Scudo Sports

Bir soru, bir konu ...

Scudo
Mesut Abi Doğu diyo, Shopar Batı. Hadi hayırlısı Karadeniz olduğunu bildik. Ama Karadenizin neresi..?

Sevgiler...

fotoların sertliği (bu bir fotoğrafçı terimidir), kadraj vb. fotoların bizzat Serkan ve serkanın makinası tarafından çekildiğini düşündürtüyor. Veya onun makinasıyla başkası çektiyse onu da bilemem.

Öte yandan, eminim ki Serkan, kendi çektiği fotolarla soru soruyo.
Ee bir de; Serkan ın işi dolayısıyla hiç tatil yada izin kullanamadığını da biliyoruz.

Şu durumda Erzincan'dan 1 günlük yada en fazla 1.5 günlük (gitgel) uzaklıkta bir yer olmalı..:eek:
;) ;) ;)

Alın size aslan gibi bir tiyo :D

Mesut Abi inan ağzım açık okudum. Abi dedektif gibisin. Benim aklımın ucundan geçmedi bunlar. Tiyolar doğru ben çektim. Ama hala sonuç yok ortada..

Sevgiler...

artvin olabilirmi bi şansımı deniim dedim oranın iklimi biraz daha kırıcı bir iklim die biliyorum :D

Maalesef değil Shopar. Burası ilçe değil il merkezi... Ve Artvin merkez ilçesinin sahile kıyısı yok.

Sevgiler...

Sizede maalesef Adminim. Rizede değil.
Hadi arkadaşlar biraz daha düşünün. Sizler bilirsiniz...

Sevgiler...

Orasıda değil...:( Arkadaşlar Tüm karadenizi dolaştınız yine bulamadız....:D :D

Sevgiler...

Zonguldak,artık bu değilse başka cevap vazmayacağım.(mı acaba:rolleyes: )

Sinop ve Zonguldak kalmış sadece, bende Tuğrul beye katılıyorum Zonguldak konusunda.

Dikkat edin lütfen..
Erzincan dan günübirlik gidilip gelinecek mesafede olacak.. sanırım:rolleyes: .. belki:rolleyes: .. veya hiç alakası yok:p .

Erzincan'a yakın sayabileceğimiz yerler; Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun.

Artvin, Rize ve Ordu elendiler. Mesut bey Samsun demiş daha önce ama ona net bir cevap verilmemiş değil diye. Trabzon ve Giresun kalıyor.

Ben Giresun diyorum.

Burası Trabzon'un Akcabat tan tünel Girişi.Tünelden geçtiğinizde Çömlekçiye gelirsiniz.Burasıda Trabzonun en işlek yerlerinden birisidir.

Ohh be sonunda doğru cevap.Tabi Sönmez'in memleketi olması ayrı bir avantaj.
Ben msn den sorunun cevabını öğrenmiştim ama ,etiğe aykırı olur diye yazmadım.(yahu ne dürüst adamım)

Evet sıradaki kazık soruyu alalım :)

Tuğrul Sanırım cevabım yanlış oldu.En alttaki tünel görüntüsü beni yanılttı.Özür dilerim.

Geri