Scudo Sports

Bisan Praetor ortaya çıktı

Scudo
yerli ve milli ibaresi gorunce kesin bur iste bir pislik var diye dusunen bir tek ben miyim?

Bence bu ifade sözde milliyetçi bir söylem.Hatta milliyetçilik karşıtı bile denebilir.:booo: ''Türk malı'' diyemedikleri için böyle diyorlar.

Böyle yaparlarsa bisanın sonu olur. Bkz:vestel

Vestel'in sonu olmadı malesef. Satışları her sene artıyor. O beş kuruş etmez telefonları da bize zorla bi güzel aldırılıyor. Halk fakirleştikçe bu firmaların satışlar daha da artacak. Zaten bu fakirleştirmenin ben bir sistem dahilinde yapıldığını düşünüyorum. Bu "döviz şoku" denilen şeyin önceden ayarlanmış olması mümkün değil mi yani? Şimdi yine yerli/milliciler gelip beni eleştirecekler. Ama onlara laf anlatmaktan da bıktım açıkçası. Bir firmanın yerli olması milli olması bu firmaya devlet izniyle sizi kazıklama hakkı vermemeli.

Vestel'in sonu olmadı malesef. Satışları her sene artıyor. O beş kuruş etmez telefonları da bize zorla bi güzel aldırılıyor. Halk fakirleştikçe bu firmaların satışlar daha da artacak. Zaten bu fakirleştirmenin ben bir sistem dahilinde yapıldığını düşünüyorum. Bu "döviz şoku" denilen şeyin önceden ayarlanmış olması mümkün değil mi yani? Şimdi yine yerli/milliciler gelip beni eleştirecekler. Ama onlara laf anlatmaktan da bıktım açıkçası. Bir firmanın yerli olması milli olması bu firmaya devlet izniyle sizi kazıklama hakkı vermemeli.
Bilinçli tüketici almıyor sonuçta. Eskiden belki f/p için alınabilirdi artık o da yok.

@Tuğrul Tomba smyrana yı tekrar mı üretmişler yoksa eski modelden mi bahsediyorsunuz?
Merhaba,
mesajınızı okuduktan sonra bisan.com.tr'ye baktım. Bisikletler arasında yok, sanırım yeniden üretilmemiş, ama 2020 ürünleri arasında var mıdır bilmiyorum.
Sağlıcakla kalınız.
Bilinçli tüketici almıyor sonuçta. Eskiden belki f/p için alınabilirdi artık o da yok.

Merhabalar,
buradan polemiğe girmek istemiyorum ama, Salcano'da (burada salcano'ya da durmadan yok şöyle yok böyle yazıyorlar, daha önce oraya da yazmıştım, 2011 yılında aldığım astro 241 SV'yi hala kullanıyorum, çok şükür bir problemi de yok) da aynısı oldu. Konu yerli yabancı değil sonuçta herkes başka yerlerden bazı bileşenleri bir araya getirip bir ürün ortaya çıkarıyor, doğrudan bir markaya -yerli ya da yabancı- önyargılı yaklaşılması beni rahatsız ediyor. Ben şu noktadan bakıyorum, burada üretim tesisi olan ve insanımıza ekmek kapısı olmuş bir markanın ürünü benim tercih sebebimdir, bu noktada bütçemi ne zaman ayarlarsam, yol bisikleti konusunda, Corelli ya da Bisan tercih edebilirim.
Vestel'in ürünlerinin tamamını bilemem ama telefonunu 3 yıldır kullanıyorum. İlkinde şarj olmadığı için servise götürdüm, bir hafta sonra kargoyla bir üst modelini gönderdiler. (Aynısını oğluma aldığım tablette de yaşadık) Şu anda vestel'in ürettiği (ürettirdiği de olabilir bilmiyorum) V4 modeli neredeyse bir yıldır kullanıyorum, hiçbir problemi yok. "o beş kuruş etmez" sıfatı epey acımasız olmuş bence, (link) en ucun elma telefon 1100 TL, ben çok daha ucuza V3 aldım ve aynı işi görüyor. Bir problem de yok. Umarım ürünleri kullanıp sonra yorumlamışsınızdır. Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın isterse silebilirim, çünkü konu bisikletten uzaklaştı. Sağlıcakla kalınız.

Son düzenleme:
vestelinizi güle güle kullanın. bu konuyu burada uzatmayacağım. bi gün devlet ve özel şirketlerin el ele verip vatandaşı öpmesine dair bir başlık açılırsa orada uzun uzun tartışırız. Gerçi bu başlık açıldığı gün kapatılır o da başka konu.

Bisan'ı o kadar eleştirdik azcık da reklamını yapalım bari. Alın size 2020 kataloğu: (link)

Aynen dediğim gibi, babamın oğlu değil. Ben müşteriyim, hem severim, hem söverim :)

vestelinizi güle güle kullanın. bu konuyu burada uzatmayacağım. bi gün devlet ve özel şirketlerin el ele verip vatandaşı öpmesine dair bir başlık açılırsa orada uzun uzun tartışırız. Gerçi bu başlık açıldığı gün kapatılır o da başka konu.

Bisan'ı o kadar eleştirdik azcık da reklamını yapalım bari. Alın size 2020 kataloğu: (link)

Aynen dediğim gibi, babamın oğlu değil. Ben müşteriyim, hem severim, hem söverim :)
52 üzeri kadro yok. 1.60'lık bisikletçiler alıp biner artık.

yalnız tasarımlar vs iyi gözüküyor.fiyatları beklemek lazım.

Ben şu katlanır FX 3800'ü beğendim. En arkada 2 küçük tekerlek var. Onlar herhalde katladığında tekerlekleri olan bavul gibi taşımak için herhalde. Fiyatı uygun olursa işe gidip gelmek için çakarım ondan bir tane.

52 üzeri kadro yok. 1.60'lık bisikletçiler alıp biner artık.
Aynen genele bakınca büyük kadro yok gibi bir şey tamam ben kendi adıma demiyorum ama ülkede 54-56 kadroların da kullanıcısı bir hayli var. Bir tek şu alttaki modelde 54 kadro var. Görsel olarak fena durmuyor, kişisel fikrimce o kırmızı yanaklı lastik ile olmamış. Umarım ben gibi +190'lara göre de bir şeyler çıkar. Tabi fiyatı da unutmamak lazım. Piyasa çıkardığı ürün seçenekleri gayet güzel ama işin bizim tarafımıza en çok kaçan yeri fiyat kısmı

Edit: Boşa aynı sayfaya 10 defa yazmamak adına :)

Ahmet fidancinin bisan kullanıcılar klübün de yazdığı yazı ;

Bisan kişiye özel bikefeet yapıp özel ölçekli bisikletler üretiyor. Hatta geçen ay Almanya fuarını yerle bir etti bu ürünleri ile. Bırakın logoyu, markayı, maşayı, tipi seçebiliyorsunuz.
Rc9900 52 kadro bendeki. Boyum 180. Bisiklette st 51.5 tt 54. Yani diğer, markaların bir çoğunda 54 diye satılıyor. Bisan çizelge de belirtmiş bunu. Yani kadrolar bir tık büyük.
Bu yazıyı hatırladım, hatta bir kaç arka sayfada all mountain modeli için birisi daha özelleştirmeden bahsetmişti. Fixed modellerinde de zaten kişiye özel üretim olduğu yazıyordu. Açıkçası fixed modelleri hoşuma gitti.

1574859719193.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
En attaki özel seri Fitmess Custom da değişikmiş hani. Keşke birde bisikletlerin tam ön ve tam arkadan fotoları da olsa.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ahmet fidancinin bisan kullanıcılar klübün de yazdığı yazı ;

Bisan kişiye özel bikefeet yapıp özel ölçekli bisikletler üretiyor. Hatta geçen ay Almanya fuarını yerle bir etti bu ürünleri ile. Bırakın logoyu, markayı, maşayı, tipi seçebiliyorsunuz.
Rc9900 52 kadro bendeki. Boyum 180. Bisiklette st 51.5 tt 54. Yani diğer, markaların bir çoğunda 54 diye satılıyor. Bisan çizelge de belirtmiş bunu. Yani kadrolar bir tık büyük.

ne bu? siz de sanırım en küstah mesajı yazayım dediniz ha, öyle mi?

Benim mesajımda küstahlık kesinlikle yok.
Ama siz 7 sayfa boyunca yazılan mesajları küçümser bir şekilde ''en faydalı mesaj'' bu diyerek paylaşmayı kendinizde hak görebiliyorsunuz.Ne yani diğer forumdaşlar boş mu konuşmuş.Sizin mesajınızdan bu anlaşılabiliyor.

''
Alın size 2020 kataloğu:

başlığın en faydalı mesajı'' diye yazmıştınız.

Kadro geometrisi Lapierre gibi o zaman Lapierre 52 kadro da TT 54,5 ti.
Konuyu güzel dağıttım ama. :) :)
az daha dursanız bir bisan'da siz alırdınız belki gerçi bir giant değil ama :) konu zaten daldan dala geçiyor, geri aynı yere geliyor.

Geri