Tabiki namus, hediyeden daha önemli. Ancak namusuyla kazanılmış bir hediyeden daha tatlısı varmıdır? daha güzeli varmıdır?
700 diye bahsettiğim, o yörenin insanın dışındakileri kastediyorum. Hadi senin hatırına olsun da 1700 kişi olsun. Ama daha fazla olacağını sanmam.
şefim atış tabiki serbes, ıskalamak ta tabii
Bakın hala bileniniz olmadı. Şimdi size şunu diyeyim. Bu iş internetten hafiyelik yapmakla olmaz. Benim çok daha önceden sorduğum başka sorularımda dediğim bir lafım vardı. Benim sorularıGİTMEYEN BİLEMEZ diye.. Ancak belki Tuğrul şefim gitmeden de bilebilir. Çünkü onda telepatik marifetler olduğunu internetten öğrenmiştim bir ara..
Şunu da diyeyim ki; her cevabı titizlikle değerlendiriyorum. Kafadan hayır deyip geçmiyorum. İnanın yaklaşanınız olsa hemen yardım edecem. Ama maalesef arkadaşlar.. ben de sizinle beraber üzülüyorum.. sonra rüyalarıma hem ÖSS de sıfır çeken binlerce gencimiz geliyor..
hadi bugünlük bu kadar yeter.
yarın kaldığımız yerden devam edelim. (yani siz edin demek istedim)
sonsuz sevgi ve baki muhabbetle..
haaaaa sonradan içimden geldi..
yukardaki saatin yanına bir de TRT bandrollu bir cep radyosu ilave ediyorum. evet tekrar ediyorum: hediyeler iki oldu. bir saat, bir de CEP RADYOSU. (hemde otomatik istasyon arama fonksiyonlu)