96 km yaptım aralıksız sade su içmek için belki 25 saniye mola vermişimdir... bisiklet sürerkene insanın yorulası gelmiyo yavff... yolda çok komik olaylar yaşadım 96 km 30 km sini benlen yaşça büyük bi abiyle yaptık abi beni bisiklet ten anlamıyo gibi sandı ilk önce beni geçmesini izin verdim çünkü ben öndeyken onu tozdumana katmışım ne yazar önemli olan arkada olup onu sollamak tabi solladı beni arkadan öle bi hızla geldimki sanki nitrolu bisiklet gibi geçtim yanındaN tabiki bu yarışı kazandım... bitiş noktasında tam 3 dk bekledim abi anca geldi soluk soluğa hehehe gösterdim ona Türkün gücünü (SİNİRLENDİMMİ GÖZLERİM HİÇ BİŞEYİ GÖRMEZ ALAYINA İSYAN EDERİM)
YER : TRABZON
her pazar kartal-kadıköy ( altıyol boğanın nünden-bahariye)-kartal yapıyorum. km saatim yanlış göstermiyorsa sanıyorum 42 km yapıyor. bir de gecen sene bir seferde 66 km yapmıştım:))
arkadaşlar ben istanbuldan tekirdağ kumbağa gitmeyi düşünüyorum ama çok zor bisiklet sedona borla götürürmü beni oraya kadar gidiş geliş:270/km sanırım yolda bırakırmı bisiklet beni ne dersiniz
6 ağustos 2005
Samsun merkezden yola koyulup Terme'ye kadar gidip geri dönmekti bana eşlik eden arkadaşımla düşüncemiz...(Terme 60km biz Gidiş dönüş 120km yapacaktık hesapta)Ama biz Terme'den sonra devam edip sırasıyla Ünye-Fatsa-Bolaman(eski yoldan)Perşembe ve nihayet ORDU toplam 160km