Scudo Sports

Bir soru, bir konu ...

Scudo

shopar valla çok tatlısın (yiyecek anlamında değil:p )

istersen sen özelden önce cevabı ver. ben ona göre soru hazırlayım. ;)

sevgilerimle..
:) :) :)

Şimdi gençler o zaman şöyle yapayım.
Eğer Serkan ve Murat arkadaşım bu kitabı daha önce okumuşlarsa(ki okumadıklarını zannetmiyorum) o zaman yanlış anlaşılma olmaz sa ben jüri özel mansiyon hediyesi olarak bu hediyeyi "shopar" arkadaşımıza gönderelim derim.

Evet şimdi saygıdeğer katılımcılarımız ne diyorlar acaba?

Benim için önemli değil Mesut Abi. Sende hediye çok. Elbet birgün birisini kazanırız.

Sevgiler...

Tamam. Durum anlaşılmıştır.
Serkan bey hem ilk cevabı göndermiş olmakla. hem de şıklarının arasında doğru cevabı zikretmiş olmakla bu kitabı bileğinin hakkıyla ve takviye olarak Murat şefimin tavassutuyla kazanmış bulunmaktadır.

Serkan beyin kargo adresini arşivimde bulamazsam. kendisine tekrar müracaat ederim.
saygılarımla.

Şeriatın kestiği parmak acımazmış.
Kitaplığımda yaklaşık 100 adet ATLAS dergisi ve birçok gezi rehberleri var. Mesut Abimin hediye ettiği kitabıda okumakla birlikte, en güzel köşede sergilemekten gurur duyarım. Ayrıca kitaba lütfen imza istiyorum Mesut Abi.

Sevgiler...

tuh yaa yeni gördüm nese sağlık olsun bileğimin hakkıyla umarım elbet bir gün bişiler çıkar bana da :D teklif için saol mesut abi ama otomobil sorularını bekliom sana malzeme çıkacaksa bi 77 model araç resimleri var biraz istersen yolliim :D malzeme olabilir :D:D

yani shoparcım, şimdi bana 77 model araba bulup resmini çekmemi mi istediğini demek istiyorsun:D (cümle de çengel bulmaca gibi oldu:p )
bir gün o da olur belki, 1933 ünü veren Allah 77 sini de hayda hayda gösterir inşallah.. :D
şimdi bir başka arkadaş soru sorsun. ben sonra daha kazık(pardon entellektüel) bir soru daha araştırayım. ;)

abi yok elimde hazır çekilmişleri var
biraz oynamayla iii malzemeler çıkartırsın sen ironman.1 sin yaparsın abi (nası gaza getiriom dimi :D:D)

ama ama ama ya serkan yaa bu direk botaniğe girio banane oynamıom ben :D:D ipucu alabiliomuyuz

Ya ne ipucusu. İpun ucu zaten cevabı.:D :D Çok basit bi soruydu bu. Biraz düşünürsen bulabilirsin. Herkesin hayatında vardır botanik.

Sevgiler...

Sevgili arkadaşlar sonucu açıklıyorum.

Doğru cevap KARADUT'tu. Kaçakyayın'ın verdiği cevap Dut ağacı bu ağaçtan farklı. Murat Abi'ye(twist_of_faith) buradan teşekkür ediyorum. Güzeldi, ısındık artık. Zor soruları bekliyoruz.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Geri