Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Formda olduğum günlerde ;

Çekmeköy, Bostancı, Çekmeköy, Şile yapmıştık bir arkadaşımla.

Sanırım 90 km civarı. Eski yoldan gitmiştik. Molalar dahil toplam 5 saat sürmüştü. (eski yol oldukça rampalıydı)

Çekmekoyden Bostancıya sırf arkadaşla buluşmak için gitmiştim. Onunla buluşup aynı yolu geri donmüştüm Çekmeköye.

Yorgunluk yoktu, tek problem ertesi hafta popomun üstüne oturmakta zorlanmıştım.

Scudo
külüstür bi bisikletle 77 km gittim.tam bi eziyetti.
forumu daha yeni gördüm ve hemen üye oldum.cidden forum çok hoşuma gitti inşallah hep böyle devam eder.
bu arada arkadaşlar ben bisiklet alacağım
(link)
(link)
bunlardan birisi veya diğerleri olabilir.bianchi almayı düşünüyorum.acaba sizin düşünceleriniz nedir

arkadaşlar biraz araştırdım bianchi star a karar verdim
(link)
ne kadar zormuş bu iş ya :D

Grup olarak Adana-Silifke (+Kayacı vadisi-Doktorun yeri) yapmıştık.Tur bittiğinde km saati 190 km yi gösteriyordu.Ortalama hızımız 17 km/s idi.Gerisini siz düşünün :)
Not:Şansımıza karşıdan pek rüzgar yememiştik o gün.

23.04.2008 Yani Bu sene 23 Nisanda Anakra - Kızılcahamam turunda tam 200 km tuttu...Aslında zorlasam daha gidebilirdim :):)

bende mersin-gözne-alanyalı-cehennem deresi yaptım 2 kere....öldüm.....zaten 1 günde gittik...1 gece kaldık..... bu dediğim yer torosların eteği. diğer bir tabirle ' kır' denir.... bir gitti kendimizi dereye attık :D .... bu çadır kurduğumuz cehennem dere mevki gündüz serin ama gece millet yorganla yatıyor burada(ağustos sıcağında)...biz çadırların içinde donduk..... ...artık bu cehennem dere den ileirde ağaç felan yok..sınır......mersin gözne 30 km.....gözne alanyalı 20 km......ama yol yokuş ve yol yok:D ...... toprak...patika...... yol vardıda yağmur yaymış....yarıklar oluşmuştu yollarda........

@KoraY1459

bravo koray ;) bende 114.86km gittim bursa_çınarcık arası sahilden ama yolun%40 ı tırmanıştı saygılar

ben ilk uzun yolumda 45 km yaptm.ilk olduğu için 2 gün bacaklarım ağrımıştı.

herkesi tbr okuduklarım iyi yol yapmıs darısı bizim basımıza diyelim ben yeni başladım daha öyle uzun yol denemedim onun için asama asama yükseltmeye önem veriyorum o gün 35 ama bugun yarın 60 km deneyecegim (sınavlalrın bitmesini beklliyorum)...

160km ankara tunceli arasında 3.gün yaptım .yol 10 gün sürdü her gün ort. 100km toplam 1000 km.

ben km hesaplamadım ama 6 saat hiç durmadan ankara/kıbrıs köyü'nde keşfe çıktık. (dağ ve tepelerde). eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyodum :d

en fazla 32 km yapabildim :D... Diğerlerine göre çok çok az tabi ama yine de yazıym dedim.
Beykozdaki Hz. Yuşa tepesine çıkmıştım,, ilk uzun yolumdu ve çok dik rampalar tırmandığımdan bayaa bi yormuştu beni,
bir kerede ümraniye gidiş geliş 30 km yapmıştım,, bunda yorulmadım ama trafik yüzünden bayaa bi olaylı geçmişti,,, :)

Bu yaz bitmeden 100 km sınırını aşmayı planlıyoru,, umarım hedefimi gerçekleştirebilirim,,, :D

en fazla küçükyalıdan caddebostana gittim. rekorumu umarım ilerde geliştiricem :D
bi de büyük adada büyük tur yaptım kaç km eder bilmiyorum :D adayı komple çevresinden dolaştığımız tur

benim ilk ve en uzun yolum yaklaşık 100 km
peşpeşe üsküdar-riva,riva-üsküdar,üsküdar-kadiköy,kadiköy-üsküdar

80 km gittim bir keresinde ama bir başıma canım sıkılmıştı. Daha giderdim ama yalnız zor oluyor biraz.

Geri