Scudo Sports

Bir soru, bir konu ...

çok üzgünüm ki; cevaplarınız doğru değil efendim.
saygı ve sevgilerimle..

Scudo
Bir Silifkeli olarak gecen Anamur sorusunda biraz utanmıştım :=). Mersin taraflarında bir yerse bir yer aklıma geliyor ancak ismini bir türlü cıkaramadım 'K' harfi ile başlama ihtimali var mı? :=).

Acele etmeyin, herkesin günde bir yanıt hakkı var.
Dileyen daha fazla cevap ta gönderebilir ama ilkinden sonra hediye kazanma hakkını kaybetmiş olur.

selamlar
aşağıdaki resimde de görebileceğiniz süpriz hediyemi sizlere tanıtmaktan zevk duyarım. belki bu şekilde size kazandıracağım gayretle şu şelaleyi de bir bilen çıkabilir :D

Saatimiz, kalem pille çalışıyor olup enerji sıkıntısı çekmezsiniz. Sanırım bir pille 3-5 sene çalışır. Zaman ayarlı alarmı mevcut. Ayrıca timer i de varmış(ne demekse?) Ses çıkarmadan çalıştığı için yatağınızın başucuna da konuşlandırabilirsiniz.
Şık bir dizanya ayrıca ergonomik tuşlara sahip. Tuşlarına değdim, basma hissini çok güzel alıyorsunuz. Tuşların sertlik derecesi çok güzel ayarlanmış. Ayrıca kullanım klavuzunu okumadan sezgisel olarak saatin ayarlarını yapabiliyorsunuz.
Bir sene garantisi olan saatimizi kazanacak olan değerli üyemiz iyi günlerde iyi kamplarda kullansın.
Resmin altındaki 10ytl ise kargo bedelinin de tarafımdan karşılanacağını ifade etmektedir.

http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/saat004.jpg

saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen

evet tuğrul abime katılıorum gurur oldu ama neresi neresi neresi .... resimleri pc ye indirdim ordanda cep telefonuma kimi görsem gösteriorum ama net bi cvp yok bulamadım :(

Kafalara takılan noktalar var Mesut Abi. Hem Türkiyede, hem çok büyük, hemde 700 kişi civarında kişi görmüştür. Çok ilginç yaa... Kafayı yicem...

Sevgiler...

yaklaşmaktan kasıt "tahmininiz olan il, doğru cevaba yakın bir il" midir? cevap evet dahi olsa....
buna rağmen tahmin hakkımı kullanmak isityorum ve diyorum ki malatya darende gürpınar şelalesi...

madem atış serbest..

Tabiki namus, hediyeden daha önemli. Ancak namusuyla kazanılmış bir hediyeden daha tatlısı varmıdır? daha güzeli varmıdır? :p

700 diye bahsettiğim, o yörenin insanın dışındakileri kastediyorum. Hadi senin hatırına olsun da 1700 kişi olsun. Ama daha fazla olacağını sanmam. ;)

şefim atış tabiki serbes, ıskalamak ta tabii :D :D :D

Bakın hala bileniniz olmadı. Şimdi size şunu diyeyim. Bu iş internetten hafiyelik yapmakla olmaz. Benim çok daha önceden sorduğum başka sorularımda dediğim bir lafım vardı. Benim sorularıGİTMEYEN BİLEMEZ diye.. Ancak belki Tuğrul şefim gitmeden de bilebilir. Çünkü onda telepatik marifetler olduğunu internetten öğrenmiştim bir ara..:eek: :eek: :eek: :D

Şunu da diyeyim ki; her cevabı titizlikle değerlendiriyorum. Kafadan hayır deyip geçmiyorum. İnanın yaklaşanınız olsa hemen yardım edecem. Ama maalesef arkadaşlar.. ben de sizinle beraber üzülüyorum.. sonra rüyalarıma hem ÖSS de sıfır çeken binlerce gencimiz geliyor.. :p :) :) :)
hadi bugünlük bu kadar yeter.
yarın kaldığımız yerden devam edelim. (yani siz edin demek istedim)
sonsuz sevgi ve baki muhabbetle..

haaaaa sonradan içimden geldi..

yukardaki saatin yanına bir de TRT bandrollu bir cep radyosu ilave ediyorum. evet tekrar ediyorum: hediyeler iki oldu. bir saat, bir de CEP RADYOSU. (hemde otomatik istasyon arama fonksiyonlu)

ya ben cvp hakkımı kullanmasamda joker hakkımı kullansam bir ipucu gibi mesela bölge olabiril ne bilim yetişen başlıca meyveleri olabilir :D

Doğru cevabı bilen arkadaş için; Saat ve radyoya ilaveten hediyelere bir tane daha ilave oldu. Bir antika kahve öğütme makinası.

http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/e09e1c72.jpg

_.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._

Artık klasik yöntemle doğru cevabın bulunamayacağına kanaat getirdiğim için
TEST yöntemine geçiyorum.

Aşağıdaki şıklardan hangisi doğru seçenektir. ???

A=

B=

C=

D=@Tuğrul

E= hiçbiri

_.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._

Tuğrul bey, Serkan kardeşimizin de izniyle yukarıdaki 5 cevaptan birini seçmenizi istirham ediyorum. Doğru cevap kesinlikle bunlardan birisi

hediyelere bir de kahve öğütme makinası ilave olmuştur.
aynı günde birden fazla cevap verip, bilseniz bile hediye alma şansını kaybetmiş olmanıza rağmen bu prensibi şimdilik delerek şayet doğru yanıtı bulursanız size hediye de göndereceğim.

Saat ve radyo hediyeleri hala sapa sağlam yerinde duruyor.
Ancak kahve makinasından peşin peşin vazgeçiyorum derseniz, eğer cevap ta E şıkkı ise size şelalenin adını da vereceğim.
Eğer kazanırsam kahve makinası da isterim derseniz ve doğru cevap E şıkkı ise o zaman kahve makinasını veririm ama doğru cevabı söylemem..

şimdi vereceğiniz cevap seçenekleri şöyle. (yani konuyu toparlamak için aşağıya özetliyorum)

kahve makinalı a veya b veya c veya d veya e (şelaleyi öğrenme şansınız yok)

kahve makinasız a veya b veya c veya d veya e (şelaleyi öğrenme şansınız var)

Buyrun size son bir ipucu daha veriyorum.
Lütfen İyice düşünüp öyle karar verin.

N0t: eğer bu seferde bilemezseniz bu şelale soruyu cevapsız(dolayısıyla hediyesiz) olarak kapatacağım.

işte son ipucu:
http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/birsorubirrkonun.jpg

Bakın orada mevsim bahar olmasına rağmen ayaklarım soğuktan mosmor olmuş neredeyse

Evet cevaplar verildi.
Sıra sonucu açıklamaya geldi.

yukarıda cevap veren 3 (üç) arkadaşımdan da özelden bana kargo adresi ve yine kargo için bir tel numarası vermelerini istirham edeceğim. (hediye önemli değil diyeceksiniz biliyorum, zaten bunu hep deyip duruyorsunuz anladım, ama ben yine de adres istiyorum. adresler tamamlanmadan cevap yok :eek: )
Not: kararsız olan cevap şıkkını değiştirebilir :D :)Skull-175 )

aşağıya ise şelaleden 4 foto daha gönderiyorum. Bu resimleri hediye olarak kabul buyrun. Zira ipucu faslı bitmiştir.

şükürler olsun ki, doğayı sizler ve bizler gibi seven pek çok insan var memleketimizde.
http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/birsorrrubirkonun1.jpg

daha önce de dediğim gibi, gitmediğim yeri görmüş saymam, görmediğim yerden soru sormam
http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/birsorrrubirkonun2.jpg

jeolojik olayların dışında bu şelalenin oluşum mekanizmalarından birisi de kendi jeolojik yapısı içinde sıkışan odun ve kök parçalarınıda kalsifiye ederek(taşlaştırarak), kendi yapısını genişletip büyütmesi..
Aşağıdaki resimde, kalsifiye olmuş(taşlaşmış) organik yapıların üzerinde henüz taşlaşmamış ağaç köklerini görüyorsunuz. birkaç sene sonra o ağaç kökü de taşlaşacak:eek:
http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/birsorruubirkonnu003.jpg

şu gördüğünüz suda insan boğulabilir(yani derinliği 180cm civarında), ama akıntı biraz durgunlaşınca suyun berraklığından dolayı neredeyse dipteki taşlar sayılabiliyor:eek:
http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/birsorruubirkonnu002.jpg

• Beğen
Tepkiler: huseyinsak

Mesut Abi bir şey soracağım.

Şu gördüğümüz suda insan boğulabilirse,Hasan da boğulabilir mi ?

Geri