Scudo Sports

En iyi 'Fiyat/Performans' bisikletini seçiyoruz.

Scudo
salcano city wind 40 hoşuma gitti aslında
fiyat:bin lira
  • KADRO
  • 28" Hydroformed Tubes Alüminyum Kadro
  • MAŞA
  • Alüminyum maşa
  • ARKA VİTES
  • Shimano RD-T3000 Acera 27 vites
  • KADRO ÖLÇÜLERİ
  • 18" - 20"
  • ORTA GÖBEK
  • Chin Haur CH51
  • AYNA VE KOL
  • Sr Suntour XCT 48t/38t/28t krank takımı
  • FREN TAKIMI
  • Tektro 837 alüminyum V fren sistemi
  • VİTES KOLU
  • Shimano ST-EF51
  • RUBLE
  • Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
  • ÖN DEĞİŞTİRİCİ
  • Shimano Altus FD-M371
  • GİDON
  • Zoom alüminyum gidon
  • BOĞAZ
  • Zoom TDS-D507A Forged Alüminyum Boğaz
  • SELE BORUSU
  • Zoom C239 alüminyum sele borusu
  • FURÇ TAKIMI
  • Chin Haur CH-9280TBW
  • TEKER SETİ
  • Continental Tourıngplus Lastik
  • JANT SETİ
  • Salcano Wind Jant Seti

Salcano XRS 030 Tiagra fiyat/performans urunu. 2400 civari sifiri bulunabiliyor.

@Bango
Hocam tiagralı bir bisiklete 2400 lira veripte f/p bisiklet aldım denilemez malesef. Şuandaki fiyatlara göre tiagralı bisikletlerin fiyatları 2000-2500 olsa da aşırı pahalı bir fiyat onlar için. Onların f/p olabilmesi için 2000 lira olması lazım kanımca.

Şuan piyasa çok pahalı, f/p diye bir şey yok piyasada :D

@Auron Sanchez e beni f/p diye kandirdilar o zaman kaziklandik ehehehe Screenshot_2016-05-20-17-30-23.png

@kasaplanca İyi günler benim boyum 1.68 sizin için 54 kadro bir yol bisikleti büyük olacaktır. 52 kadronun ideal olacağını düşünüyorum ama mutlaka deneme yapın. Ben de dağ bisikletinden yol bisikletine geçtim. Sizin için en uygunu endurance geometriye sahip bir yol bisikleti olacak vites sayısına çok takılmadan dişli oranları tırmanışa uygun bir bisiklet alabilirsiniz. 50-34 aynakol ve 11-32 rubleli bir bisiklet sizi yokuşta çok zorlamaz. Beni zorlamadı.(link) kadro boyuda size uyarsa eski model ama sıfır bir bisiklet sahibi olursunuz. Tabi bütçenizi biraz arttırmanız gerekecek :)

• Beğen
Tepkiler: kasaplanca
salcano olamaz çünkü önünde alur 700 var. 105 setli ve o praya alınabilir :D

@trainspotting35
Yanıt için teşekkürler. Kadro ve stil olarak bu bisiklet tercihlerim arasında yok ancak belirttiğiniz özellikler çok yardımcı oldu bana. :)

Ön bilgilendirme: Zevkler ve renkler tartışılmaz. Tamamen kendi araştırmalarım ve bilgi dağarcığıma bağlı bir görüştür.

F/P Markaları (Türkiye Pazarı);
bTwin, Mosso, Giant'ın bazı serileri, özellikle indirimlerde.
Salcano, Karbon kasalarda f/p.

Internet Markaları
Canyon, Planet X, Merlin, Fastway,
Rose plase.

ben bu bisikletten yana görüş almak isterim. aklıma yattı gibi gibi :D
(link)

F/P göreceli bir kavram, kime göre neye göre diye sorarlar adama :)

Bence bisiklet konusunda deneyimli arkadaşlar fiyat aralıkları ve bisiklet türüne göre yorum yaparlarsa daha mantıklı ve yeni alım düşünenler için yararlı olacaktır, 2000-2500 tl arası yol bisikleti ya da 1500-2000 tl arası şehir-tur bisikleti gibi.

@trainspotting35 Hocam Çok teşekkür ederim. biri ısparta ve ikiside beyaz. aradığım ürünü buldum gibi. pazarlık aşamasındayım. az önce paylaşım yaptığım bisikletle. :)

Arkadaşlar buraya en son 2016 yılında yorum atılmış. 2018 yılının yaz aylarına giriyoruz. Yeni bir fiyat/performans bisikletleri önerileri yazılsa çok güzel olurdu.

Mesela ben bu yaz bitmeden bir şehir bisikleti almayı planlıyorum. İşe gidip gelirken kullanmak üzere. İş yerim ile evim arası yaklaşık 9 km. Gidiş daha çok iniş, dönüş ise yokuş. Yine de ortalama yokuş inişler olan asfalt yol.
Peki nasıl bir tercih ve fiyat aralığı derseniz, 1000₺ - 1500₺ aralığında, en az 24 vites, 28 jant, v fren olabilir (ağırlıktan kaçıyorum), amortisöre de gerek yok (kullanacağım yollar genelde asfalt olduğu için ve mümkün olduğu kadar ağırlığı düşürmek için), sağlam bir fiyat performans şehir bisikleti olarak ne önerirdiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@wakizashi
Tebrik ediyorum tam istenen özelliklerde fiyat performans ürünü.

Geri