OmerMuratYıldız
Üye
- Tepki
- 134
- İsim
- Ömer Murat Y.
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
yerli ve milli ibaresi gorunce kesin bur iste bir pislik var diye dusunen bir tek ben miyim?
Böyle yaparlarsa bisanın sonu olur. Bkz:vestelithal bisikletlere öyle bir ötv yüklerler ki, 35 bin liraya bu bisleti almak için sıraya girersiniz, yine de alamazsınız. demedi demeyin.
Böyle yaparlarsa bisanın sonu olur. Bkz:vestel
Bilinçli tüketici almıyor sonuçta. Eskiden belki f/p için alınabilirdi artık o da yok.Vestel'in sonu olmadı malesef. Satışları her sene artıyor. O beş kuruş etmez telefonları da bize zorla bi güzel aldırılıyor. Halk fakirleştikçe bu firmaların satışlar daha da artacak. Zaten bu fakirleştirmenin ben bir sistem dahilinde yapıldığını düşünüyorum. Bu "döviz şoku" denilen şeyin önceden ayarlanmış olması mümkün değil mi yani? Şimdi yine yerli/milliciler gelip beni eleştirecekler. Ama onlara laf anlatmaktan da bıktım açıkçası. Bir firmanın yerli olması milli olması bu firmaya devlet izniyle sizi kazıklama hakkı vermemeli.
Merhaba,@Tuğrul Tomba smyrana yı tekrar mı üretmişler yoksa eski modelden mi bahsediyorsunuz?
Vestel'in sonu olmadı malesef. Satışları her sene artıyor. O beş kuruş etmez telefonları da bize zorla bi güzel aldırılıyor. Halk fakirleştikçe bu firmaların satışlar daha da artacak. Zaten bu fakirleştirmenin ben bir sistem dahilinde yapıldığını düşünüyorum. Bu "döviz şoku" denilen şeyin önceden ayarlanmış olması mümkün değil mi yani? Şimdi yine yerli/milliciler gelip beni eleştirecekler. Ama onlara laf anlatmaktan da bıktım açıkçası. Bir firmanın yerli olması milli olması bu firmaya devlet izniyle sizi kazıklama hakkı vermemeli.
Bilinçli tüketici almıyor sonuçta. Eskiden belki f/p için alınabilirdi artık o da yok.
52 üzeri kadro yok. 1.60'lık bisikletçiler alıp biner artık.vestelinizi güle güle kullanın. bu konuyu burada uzatmayacağım. bi gün devlet ve özel şirketlerin el ele verip vatandaşı öpmesine dair bir başlık açılırsa orada uzun uzun tartışırız. Gerçi bu başlık açıldığı gün kapatılır o da başka konu.
Bisan'ı o kadar eleştirdik azcık da reklamını yapalım bari. Alın size 2020 kataloğu: (link)
Aynen dediğim gibi, babamın oğlu değil. Ben müşteriyim, hem severim, hem söverim![]()
Aynen genele bakınca büyük kadro yok gibi bir şey tamam ben kendi adıma demiyorum ama ülkede 54-56 kadroların da kullanıcısı bir hayli var. Bir tek şu alttaki modelde 54 kadro var. Görsel olarak fena durmuyor, kişisel fikrimce o kırmızı yanaklı lastik ile olmamış. Umarım ben gibi +190'lara göre de bir şeyler çıkar. Tabi fiyatı da unutmamak lazım. Piyasa çıkardığı ürün seçenekleri gayet güzel ama işin bizim tarafımıza en çok kaçan yeri fiyat kısmı52 üzeri kadro yok. 1.60'lık bisikletçiler alıp biner artık.
Bu yazıyı hatırladım, hatta bir kaç arka sayfada all mountain modeli için birisi daha özelleştirmeden bahsetmişti. Fixed modellerinde de zaten kişiye özel üretim olduğu yazıyordu. Açıkçası fixed modelleri hoşuma gitti.Ahmet fidancinin bisan kullanıcılar klübün de yazdığı yazı ;
Bisan kişiye özel bikefeet yapıp özel ölçekli bisikletler üretiyor. Hatta geçen ay Almanya fuarını yerle bir etti bu ürünleri ile. Bırakın logoyu, markayı, maşayı, tipi seçebiliyorsunuz.
Rc9900 52 kadro bendeki. Boyum 180. Bisiklette st 51.5 tt 54. Yani diğer, markaların bir çoğunda 54 diye satılıyor. Bisan çizelge de belirtmiş bunu. Yani kadrolar bir tık büyük.

ne bu? siz de sanırım en küstah mesajı yazayım dediniz ha, öyle mi?
ne bu? siz de sanırım en küstah mesajı yazayım dediniz ha, öyle mi?
Alın size 2020 kataloğu:
az daha dursanız bir bisan'da siz alırdınız belki gerçi bir giant değil amaKadro geometrisi Lapierre gibi o zaman Lapierre 52 kadro da TT 54,5 ti.
Konuyu güzel dağıttım ama.![]()
![]()