Scudo Sports

Bisiklet Kazaları

Mekanı cennet olsun. Giden gelmiyor maalesef. Çok üzücü. Ne denir bilmiyorum. Allah yakınlarına sabır versin. Daha 2 hafta önce amcamı kaybettim. Motosiklet kullanırken yine hızlı bir sürücü çarptı ve vefat etti. Hayattan, bisikletten her şeyden soğudum resmen.

Scudo
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Geride kalan ailesi ve sevdiklerine sabırlar.

(link)
Böyle bir durumda bile hala yolda bisiklet binmeseymiş tarzı söylemlerde bulunan akıl tutulması yaşayan insan müsfetteleri var. Ekşi sözlükte paylaşılan haber linkleri içerisinde çok net şekilde uyuşturucu ve alkol olduğunu görünen fotoğraflar var.

Maalesef bir ölümlü kaza haberi daha aldık sosyal medyadan, Marmaris'li bisiklet sever dr.Kemal Özer,rampa yukarı çıkarken yine dikkatsiz bir sürücünün arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetmiş,Allah rahmet eylesin.Bitmiyorlar bitmeyecekler!
303226 dosyayı görüntüle
Geçtiğimiz hafta "bir polisin bu yolda gidemezsin" uyarısı üzerine yerel bir bisiklet grubunda bir arkadaş soru sormuştu ve konu hakkında konuşmalar geçmişti. Gruptaki üyelerden birisi alıntı yaptığım mesajdaki kazada akrabasını kaybetmiş. Ve ne kadar uğraşmış olsalar da çarpan sürücü şuan hayatına dışarıda devam ediyormuş. Umarım bu kez benzeri durum tekrarlanmaz ve suçlusu en ağır cezayı alır. Keza bu ve buna benzer suçluların yargılanması gerekiyor ama ülkedeki her akşam haberlerinde sayısız suç kaydı bulunan şahısların elini kolunu sallayarak sokaklarda gezdiklerini gördükçe herhangi bir adaletin olduğuna inanmıyorum.

Telefon ve isim bilerek sildim.

Ayrıca bu yaşanan acı olaya dikkat çekmek için yarın Denizli'de bir organizasyon düzenleniyor.

Dosyalar

• pbd.JPG
    pbd.JPG
    90,4 KB · Okunma: 78
  • WhatsApp Image 2023-07-18 at 12.19.53.jpeg
    WhatsApp Image 2023-07-18 at 12.19.53.jpeg
    64,3 KB · Okunma: 86
Ben de anlamıyorum bunu, devlet resmen piyasadan çekildi, hiç bir denetim yok.

Şu basit gerçeği hepimizin anlaması lazım artık: Bu devletin askerinin, polisinin görevi vatandaşı değil, ülkenin yönetici elitlerini ve büyük sermaye sahiplerini korumaktır. Bizim gibi sıradan vatandaşların görevi ise, ödediğimiz vergilerle bu söylediğim kesime korumalık yapacak askeri, polisi beslemektir.

Bu ülke de
(link)

Böyle bir cinayet yaşandı yargılanma sürecinin skandalları yukarıda tek tek yazılmış.
En son ceza evinde çince çalışırken görülen şerefsiz sonra "İntihar" ediyor mezarı açılarak dna incelemesi yapılması talebi mahkemelerce reddediliyor.
Zengin şerefsizler burda böyle hesap verirken biz adalet için homurdanmaktan başka birşey yapamayız.

Allah rahmet eylesin. Çok zor, ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Abimizin bisikleti oradan hiç kaldırılmasın mümkünse. Kimine acı kimine dehşet kimine de saf üzüntü verecek olsa da birilerinin gözüne sokma vakti çoktan geçti bazı şeyleri.

Kuralsızlıktan çok yoruldu bu ülke çok.

Allah rahmet eylesin.

Klasik bisikletle alakalı olanların tanıdığı bir isimdi Doğanay abi. Eski bisiklet sporcusuydu, 4 m2 dükkanında tamir işleri yaparak zamanını geçiriyordu. 2 hafta önce reelde gördüğüm kişiyi sonrasında böyle bir haberde görmek...

(link)

Son düzenleme:
Eğer 3 çeviriyi atlatıyorsa hükümetten tanıdığı veya bağlantısı olan bir tiptir. Yoksa o bölgeden çevirmeden nasıl geçecek.? Ayrıca ülkenin geldiği adaletsizlik yüzünden polisin araçta eminim uyuşturucu ve alkol emarelerini görmelerine rağmen işinden olmamak için bir şey diyemedi muhtemelen. İşte bu adaletsizlik, çarpık düzen, adam kayırmaca, sen benim kim olduğumu biliyor musun kafası ve tek adamcılık gidip masum bir canı aldı.

Allah rahmet eylesin

10 haziran da bende benzer bi kaza atlattım kavşakta araç yüksek hızla (100+) bana çarptı.25 gün hastanede yattım tedavim devam ediyor.

Çok zor yakınlarına Allah sabır versin.
IMG-20230611-WA0008.jpgIMG_20230621_155702.jpg

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor . . . . . :(

Böyle kazaları, bisiklet sporuna hayatını vermiş vefat eden insanları görünce bisiklet sürme isteğim sıfırlanıyor

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Yapanın, te... ün.. adında Maltepe de bir torbacı olduğu söyleniyormuş. Tamamen duyumdur.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
size de çok geçmiş olsun. umarım ciddi bir şeyiniz yoktur.
Sağ koluma platin takıldı sol kolda kesik vardı
Sol bacakta ölü deri vardı. Sadece bacağım kaldı şuan yavaştan kollarımı hareket ettirmeye başladım.
5 temmuzdaki hali
IMG_20230628_093219.jpg
17temmuzdaki hali
IMG_20230717_011743.jpg

Klasik bisikletle alakalı olanların tanıdığı bir isimdi Doğanay abi. Eski bisiklet sporcusuydu, 4 m2 dükkanında tamir işleri yaparak zamanını geçiriyordu. 2 hafta önce reelde gördüğüm kişiyi sonrasında böyle bir haberde görmek...

(link)
Abi ne diyorsun? gerçek mi?. Benim şuan ki bisikletimi aldığım kişidir.
Hatta bisiklet ile resmimi filan çekmişti.

Allah rahmet eylesin

10 haziran da bende benzer bi kaza atlattım kavşakta araç yüksek hızla (100+) bana çarptı.25 gün hastanede yattım tedavim devam ediyor.

Çok zor yakınlarına Allah sabır versin.
307199 dosyayı görüntüle307200 dosyayı görüntüle
Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin sizlere.
Yarın 06:00da kazanın olduğu yerde bu abimizi anacağım bisikletimle
Yapanın, te... ün.. adında Maltepe de bir torbacı olduğu söyleniyormuş. Tamamen duyumdur.
Torbacı Super B'ye biniyor,vay anasını be.Kimbilir ne kadar kazanıyor..

• Beğen
Tepkiler: Kayabey
çok geçmiş olsun. Tahmin edeyim sürücü hayatına tutuksuz olarak devam ediyor.
-Durum daha vahim 24 saat sonra bıraktılar sürücüyü.
-Daha benim ifadem dinlenmedi. (karokala gidebilecek durumda değilim.geçen hafta karakola gittik yukarı çıkamayacağımı söyledik polisler avukat istememiz lazım boşuna beklemeyin biz yarın eve gelicez dediler.daha bekliyorum)
-kaza tutanağı bile yanlış 50 hız sınırını 70 yazmışlar.

Geri