Scudo Sports

Bisiklet hırsızlarına karşı önlem

Scudo
@Yusuf !!WOW!!
İçlerinde en sağlamı abus bence ama 300tl gibi bir fiyatı vardı galiba, onum yerine iri baklalı çelik vir zincirde alınabilir ve sağlam bir kilit.

@suleymanozgun33

Gövde sağlam gözüküyor ama, kilit mekanizması nasıl acaba ?

Bisiklet hareket ettiğinde bana haber verecek bir sistem bilen var mı? (SMS veya kendi bağlantısı olan bir cihaz ile) Sadece titreşim algılandığında bana haber vermesi yeterli gps gibi nerede olduğunu göstermesi gerekmiyor. Aşağıdaki videoda linka gibi ürünler var ama bunlar gps'den olsa gerek çok pahalı.

Krom xc 500var direk koyuyorum kendime özel garaj var evimin altında. Araba kapisi da açık duruyor. Kapıyı açtı diyelim bisikleti değil arabayı götürür zaten

bendede decathlondan aldığım abus tu galiba markası bi zincir kilit var kendi kilidi üstünde ama hiç güven vermiyo bi de üzerinde uzaktan kumandalı alarm var titreşimle çalışan 4-5 dolar bişey ama epey iş görüyo çoğunlukla yemek yerken falan müsait bir yere bırakıyorum gözümün önünde olmak kaydıyla bıraktığım yerdeki çalışanlardan bazıları bazen sorun çıkarıyo onlarda çoğunlukla müdürleri oluyo bisikleti kaldırıp dışarı koymak istiyo ama bu sırada benim alarm olduğumuz yeri çoktan inletmeye başlıyor

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
bizim de sokakta her zaman çoçuklar top oynuyor bisiklet sürüyor.fakat benim -1. katta duran bisikletimi adam çalmış. bunu yapması için bisikleti döndürmesi gerek ve birisinin kapıyı eliyle açık tutup 20 basamak bisikleti çıkarması gerek fakat kimse görmemiş.

Eğer ağır bir yerde yaşıyorsanız bisikletimi çalan gaydır diye not bırakın.işe yaradığı soyleniyor

eve çıkartıcaksınız dışarıda ise gözünüzün öünden ayırmayacaksınız

alarmlı u kilitler mantıklı normal alarmlar bi tekmede pili çıkar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
zingirleyip sağa sola bırakmayın hele 1000 tl üstü ise

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
4-5 arkadaş toplanılır, bisikletler sote bir yere park edilir, hırsız beklenir, hırsız geldiğinde eller de sopalar bir güzel benzetilir. Polise teslim edilir. Polis hırsızı salar. 4-5 arkadaş toplanı...

Kısır döngü..

@m.klcts temas edince ötmeye başlayan normal alarmlar daha çok çadırlı kamplarda işe yarayabilir.. mesela gece çadırda uyurken, birisi bisiklete dokunursa çıkan sese kesin uyanırsınız, hırsız da kaçar zaten.. şehirde bi dünya gürültü varken alarm sesini kim duyacak da tepki gösterek boşversene :D

bu arada kısa süreli işlerim için görseldeki döküm kilidi kullanıyorum, uzun süre için bisikleti başıboş bırakmam zaten

https://i.hizliresim.com/25yBjN.jpg

@Türka¥
Marka model nedir acaba ?

klasik yöntemlerin yanında geçen seneden selenin altında mikro GPS de var:
cihazın temsili videosu

(link)

Geri