Scudo Sports

Bisiklet alacağım kararsızım. Lütfen yardım edin...

Özlem Öz

Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Bisikletler hakkında hiçbir bilgim yok. Okuldan yurda yurttan okula günde toplam yarım saat filan kullanacağım, ama bunun dışında ara sıra gezinti amacıyla da kullanırım tabiki. Önce şehir bisikletlerine ve dağ bisikletlerine baktım, dağ bisikletleride hoşuma gitti. Birkaç model beğendim hangisini alacağıma karar verme konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Sedona 701 M 26 : (link)
Salcano City Sport 21 VR : (link)
Salcano NG650 26 V : (link)
Salcano Astro 210 V : (link)

Bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir model varsa onları da incelemek isterim. Tekrar teşekkür ederim şimdiden.

Scudo
Dağ bisikleti almayın, dağ bisikleti şehirde kamyon kullanmaya benzer. Sehir bisikleti alın, şehir bisikletleri hafıf, atak, kullanımı kolaydır. Zevk alarak kullanırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Özlem Öz
Tekerlek çapı 28 inç olan bütçeye uygun bir şehir bisikleti alın. Amortisörsüz olsun, amortisör yorar.

• Beğen
Arkadaşlar peki siz ne önerirsiniz. 600-650 TL bütçem var, bana birkaç model önerebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

sedona veya salcano iyi ve şehirde amortisör yorar diyorlar ama amortisörsüz aldınmıda sarsıntıları aldırırsın çok sarsıyor bunu dikkate al derim bi bozuk yola girdinmi çok titriyor çelik kadroda aldınmı o bisikleti zabdetmesi zor olur alüminyım kadrolu ve amortösörlü tercih et ng250 kron xc250 veya 500 sana önerim .

• Beğen
Arkadaşlar son olarak şu 3 bisiklet için bana fikrinizi söyler misiniz?

Sedona 701 M 26 : (link)
Salcano NG650 26 V : (link)
Kron XC 250 : (link)

Benim tercihim sedona dan yana görüntüsü hoşuma gitti. Amortisörü var mı yok mu anlamadım ama ben daha yeniyim çünkü. Siz de bunları hızlıca inceleyip bana cevap yazarsanız sevinirim. Dediğim gibi günde toplam 30 dakika kullanacağım ama ara sıra gezinti amaçlı da kullanmayı düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Salcano forumda tavsiye yönünde salcano diyenlerin sayısı bi hayli fazla bende alıcam ama ng250 29''

NG 250 yi nereden alacaksınız acaba. Ben internette bulamadım. Link yollayabilir misiniz? Onu da inceleyim.

Dağ bisikletinin jantları küçüktür, aynı mesafe için daha fazla dönmesi gerekir. YORUCU
Dağ bisikletlerinin lastiği kalındır, sürtünmesi fazladır. YORUCU
Dağ bisikleti daha ağırdır. YORUCU

Tamam haklısınız Murat bey, mantıklı geldi bana da, şehir bisikleti almaya karar verdim. Bana 600-650 civarı şehir bisikleti önerisinde bulunabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Bisikletçiye gidip 600 TL'lik, 28 inc jantlı, 700 x 32 lastikli, amortisörsüz kadın bisikleti derseniz o size verir. Gayet açık bir tarif yaptım. :)

• Beğen
Teşekkür ederim ben biraz araştırdım, şu iki modelden birini seçmemde bana yardımcı olur musunuz?

Salcano City Sport 21 VR 28'' : (link)
Carraro 904 Prizma 28'' : (link)

Bunlar erkek bisikleti. Bunların kadın modelleri olur tabiki. Bildiğim kadarıyla Salcano'dan herkes memnun.

• Beğen
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben erkek bisikletlerinin şeklini daha çok beğendim. Salcano City Sport 21 VR ye de bayağı ısındım. Erkek bisikleti alsam kullanımı mı zor olur benim için acaba?

Merhaba Arkadaşlar,

2 gün boyunca bayağı bir araştırmadan sonra şöyle bir eleme yaptım. Bunlardan birini seçmemde bana yardımcı olabilir misiniz lütfen? Yarın almayı düşünüyorum çünkü.

Salcano City Sport 21 VR 28'' : (link)
Carraro 904 Prizma 28'' : (link)
Carraro 804 Elite 28'' : (link)
Bianchi Time Out 28'' : (link)

Teşekkür ederim...

şehir bisikletinde cannondale ı önerebilirdim ancak fiyatları 650 den yuksek tabi, sizin koydugunuz Salcano City Sport 21 VR görunuz olarak da gayet guzel fiaytı da uygun değerlendirilebilir...

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Prizma almaya karar verdim. Erkek model mi yoksa bayan model mi ona da yarın deneyerek karar vereceğim.

Geri