Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

izmir çeşme. çeşme izmir arası yaklaşık 180 200 km tekseferde tedbirsiz yola çıktığım ve lastik patlattığım için dönüş kısmının yarısı yürüyerek gerçekleşti. eve döndüğümde 2 gün yerimden kalkamadan gözümü açamadan yattım. ölü gibiydim
tedbir ve para olmadan yola çıkmanız tavsiye edilmez. Allahtan bisikletliye yolda yardım eden çok oluyor:)

Scudo
Full süspansiyon bianchi aspen ile 2200metre yükseklikteki yayla'ma 60km tırmanarak kendi rekorumu kırdım :)

sehirler arasi: ODTU (Ankara)-Sivrihisar (Eskisehir) : 135 km
sehir ici: Capa-Sariyer : 75 km

Bende 500 km'lik bir yola çıkma planları yapıyorum. Günde ortalama 150-170 km gitmeyi düşünüyorum. Çok mu zor?

Yaptıgım en uzun yol 179 km ıle ıznık turu ıdı. Tabıkı ferıbot ve tren kullandık. Ayrıca benım ılk uzun turumdu. Grubun temposunu bozan arkadaslar olmasa cok daha ıyı olurdu, en azından tur cıleye donmezdı ana yınede guzeldı. sımdı dusunup guluyoruz :D

Maalesef 10 km.'yi geçtiğimi sanmıyorum. Henüz uzun tur işine giremedim. Ama niyetliyim, azimliyim :)

merak edip benim yaptığım turlara baktım; fazla uzun yol yapmamışım, kayıtlara geçen, rıdvan ve salih'le birlikte gittiğimiz samandıra-paşaköy-kömürlük-kervansaray-bıçkıdere-darlık-göçbeyli-kurtköy-tem yanyol-samandıra şeklinde, benim göstergede 75 km yazdı, ama zorluğu 100 km'ye bedeldi.

Yaş 14
Gebze-İznik Gidiş geliş 130 Km yol yaptım
İlk uzun yolumdu biraz yorucu geçti ama buna değdi.

Benim yaptığım en uzun tur geçen yıl Bodrum'a kadar pedallamak amacıyla yola çıkıp maalesef Değil Bodrum'a İzmir'e dahi varamadığımız bir turdu. Zamanlama açısından sabahın köründe Kadıköy'den deniz otobüsü ve Yenikapı'dan feribotla Bandırma'ya vardık bir şeyler yedikten sonra yola çıktık. Gerek yolda Balıkesir'den sonra havanın aniden kararıp sisin bastırması ve beraberinde soğuğu getirmesi gerek ekibimizde performansı çok düşük bir arkadaşın olması ve kendisinin sürekli arkada kalması sonucu ancak Akhisar'ın 20km gerisinde Gelembe diye bir beldemizin misafirhanesinde gecelemek zorunda kaldık ki en azından ben yorgunluktan çok kötü durumda olduğumdan ertesi gün otobüsle 2 arkadaşla beraber gerisin geriye döndük. Bu rotada 12 saatten fazla pedal çevirdik ama bu 12 saate yemek molası, çay molası lastik patlaması da dahil. Bu rotayı MTB ile yaptık.

km saatinde en fazla dst : 158 km gördüm. Yola çıkarken 82 kg ağırlığım tur sonunda 79 kg dı :)

1 eylül 2011 tarihinde b.düzü-tekirdağ-beylikdüzü 202 km. Molalarla beraber 12 saat sürdü. Daha önce en fazla 76 km yapmıştım.

Bende 114 km yaptım ama bende antireman filan yoktu 5 gün hic bisiklete binmemiştim öle kafama yatım ümraniyeden şile sofular köyüne gitik orda 1 saat filan yüzdük tahminimçe sonrada gitik yemek yedik geri dönüşü tam güneşin yakmaya başladığında öğleye doğru yola çıktık ama güneş bir yakıyo varya aklınız duru biz herbenzin çide içiçek alıyoz nafile bir rampa çıkıyoz pilimiz bitiyo
öle zorlana zorlana geldik saten akılandık bidakine daha programli gidiçezi böle olmaz askala gümbüre gidiyoduk xD

Geri