Scudo Sports

Bisiklet duvar askı aparatı tavsiye

Scudo
@umutcelik Böyle bir bisiklete de böyle bir askı aparatı yakışırdı. 😎

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
Nalburdan 23 ve 25 lik boru kelepçesi aldık ve çok ucuza çözdük olayı, tavsiye ederim bisikleti sorunsuz tutuyor, arka teker yere değiyor tabi. Başka bir konuda paylaşmıştım.
IMG-20200916-WA0010.jpeg

Konuya baştan bu yana baktım. Daha çok ev içi askı sistemleri kullanılmış ve paylaşılmış. Ben kapısı kilitli olan ortak alanı kullanmak zorunda olduğum için sadece ayakta tutmak değil, aynı zamanda kilitlemek amacı da güden bir çözüm bulmalıydım. Aşağıdaki üçlü sistemi yaptım.

Mesafeyi daraltmak için ortadakini biraz yukarı almam gerekti, bu sayede gidonlar birbirine değmiyor. Üzerine hortum geçirdiğim bir zinciri yandaki diğer bisiklet parkından, yeni dikey parkın içinden, kadro içlerinden ve ön tekerlerden dolaştırarak asma kilit taktım. Yere değen tekerleklerin altına ürün paketlerinden çıkan köpüklerden koydum. Biraz karışık bir görüntüsü olduğunun farkındayım ama güzel bir iş oldu bence :)

Edit: 16'lık borular kullandım. Aslında 19 ya da 21 olmalıydı ama elimde 16'lık vardı :) İkinciyi yapacak olursam sanırım 21 olacak. Kendi atölyemde yapıldığı için maliyet düşünmedim ve hesaplamadım. Mahallenizdeki demirciye gitseniz birkaç yüz lira isteyeceğini sanıyorum.

1101.jpg
1102.jpg
1103.jpg

Son düzenleme:
Konuya baştan bu yana baktım. Daha çok ev içi askı sistemleri kullanılmış ve paylaşılmış. Ben kapısı kilitli olan ortak alanı kullanmak zorunda olduğum için sadece ayakta tutmak değil, aynı zamanda kilitlemek amacı da güden bir çözüm bulmalıydım. Aşağıdaki üçlü sistemi yaptım.

Mesafeyi daraltmak için ortadakini biraz yukarı almam gerekti, bu sayede gidonlar birbirine değmiyor. Üzerine hortum geçirdiğim bir zinciri yandaki diğer bisiklet parkından, yeni dikey parkın içinden, kadro içlerinden ve ön tekerlerden dolaştırarak asma kilit taktım. Yere değen tekerleklerin altına ürün paketlerinden çıkan köpüklerden koydum. Biraz karışık bir görüntüsü olduğunun farkındayım ama güzel bir iş oldu bence :)

253827 dosyayı görüntüle
253828 dosyayı görüntüle
253829 dosyayı görüntüle
Elinize sağlık, işlevsel görünüyor. Kullandığınız borular kaçlık?

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
@Kaan.Özçelik oldukça işlevsel gözüküyor. Bunu tam olarak kaça maal ettiniz ve nasıl yaptınız acaba :) Bende balkon için bu şeklide bir stand düşünüyorum ama bir türlü bulamadım açıkcası.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
Aparat kendi yapımım

duvarda tablo niyetine 🙂

Dosyalar

• 72684578-9333-47A8-BA77-204AFA516B7F.jpeg
    72684578-9333-47A8-BA77-204AFA516B7F.jpeg
    86,2 KB · Okunma: 126
Bu aralar duvar askı aparatı arıyorum.Yatay asacağım yer kısıtı sebebiyle. HB amazon vs baktım. Hep ucu kırmızı, tek tip ince bir demir olan, askı aparatı var. Yorumlardan eğilip büküldüğü yazıyor. Zaten kendisi de çok sağlam bir görüntü vermiyor.
İnternette satışta olan önerebileceğiniz bir askı aparatı var mıdır? En kötü yurtdışından söylerim amazon üzerinden. Kullanan kişilerden gelecek öneriler gerçekten değerli benim için.

Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Bu aralar duvar askı aparatı arıyorum.Yatay asacağım yer kısıtı sebebiyle. HB amazon vs baktım. Hep ucu kırmızı, tek tip ince bir demir olan, askı aparatı var. Yorumlardan eğilip büküldüğü yazıyor. Zaten kendisi de çok sağlam bir görüntü vermiyor.
İnternette satışta olan önerebileceğiniz bir askı aparatı var mıdır? En kötü yurtdışından söylerim amazon üzerinden. Kullanan kişilerden gelecek öneriler gereçekten değerli benim için.

Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Baya pahalı ama çok sağlam. Ben bunu kullanıyorum.
(link)

Geri