Scudo Sports

Bir soru, bir konu ...

Bilecik te olabilir mi burası ya da ali fuat paşa falan :rolleyes:

Scudo
ben biliyorum ama söylemiycem :D

Sakarya Irmağının üzerinden geçen bir köprü..Pamukova cıvarında olması muhtemel :)

işin garibi böyle bir köprü yapmışlar ama altında pek öyle bi ırmak falan yok gibi :) küçük bi dere var, derin bir vadi var..suyu aşmak için değilde vadiyi aşmak için yapılmış bir köprü olarak düşünülebilir.

Vallahi tebrik etmek gerek.
Yani bildiğimden konuşmuyorum. Köprüyü daha önce hiç görmedim.

Hani görmeyen bilemez tarzı varya. işte bunun için tebrikler..

İnsanları biraz kımıldamaya ve gidip görmeye teşvik eden böylesi sorular için tebriklerimi sunuyorum..

• Beğen
Tepkiler: Murat CER

başka bir açıdan bölgenin fotoğrafı..
fotonun sağında görünen turuncu köprü bir önceki fotoda yer alan foto..

Bilecik topografik yapısı dolayısıyla oldukça dikkatimi çekmiştir aslında
bu yuzden oraya benzettim.
hep dağlık bir il olduğu için genişleyemez hatta..
ama bilemiyrm tabi eğer cvp bilecik te biryerlerde ise tam olarak neresi??
Gölpazarı, Osmaneli,Pazaryeri Ovaları ????

bilecik'e fiziksel yakın, ancak dediğin gibi yörenin topografisinden dolayı bilecik'e yolu uzak...

Oylat burası (Oylat Kaplıcaları Bursa )...hehhe ben gitmeden de bilirim :)

http://img219.imageshack.us/img219/1183/g1hc6.jpg

http://img85.imageshack.us/img85/3735/g15nz6.jpg

Şefim ben sizin gibi telepati yeteneği olan veya kalp gözü açık olan insanları kastetmemiştim. Sürçü lisan ettimse özür dilerim. Yoksa siz bugün öğlen ne yediğimi de burdan ifşa edersiniz belki :p :)

Not: bilmeyenlere açıklama: Tuğrul Bey Marmarada, ben İç anadolu steplerinde ikamet etmekteyim.
Saygılar.

Soru: Tarafıma ait olan aşağıdaki resim nerede çekilmiştir?

Ödül: Lance Armstrong'un "Yaşama Çevrilen Pedal" adlı kitabıdır. :eek:

Doğru cevabı bilen bir seferde bilirse kargo ücreti de bana aittir. Yoksa kargoya karışmam :cool: .

http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/birsorur.jpg

mesut abi geldiğin nerden de belli oluyor :D benden bu resim için cvp çıkmaz :D

Biraz düşünerek yazıyorum. Liman, karşıda dağlar var. :unsure: Neresi acaba...:7:

1.Bodrum Güllük Limanı
2.İzmir Çeşme
3.Antalya Limanı..

Üç hak kullandım. Tutturabildim mi acaba?

Sevgiler...

antalya kaleiçi.
yatlimanı da diyorlar..başka ismi varsa da ben bilmiyorum.karaoğlan parkının altı da denilebilir belki :)

Serkancım valla çok zekisin. Bir cevap vermek yerine "cevaplar listesi" göndermişsin. :eek:

Şefim ben çok kısa zamanda bu mesleği bırakcam artık. Milletin gitmediği ve dolayısıyla görmediği yer kalmadığına göre benim meslek ölmüş artık.

Hediyeyi Serkan amı yoksa sana mı kargolayım?
Yukarda bahsettiğim sözkonusu hediye Kitaptan vakti zamanında iki tane almıştım. Birini okuyup neredeyse ezberledim. Bir tanesinin de daha kapağı açılıp sayfalarının arasına dünya havası girmemiştir. Onu, orjinal matbaa kokusu kaybolmadan göndermek istiyorum.

Serkana mı göndereyim? Ama o üç cevap vermiş. Ne olacak şimdi?:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Sevgili Mesut Abi çok teşekkür ederim. Ama ben 3 cevap verdim. Bu durumda elendim aslında. Bence Murat Abi hakketti. Ben Murat Abi'ye gönderilmesinden yanayım.

Sevgiler...

mesut abi bu aralar otomobillerle ilgili bir soru gelecekmi ?? ona göre çalışalım biraz :D

Geri