kayserı merkezden nevsehire gidip gel dık ıkıarkadas bısıkletlerde yol bısıkletı degıldı 2.40lık lastıklervardı ustunde artı dişli idi nevsehırde 1 saat dınlendık gerı cıkıp gelmemız gerek tı ortalama 210felan
gecen yaz samsun-ordu 170km ordu vakfikebir 130km sonra rize salaha deresi 150km dag bisikleti ve yari arazi lastiklerle kamp yuklu bagajlarla 3gunde yaptik sonrada kackara ciktik ruhumun ve yaglarimin yarisini teslim ettim.Donuste otobus tabi ki.Bu sene kismet olursa artvin-rize.
istanbul (zeytinburnu) - edirne (ayşekadın) 238 km. sedona mtb ile. janta da cross tekerleri vardı. salak gibi ince lastik bulup bi yerden takmadım. 12 saat civarında sürdü
Burdur - Antalya Olimpos tekrar antalya Olimpos Bir günde bisikletten indiğimde yengeç gibi geziyordum Kilometre hesabını yapmadık ama ortalama 250 km olması lazım... ertesi gün agzımdan nefes almakta dolayı dişimde devasa apse vardı ama o günkü uykuyu unutamıyorum yastıga başımı koymadan uyumuşum... Muhtasın ağaç evlerinde kalmıştık vay öğrencilik günlerim var..
Sonrasında bazı haftasonları düzenli olarak burdur Olimpos yapmaya devam ettik
Adana-İmamoğlu ilçesinde Osmaniye-Kadirli arasında 50 Km için yola çıktım.Gayet güzel gidiyordu 15. km de arka lastiğim patladı.Yolda yarım saat bekledik taksiyle geri döndük.Uzun yola çıkacak arkadaşlar lastik patlama ihtimaline karşı hazırlıklı olsunlar derim.
bafra-sinop yaptık 2 arkadaş sadece gittik 7 saat sürdü ortalama hız yanlış hatırlamıyosam 17km idi toplamda 130 km yapmışız
çok dik yokuşları var çıkarken baya zorlandık ama inişler mükemmeldi heleki gerze sinop arası inanamadım ama km saatim max hızı 78 gösteriyodu gelirkende otobüsle geldik yorulmuştuk baya
Küçükçekmece'den sahil boyunca Ortaköye gitmiştik ne kadar oldugunu bilmiyorum.(Bilen varsa söylesin lütfen ) Zeytinburnu'nda,Gülhane'de,Beşiktaş'ta kısa su molaları vermiştik..