Demir Atlı
Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
- Tepki
- 3.324
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yabancıya değil başarıya hayranız.Bazı arkadaşların yabancı hayranlığının dışavurumculuğu kendini yorumlarda belli etmiş ?
Yok yok başarı değil sadece. Bu her kulvarda öyle. Mesela giyimde, davranışta, kültürel bazı konularda. Mesela dil konusu. Kusura bakmayın konu dağılacak ama. Etrafımızda ki kafelerin hep yabancı isim koymaları da başarıdan değil mi? Bisan eleştirilemez değil tâbi ki ama bazı yorumlar çok acımasız direkt firmaya gömmek için yazılmış. Sanki bu geri dönüş canını yok yakmış , böyle bir bisikletle gelmesi epey zoruna gitmiş gibi yazmışlar...Yabancıya değil başarıya hayranız.
Ah şu yabancı özentiliği.@Ahmet Fidancı Praetor Eski Roma da muhafızlara verilen isim olarak çıkıyor google da. Bisan farkını burada da ortaya koysaydı iyi olurdu aslinda amac ic pazarsa.
İki sayfa da onunla dalga geçilirdi rahat olAtmaca koysalardi mesela.
Al buyur işte. Olay yine döndü dolaştı yerli/yabancı kafasına geldi. Biraz daha sıksak Bisan müslüman şirket olacak. Bizim gibi görüş mesafesi 2 buçuk metre olan toplumlar için bisan bile fazla, ben onu anladım. Dayasınlar vergiyi, ötv'yi herkes bisana binsin. Nası herkese zorla genera mobile aldırıyolar, elbet onu da yaparlar. Hey yavrum heyt be. Yerli marka bunlar yerli. Komple ithal yerli markalar.
Emin misiniz? Osmanlı'daki kadı gibi hakim ile vali karışımı birşey diye biliyorum ben.@Ahmet Fidancı Praetor Eski Roma da muhafızlara verilen isim olarak çıkıyor google da. Bisan farkını burada da ortaya koysaydı iyi olurdu aslinda amac ic pazarsa.
Bisikletin ismini “Hakan Muhafız” koyalım sonra kısaltır düz “Hafız” deriz olay çözülür@Murat B. Praetor, Eski Roma'da Sezar'ın muhafızlarina verilen isim. Sözcük anlamı olarak "ülkeyi yöneten" anlamına gelmesi muhtemel sıfat. Birden fazla ülkeyi yöneten modeli için Eski Roma'da vatandaşlar arasındaki uyuşmazlıkları çözen yargıç ve yönetici konumunda olan yetkililere verilen isim. Vikipedi
Vikipedi yalancısıyım ilk defa duydum.