Scudo Sports

Bir soru, bir konu ...

Haydaaaa nası yani ?Olmadımı şimdi?O zaman söylenenleri yanlış anladık,hep beraber.O zaman biraz daha araştırayım.

Ama nasıl oluyor, benim 701 . kişi olduğumu söylemiştiniz????

Oynamıyorum,verin misketlerimi:(

Scudo
Mesut Abi bizde sevinmiştik senin zor dediğin yeri Tuğrul Abi bildi diye. Demekki hepimiz yanlış anlamışız. Neyse bakalım bilen çıkabilecek mi?

Sevgiler...

evet bi 701. lafı var ama hangi kasıt ile 701. denmiş ?
şimdi aşağıdan devam edelim..

Şefim valla özür dilerim.. ben bilen 701. kişisiniz demedim. Gören 701. kişi demiştim. Yani görmekle bilmek aynı değil ki? :D :D :D
Misketlerin hepsini almayın da bölüşelim bari..

Bundan sonra lafı gevelemeden şöyle diycem

MAALESEF NAYIR?

içimden medeni cesaretinizi yine tebrik etmek geliyor ama, o zaman yine bildiğinizi sanacaksınız diye diyemiyorum:eek: :D

Senin yaptığın katalizör (bir nevi soba tutuşturucusu:D ) görevini hiç kimse yapamaz. Böyle devam et ve varsın cevap vermeyiver, nolcak, araya kaynar gidersin..

Zaten ben de cevaplamayı bilemiyom. Anca soru soruyom.. :D

napiim ironman.1 abi yok cvp çıkmıo ama gerçekten de heyecan arttı işteyken bile nete girip baktım valla cvp doğrumu die müdür her an basabilir :D:D aklıma bişi geldi güney ege bölgesi olabilirmi şelaleler ofisten bi arkadaş öyle bir yanıt verdi kendinden emin bir şekilde güney ege dedir bu dedi

o ofisten bi arkadaşına de ki;
"ironman mesut abimin selam ve saygıları var, kusura bakmasın ama nayır" diyor deyiver sana zahmet. :) :) :)

o arkadaşını da, bilemeyler kervanına katıldığı için tebrik ediyorum..

bu şelaleyi bilene kargo masrafı benden süpriz bir hediye yollıyacam. :eek: :eek: :eek:
(ama bilip bilemediğine ben karar verecem, karambol yaratmak yok)

Mesut bey öncelikle Samsun - Hopa arası için özür dilerim dikkatimten kaçmış :=).

Sorduğunuz şelale az bilinen bir yer olduğu için biraz zor bir soru oldu gibi ama biraz daha ipucu verirseniz o yönde araştırırız :=). Ki zaten az bilinen bir yer olduğundan başka ipucu vermemişsiniz.

öncelikle özür dileyecek birşey yok.. keyfinize bakın.. ben sadece hatırlatma olsun diye söylemiştim..

şelale sorusuna gelirsek: ipucu verirsem süpriz hediyeyi vermem(türkiyenin neresinde olursanız olun kargo masrafı da benden haaa);)

tercih sizin..

evet şimdi ne buyurmuştunuz...

maalesef ki hayır..
ancak size şu kadarını diyeyim yaklaşıyorsunuz..

yarın size kocaman bir ipucu verecem.. ama şelaleden değil.. süpriz hediyemden bir ipucu.. :D

güzel kardeşim maalesef hayır bi tanem. olmadı canım :)

bir günde iki kez cevap yollayan kişi; eğer, ikinci veya üçüncü cevaplarında bilirse hediyeyi yine kazanamaz.
onun için her gün bir cevap hakkı kullanmanızı tavsiye ederim.
biraz despot gibi oldumsa da siz aldırmayın. zira ben her ne olursam olayım sizleri çok seviyorum. sizlerin hediyeyi kazanmanızı çok istiyorum. yani sizin için çalışıp kazanıp hediye alıp (despotluk pardon abilik) yapıyorum. :D :p

Hediye önemli değil.Türkiye kazan biz kepçe

Namus meselesi oldu artık......

şefim selamlar.

iki tercihiniz var:

A-) eğer bu cevabınızı cevap olarak kabul edersem; bilmişseniz hediyenizi alamıyacaksınız.. bilmemişseniz ve yeni bir cevap verirseniz yarına kadar sonucu bildirmeyeceğim.

B-)eğer bu cevabınızı dondurup sonucu yarın bildirirsem; bilmişseniz hediyeyi kazanacaksınız.. bilmemişseniz biraz sonra iki ipucu resim daha vereceğim yarın ona göre tekrar şansınızı denersiniz..

evet tercihiniz?

şefim içimden sizi yine tebrik etmek geliyor ama yanlış anlama olmasın diye kendimi tutacağım.. ve sonucu bildiriyorum..

tabiki doğru değil. :eek: :eek: :eek:

ben yine de size iki resim daha göndereceğim : (valla siz her güzel şeyi hakediyorsunuz, inşallah bu gece düşünecem diye uykusuz kalmazsınız)

http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/birsorubirrkon432.jpg

http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/birsorubirrkon4321.jpg

1. Tarsus Şelalesi-Mersin
2. Kurşunlu Şelalesi-Antalya
3. Düden Şelalesi-Antalya

Sevgiler...

Geri