Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

kartal/soganlıkdan başlayıp.

kuzguncuk /assubay ordu evinin kapısından döndüm buazın altından.

80 km
ilk deyeyim kasksız enerji içecek almadan :)

yolda gördüklerimin cantalarının yanında enerji içecegi oldu genelde..

Scudo
bisefer dediğiniz 1 gün içinde toplam mesafe ise 260km yaptım Çanakkale - Dikili turumun son gününde. Aynı gün sabah 5 de hareket etmiş ve hiç durmadan kahvaltı molası vermek için biyerler ararken de 110km yapmıştım :) ve kahvaltı öğlen yemeği olmuştu tabi :D

Trabzon-Görele-Trabzon 139km,2 mola 15'er dakikalık ve 6saat 25 dakika.

eskişehir - kütahya yolu yaptım evden itibaren 80 km yi geçmişimdir dönüşte trenle yolculuk yaptık
2009 yaz arkadaşlarla antalyaya gitmeyi düşünüyoruz

Ben 12km. gittim :) Fakat burada çok imrendiğim mesajlar var, bir günde ençok kilometre rekoru kırmak isteyenler filan... Temmuz sonu olimpik triatlon kaydımı yaptırdım, o zamana kadar en azından 50km.'lik tur yapabilmem lazım 2-2 buçuk saat içinde...

200 km... Anka bisiklet grubu ile.... Ankara-Kizilcahamam-Ankara

Bir günde 164 km Bisikletim Stevens X7 cross

ben dağ bisikletiyle elma dağına gittim ( gidiş geliş 120km) ama arkadasım yol bisikletiyle 200km yi geçti. bu arada 17 yaşımız ..

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Türkiye Kıyıları Turumda Sakarya'dan İstanbul Büyükçekmece'ye 35 kg yükle gittim,11 saat 55 dk da 206 km gittim

• Beğen
Tepkiler: lindemann
ben işim gereği şehir dışı yollara hiç çıkmadım en fazla gittiğim yol 25 km oldu birde 1 saat kadar bisikletten hiç inmeden şehir içi dolaşmıştım :)

Benim MTB ile 150 km. Göynük İzmit arası Yol bisikleti ile 154 km Ankara Polatlı git-gel

Demir Bisan dağla, Ayvalık-Kozak-Bergama-Dikili tarafından dönüş toplam 150km ,13 saat.

eski yoldan izmir çeşme yapmıştık kaybolmamız ve çezme içerisindeki gezimiz dahil 200 km civarı yol yaptık ama bir hafta adele ağrısı çektim çünki eski yol çok bozuktu

yarın giresun-samsun arası bir turumuz olacak yağmur yağmazsa 200km.den fazla olacak ...

Trabzon-maçka gidiş geliş 60 km
benimle gelen arkadaşlar görürse yazımı kesin söylerler
gitmez olaydım, 10 senelik salcanom perişan etti beni beh :D
burdan mustafaya sesleniyorum, Allah razı olsun kardeşim :)
Allahtan bisikletleri dönüşün yarısında değişti benimle de, eve sağ-sağlim varabildim :D

Geri