Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

ankara-temelli (Ankara Dikmene çıkıs dahil)130km. yaptım

Scudo
5 Mayıs 2007 Cumartesi günü Denizli'de partnerim Nihat'la birlikte 125 km yol yaptık. Cankurtaran yokuşu, ardından Yatağan üzerinden 1900 mt irtifadaki Kefe Yaylası'na çıktık ve oradan Saklıgöl'den geçerek, Akbaş köyü ve sonrasında da Bozkurt tarafına indikten sonra Honaz üzerinden Denizli'ye geri dönüş oldu. Uzun bir antrenmansızlık döneminden sonra çıktığım bu faaliyette çok dik yokuşların da etkisiyle son 20 km'yi sürünerek tamamlayabildim.

mcyc ile birlikte 99 km (konu var,isteyenler okuyabilirler.)

• Beğen
Tepkiler: hippix
84 km daha fazlada yaprım ama fırsatım olmuyor

bisiklete başladığımda(öncesi ilkokul yıllarıydı...)
scofoid26(nihat) ile birlikte iddia üzereine 40 derecede 175 km yol yapmıştık ve bisiklete töbe etmiştim.İşte bisiklet öle bişey ki bi daha bisikletten inemedim..:eek:
en son 185 km yaptım....2 hafta önce...(ama bi daha tek başıma biyere gitmem:D )

dün (27 mayıs 2007 pazar günü)iznik turunda yaklaşık 230-250 km yol yaptık çok keyifli ve maceralı bir tur oldu,yorgunluğunu hala hissediyorum:)

166 km şentepe kızılcahamam şentepe yaparak turu tamamladık....

Google Eart le göstersem ne kadar yol yaptığımı acaba km ye çevirebilirmiyim?

60 km yapmıştım... bunun 8 km si yokuş yukarı idi ve tırmanmam yaklaşık 2 saat sürmüştü..toplam 5 saat gibi sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam

dün rekorumuzu kırdık. 105.83 km yol yaptık. resimler ve anlatım en kısa sürede bu sayfalarda:D

Evet,mcyc ile yaptık bu yolu (ben biraz zorlansam da :D)

3 gün önce serkan taşdelenle 88 km yaptık..tabi bunun dönüşü de vardı....

70 civarı arkadaşlar yanlız bi önerim var sabah kahvaltıyı çok yüklenmeden yapıp yola çıkınca bide yolda arada ağır olmamak şartıyla bişeyler atıştırınca insan daha az yoruluyor ben bunu yeni keşfettim biçok arkadaşımız biliyodur mutlaka ama genede yazalım bilmeyen arkadaşlar olabilir doğaldır.

Geri