Scudo Sports

Bir soru, bir konu ...

Scudo

çok okuyan mı bilir çok gezen mi?

karadutların bir ırkı bu şekilde salkım söğüte benziyor, biraz uzadıktan sonra aşağı doğru sarkıyor dallar..yemesi kolay oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen

Çok gezen mi çok yetiştiren mi?:D Bizim bahçede karadut var ama böyle salkım saçak olmuyor. Herhalde bu biraz bakımsız kalmış:)

Bakımsız değil ağacın cinsi böyle... Karadut'un bikaç çeşidi var bildiğim kadarıyla. Bunun cinsi böyle. Çadır gibi oluyo.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Erhan Can

ben hep çok gezen iyi bilir diye düşünürüm..
çünkü gezme esnasında aynı zamanda okuyabilirsiniz de ;)

bi de tabi herşeyi uygulamalı görmek daha iyi,yerinde,yeri ile ilgili okumak daha da iyi:)))))))))

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Sevgili Mesut Abi hediye ettiğin kitap bugün elime ulaştı. Bunun için size çok çok teşekkür ediyorum. Zevkle okuyacağım bir kitap... İmza için ise çok sağolun beni kırmadığınız için.

Sevgiler...

kimse bilmiyr mu burayı hayret..
cevabı biyerlerde saklı aslında :)
sevgiler..

heykelin elinde zeytin dalı varsayımı yürütürsem buranın ege kıyısı olduğu sonucuna ulaşır.ancak bir türlü haberlerde dinlediğim buna benzer bir heykel ile Türk - Yunan dostluğu hakkındaki haber haakındaki ayrıntıları anımsayamıyorum..

evveet baylar bayanlar söylüyorum.
kendi yorumumu sizinle de paylaşayım dedim.
bu resim (heykel ve balıkçı) eğer biraz daha net olsaymış, ışık ta daha güzel ayarlansaymış, kadraj ve kompozisyon çok güzel olduğu için kesinlikle bir foto sitesinde popüler olurmuş.

işte benim yorumum bu..

heykelin nerede olduğunu söylemedim mi? ben zaten onunla ilgilenmiyordum ki.. ben işin sanat boyutunda takıldım kaldım.. ehehehe:D

• Beğen
Tepkiler: semrta
sevgili mesut bey,yorumlarınız için teşekkür ederim..
fotograflarım hakkında genelde hep aynı seyleri söylerler :rolleyes: ..
(link) sitesinde nikim semra :)
diğer fotolarıma da yorumlarınız beklerim..sevinirim:))

sevgili twist of faith,
yer hakkında:
ege kıyılarında oldugunu söyleyebilirim.
ipucu:
burdan genelde dalış tekneleri kalkar :)))
sevgiler..

benim anımsadığım heykel bu değilmiş, uzun araştırmalar sonucu bu bilgiye ulaştım :(

evet oyuna devam edersek???

Kimde kalmıştık?.... sıradaki oynasın..

(Ben den pass, yoksa konuyu yine sanata kaydırırım)

bu durumda benim cevabı mı vermem gerekiyor:(
son biripucu daha..hala kimse bilemezse cevabı yazacağım
evet bu bir barış heykeli
bulunduğu yerin belediyesi ise beldeyi güzelleştirmek amacı ile çeşitli yerlere bronz denizkızı heykeli diktirmiş..
bu heykelde limanda duran elinde zeytindalı olan barışı simgeleyen heykel..
benden bu kadar

Muğlanın Gökova İlçesindeki Okluk KOyunun ortasındaki İngiliz limanına yakın olan heykel.

Boynunda : Bu denizkızı, düşlerini süsleyen cennete erişebilmek için nice engin denizler, ufuklar aştı...Kıtalar, adalar, koylar dolaştı...Ta ki Gökova'ya ulaşana kadar."

yazarmış.

Barb.

Olabilirmi?

vereceğim en güzel hediye,senin soracağın soruya vereceğim doğru cevap olur:rolleyes:

Geri