Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Ender abinin düzenlediği turda Antalya - karacaöğren barajı gezisinde 128 km yaptım sanırım 1 günde

Scudo
bir uzun, dirkaç Ufak molalarla, Kadıköy-Şile (eski yoldandı) yaklaşık 90 km olsa gerek...

bir akşam kalıp ertesi gün, aynı şekilde dönmüştüm...

Bu sene tekrar denemeyi düşünüyorum ama herhalde yeni yoldan olmak zorunda...

Bende yeni rekorumu uzun Türkiye Turumda kırdım. Hemde Yüklü bisiklet ile...

Kulu-Konya-Kampüs Arası: 178.39 Km

Sevgiler...

120 gidiş 120 dönüş = 240 km fln yaptım.yazlığa gitmiştim dönüşte araç bulamadığım için yine pedallamaya başladım :D

bana sorarsanız ümraniyeden,kadıköy,üsküdar ve vapurla beşiktaş :),taksim ve tekrar beşiktaş,ortaköy,emirgan,tarabya,sarıyer bilmiyorum kaç km yaptım ...

Bizde birkaç arkadaş Lüleburgaz- Kıyıköy yaptık geçenlerde.Sayacımız toplam 180 km`yi gösteriyordu.Sabah 5`te yola çıktık ve gece döndük.

@ercanyuksel

selamlar arkadaşler ve ercan abi.
bizde bir keresinde rahman abi ve cahit hocamla beraber gitmişidik kıyıköy'e bizimki 187 km tutmuştu...
:)

yeni rekorum Kıyıköy gezisinde 145km

@eldorado

ben enfazla 35&40km yaptım daha devam edebilirdim ama dönmek zorunda kaldım

Eskişehir-Sapanca 202 km Artı şehiriçi 10km:) Toplamda 212km

bisikletle sahil yolundan kuşadasına g,iderken 1. gün 100 km yapmıştık şehir içi hariç oda 15 felandır

ben genelde 60-70 km biniyorum ancak en uzun ankara dan ılgaz a giderken bir günde çankırıya gitmiştim. 150 km filan herhalde.

Dün mtb ile 100 km yaptım
Adapazarından izmite gidip ordan geri döndüm

Hisarüstü-Yeşilköy-Hisarüstü = 65 km, haftada iki kez, sabah 6:00-8:15 arası.

izmir sipil arası 180 km yaptım ;) ( gidiş dönüş + şehiriçi )

Ama bu hafta sonu izmir-gölmarmara iler dahada yükselecek :)

@eldoradoben genelde popo acıyınca kalkarım başka nedenden dolayı kalkmam kolay kolay keyfimi bozamam :D

bende samsun sehır içinden bafra ilçe merkezine gittim geldım 140 km yol yapmış oldum ama bitmiştim

Geri