlamıyorum bunu, devlet resmen piyasadan çekildi, hiç bir denetim yok.
size de çok geçmiş olsun. umarım ciddi bir şeyiniz yoktur.Allah rahmet eylesin
10 haziran da bende benzer bi kaza atlattım kavşakta araç yüksek hızla (100+) bana çarptı.25 gün hastanede yattım tedavim devam ediyor.
Çok zor yakınlarına Allah sabır versin.
307199 dosyayı görüntüle307200 dosyayı görüntüle
Abi ne diyorsun? gerçek mi?. Benim şuan ki bisikletimi aldığım kişidir.Klasik bisikletle alakalı olanların tanıdığı bir isimdi Doğanay abi. Eski bisiklet sporcusuydu, 4 m2 dükkanında tamir işleri yaparak zamanını geçiriyordu. 2 hafta önce reelde gördüğüm kişiyi sonrasında böyle bir haberde görmek...
(link)
çok geçmiş olsun. Tahmin edeyim sürücü hayatına tutuksuz olarak devam ediyor.Sağ koluma platin takıldı sol kolda kesik vardı
Sol bacakta ölü deri vardı. Sadece bacağım kaldı şuan yavaştan kollarımı hareket ettirmeye başladım.
5 temmuzdaki hali
307204 dosyayı görüntüle
17temmuzdaki hali
307206 dosyayı görüntüle
Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin sizlere.Allah rahmet eylesin
10 haziran da bende benzer bi kaza atlattım kavşakta araç yüksek hızla (100+) bana çarptı.25 gün hastanede yattım tedavim devam ediyor.
Çok zor yakınlarına Allah sabır versin.
307199 dosyayı görüntüle307200 dosyayı görüntüle
Torbacı Super B'ye biniyor,vay anasını be.Kimbilir ne kadar kazanıyor..Yapanın, te... ün.. adında Maltepe de bir torbacı olduğu söyleniyormuş. Tamamen duyumdur.
Çok geçmiş olsun.En kısa sürede eski sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.Sağ koluma platin takıldı sol kolda kesik vardı
Sol bacakta ölü deri vardı. Sadece bacağım kaldı şuan yavaştan kollarımı hareket ettirmeye başladım.
5 temmuzdaki hali
307204 dosyayı görüntüle
17temmuzdaki hali
307206 dosyayı görüntüle
-Durum daha vahim 24 saat sonra bıraktılar sürücüyü.çok geçmiş olsun. Tahmin edeyim sürücü hayatına tutuksuz olarak devam ediyor.